Христинко, а чи Вашого досвіду достатньо, щоби пояснити мені такий феномен: Коли мої коти підчас процедур кусали чи дряпали ветлікарів (прекрасної статі), усі лікарки казали "Ну це другий випадок у моїй практиці, щоби мене кіт вкусив!" Отак - в усіх - другий!
Ви навіть не уявлаєте наскільки я вам вдячна:ще одна тема для конференції Якби мене ваш кіт подряпав,то в мене це не був би другий раз,а десь приблизно тисячний А на рахунок феномену,то це ви вдало назвали,бо дійсно якийсь феномен
феномен дуже простий... лікарі просто не уточняли, що Ваш кіт другий після такого-то... кільканадцятого якогось...
Ну якщо Ви зараховуєте до стажу ігри у ветлікаря у 4-річному віці - тоді дійсно тисячний раз буде. Успіхів Вам, Христинко! Кото-собако-хом"яко-крісо-мишо-патологія - більш корисна справа, ніж іхтіо-жабо-зміє.
То як відкриватимете парк Юрського періоду, потурбуйтесь щоб забори були вищі Або таких розводьте, щоб любили львівське пиво В нас його багато і їм після того пива вже забори не подолати
Мала сьогодні хвильку вільного часу,щоб почитати упущені мною дописи на любому ЛФ,побачила ЦЮ темку,і так вже мене заінтригувало,яка ж то глобальна проблема мучить форумлян.Зайшла сюди,а тут....."нєту слов"(с)...... ...але трошки гумору нікому не завадить,нє))))))))))))))))
Чому за минулі 10 років з Україна за кордон на заробітки виїхали 7245 ІТшніка, 5670 фізиків, хіміків 1349, 986 медиків і жодного ДАІшника?...