та не, якось руки не дійшли. поржали посиділи. а потім збирався... а одного прекрасного дня щось мотнував, не вистачало місця на компі-то я разом з усім хламом і те списане відео вбив цікавості? та ціла купа! в дитинстві я в склянку з водою вкидав кипятильник і засовував палець, щоб жізнатись-як то воно, коли бє током. але ж мені тоді було 5 років
хм... Можна попробувати, про результати потім повідомлю... Ви всі чомусь дуже критичні до цієї теми... Питання чому! І тільки не кажіть ше проста тупість.....
Чому критичні? Просто люди пропонують обговорити схожі ідеї. А з ломом - чому би не спробувати ? Шкода, що нема трамваїв з туалетами - краще було би змоделювати ситуацію не на залізниці, а на трамвайних рейках.
Ну у трамваїйв колія інша, немає дерев'яних шпал між рельсами... Лому нема куди зачепитись! Та і максимальна швидкість трамвая 40 км. малувато однако...
Краще послаблювальне замість снодійного.. Моя свекруха працювала в лікарні медсестрою і зналась на медикаментах. Якось їй подружка розповіла, що чоловік п'є снодійні таблетки великими порціями, так ніби хоче покінчити життя самогубством (мав важку дипресію). Свекруха не довго думаючи підсунула йому таблетки послаблювальні.. І якось він випив пів упакування того "снодійного".. Жінка дуже втішилась, що не помер, але потім 2 дні відмивала хату від послаблювального
Підкидую ідею: в Києві можна замовити ексурсійний трамвай-кафе - від Подолу до Пущі-Водиці (це ліс і там колія з бетонними шпалами). Та й швидкість у нього - 60. Пофантазуйте лише, як туди тимчасово причепити залізничний унітаз. Оскільки це кафе, за Ваші гроші домовитися можна про все.
У вас якісь прогресивні погляди:на конференції у купальниках. Взагалі форма одягу білий халат і шапочка
Шось надто все складно, думаю я так не потягну...) ми зовсім забули про таке чудо світу, як ЕЛЕКТРИЧКА +)
+ комусь послаблювальне підсипати, шоб він в той туатик забіг )))) А Пачку дріжжів у банку з КоКа КоЛоЮ кинути, закрутити швиденько збовтати і в трулейбус закинути.. Але тут треба з фізкультури по бігу 5+ мати)