Це питання мучить багатьох людей

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Ares, 2 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Христинко, а нас із Бойцовой Рыбкой запросите на шоу ?
    А ще краще - на підйомі намастити трамвайні рейки салом.

2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Якщо напишу роботу до конференції....ще й мультимедіа треба організувати...
    Якщо приїдите,то запрошую!Там поблище до конференції нагадаю вам;)

3. Boris_Kiev

Христинко, навіщо мультмедіа?
    Влаштуємо ріеліті-шоу!
    На сцені - шеренга дівчат у купальниках. У кожної в руці - банна "шайка" (тазик). У двох крайніх - рибини.
    Потім починаємо синхронно комутувати напругу на "шайках", рибки скочуть назустріч одна до одної.
    Ну й східна музика, повільні танці на місці.
    Тільки дайте простір своїй фантазії!

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хто про рибу, хто про лом.. І чо вам не спиться? ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

А Вам чо не спиться?
    Модем не треба пересмикувати? :)

Зара фільм докачаю - і спати.
    Рибка мабуть спить, завтра прочитає.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

А Вам би на вокзалі спалось, коли трамваї вже не ходять...:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Нехай Ares'у насниться унітаз на відмітці 196 метрів на Київській телевежі. Тільки лом там довго не пролетить - хитра конструкція труби.
    Нажаль, я там не був. Проте на відмітці 75 метрів - користувався. Таким орлом себе відчував!

8. Ares

Ares Well-Known Member

а Вас лякає пізня пора?
    Я думав вночі життя тільки починається о_О

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тема...така доленосна....зворушлива..еххх
    і трагічна...
    А можна питання?
    Лом з собою будете приносити?

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Підбиваю підсумки 2009 року :)

А насправді неспиться моїй свекрусі - вона ніяк не може переставитись з американського часу на польський. Сьогодні вирішила взяти пігулку на сон. Але не допомогло. Нізащо не вгадаєте чому! :))) Вона їх поклала біля бусинок зі светра і бравши пігулку без окулярів випадково взяла бусинку :)))

• Подобається Подобається x 5
  11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Питання , яке розуміє житель бувшого СССР...
    ...цікаво чи теперішне молоде покоління Польщі і Прибалтики зрозуміє про що йдеться?...
    Нігде напевно більше в світі немає поїздів де би фекалії виливалися прямо на землю.

А суто технічно по питанню, то може бути кілька варіантів.
    - лом частково зігнеться, вирве/зломить унітаз і буде тягнутися по землі , як тільки кут земля - лом утворить 45 градусів.
    - при ідеальних умовах - прямий (90 гр.) кут земля-лом і останній вагон , то зможе напевно розірвати звязку між вагонами.
    - або лом буде просто вільно підскакувати і балансувати від ударів об землю і шпали....до тих пір поки не попаде якась перешкода і тоді буде перший варіант.

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

13. Romko

Покажуть в новинах...:sorry:
    І дууууже багато люд...:scratch_one-s_head:...е-е-е...вампірів,дивлячись їх,отримають аеличе-е-езна моральне задоволення....:preved:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Помню, тоже эксперимент делал.
    Когда родители в театр пошли мы с братом нашли в шкафу ракетницу на 3 зелёных огня.....

15. Boris_Kiev

Що було далі? І якщо не секрет, що в ті роки означав сигнал "три зелених ракети"?

Ваші ракети не спричинили висування танків на Прагу ?

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

Хм...нє,я людина мирна... Мене,от колись розпирало від бажання кинути яйце у вентилятор і подивитись,що з цього вийде...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Про Прагу - это Вы, как всегда, в лужу.
    А ракетницу мы с братишкой изучили.
    И за верёвочку дёрнули.
    Дело было в коридоре.
    Длинном - Львовском.
    Огоньки раз 8 туда-сюда летали.
    А потом упали и до основания прожгли 100-летний дубовый паркет.
    Как мы выжили?
    Не знаю.
    Наверное ОН не дал помереть - не время НАМ было.
    Братишка потом погиб.
    Когда ему 33 исполнилось.

18. terrible

terrible Well-Known Member

та... якась банальна фантазія-лом в унітаз... якір...
    колись, ще як на телекомпанії працював, то памятаю-їздив на зйомку в міську лікарню. там саме проводилася реконтрукція відділення-вже не памятаю, якого-головне, що не психічного якогось... і тут до мене підходить один із будівельників і каже-"ходім, є класний матеріал" я тоді сам був і за журліка і за оператора, то пішов. такого я ніколи не бачив! уявіть собі-звичайний совдепівський туалет. і там навкарачки над унітазом стоїть дядило таке і... ні! не кличе іхтіандра, а навпаки-кличе на допомогу. виявилося... знаєте, совецкі унітази-вони якісь скидаються на капкани, тому що коли туди падає кредитка, то можна з легкістю запхнути руку і навіть намацати пальцями ту картку. але от витягти руку з карткою та і без неї назад-доволі проблематично, та навіть межує з неможливістю... :))) я, стримуючи регіт з останніх сил, чесно відзняв як приїхали рятівники та розвалили пів-туалету та визволили таки туалетного страждальця:haha: правда, потім мій репорт так і не пустили в ефір під приводом того, що не можна новини перетворювати у сміхопанораму... :dntknw:
    ось так. а то лом... а руку слабо туди запхнути?:haha:

19. Boris_Kiev

А для себе копію не зробили?

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Колись давно на роботі у моєї дружини почали пропадати кришки бачків - трудящієся приватизували їх, якщо вдома кришка розбивалася.
    Керівництво знайшло оригінальне рішення: у місцевому експериментальному цеху замовило кришки з алюмінієвого сплаву з великими літерами "КиївНІІ...".
    Їх "розібрали" миттєво - хтось як сувенір для дому, хтось - як вторсировину.

А ще в них неодноразово бували такі випадки: піде якийсь гість/відвідувач до туалету (а там двері кабінок були не від самої підлоги, а як у пляжних кабінках). І бачить людина - ноги над підлогою - дівчина повісилася! Крики на весь поверх, біганина.
    А розгадка була проста: дівчата працювали за кульманами у напівзігнутій позі, а в кабінках туалету було зручно "повисіти", щоби розвантажити поперек.

20. Ares

Ares Well-Known Member

А у Вас немає любопитства?

а де твій аватар? :)