Христинко, а нас із Бойцовой Рыбкой запросите на шоу ? А ще краще - на підйомі намастити трамвайні рейки салом.
Якщо напишу роботу до конференції....ще й мультимедіа треба організувати... Якщо приїдите,то запрошую!Там поблище до конференції нагадаю вам
Христинко, навіщо мультмедіа? Влаштуємо ріеліті-шоу! На сцені - шеренга дівчат у купальниках. У кожної в руці - банна "шайка" (тазик). У двох крайніх - рибини. Потім починаємо синхронно комутувати напругу на "шайках", рибки скочуть назустріч одна до одної. Ну й східна музика, повільні танці на місці. Тільки дайте простір своїй фантазії!
А Вам чо не спиться? Модем не треба пересмикувати? Зара фільм докачаю - і спати. Рибка мабуть спить, завтра прочитає.
Нехай Ares'у насниться унітаз на відмітці 196 метрів на Київській телевежі. Тільки лом там довго не пролетить - хитра конструкція труби. Нажаль, я там не був. Проте на відмітці 75 метрів - користувався. Таким орлом себе відчував!
Тема...така доленосна....зворушлива..еххх і трагічна... А можна питання? Лом з собою будете приносити?
Підбиваю підсумки 2009 року А насправді неспиться моїй свекрусі - вона ніяк не може переставитись з американського часу на польський. Сьогодні вирішила взяти пігулку на сон. Але не допомогло. Нізащо не вгадаєте чому! Вона їх поклала біля бусинок зі светра і бравши пігулку без окулярів випадково взяла бусинку
Питання , яке розуміє житель бувшого СССР... ...цікаво чи теперішне молоде покоління Польщі і Прибалтики зрозуміє про що йдеться?... Нігде напевно більше в світі немає поїздів де би фекалії виливалися прямо на землю. А суто технічно по питанню, то може бути кілька варіантів. - лом частково зігнеться, вирве/зломить унітаз і буде тягнутися по землі , як тільки кут земля - лом утворить 45 градусів. - при ідеальних умовах - прямий (90 гр.) кут земля-лом і останній вагон , то зможе напевно розірвати звязку між вагонами. - або лом буде просто вільно підскакувати і балансувати від ударів об землю і шпали....до тих пір поки не попаде якась перешкода і тоді буде перший варіант.
Тема відкрита в розділі кімната сміху....а те, які наслідки будуть після такого "приколу" - це теж дуже смішно???
Покажуть в новинах... І дууууже багато люд......е-е-е...вампірів а-ля моя тещо,дивлячись їх,отримають аеличе-е-езна моральне задоволення....
Помню, тоже эксперимент делал. Когда родители в театр пошли мы с братом нашли в шкафу ракетницу на 3 зелёных огня.....
Що було далі? І якщо не секрет, що в ті роки означав сигнал "три зелених ракети"? Ваші ракети не спричинили висування танків на Прагу ?
Хм...нє,я людина мирна... Мене,от колись розпирало від бажання кинути яйце у вентилятор і подивитись,що з цього вийде...
Про Прагу - это Вы, как всегда, в лужу. А ракетницу мы с братишкой изучили. И за верёвочку дёрнули. Дело было в коридоре. Длинном - Львовском. Огоньки раз 8 туда-сюда летали. А потом упали и до основания прожгли 100-летний дубовый паркет. Как мы выжили? Не знаю. Наверное ОН не дал помереть - не время НАМ было. Братишка потом погиб. Когда ему 33 исполнилось.
та... якась банальна фантазія-лом в унітаз... якір... колись, ще як на телекомпанії працював, то памятаю-їздив на зйомку в міську лікарню. там саме проводилася реконтрукція відділення-вже не памятаю, якого-головне, що не психічного якогось... і тут до мене підходить один із будівельників і каже-"ходім, є класний матеріал" я тоді сам був і за журліка і за оператора, то пішов. такого я ніколи не бачив! уявіть собі-звичайний совдепівський туалет. і там навкарачки над унітазом стоїть дядило таке і... ні! не кличе іхтіандра, а навпаки-кличе на допомогу. виявилося... знаєте, совецкі унітази-вони якісь скидаються на капкани, тому що коли туди падає кредитка, то можна з легкістю запхнути руку і навіть намацати пальцями ту картку. але от витягти руку з карткою та і без неї назад-доволі проблематично, та навіть межує з неможливістю... я, стримуючи регіт з останніх сил, чесно відзняв як приїхали рятівники та розвалили пів-туалету та визволили таки туалетного страждальця правда, потім мій репорт так і не пустили в ефір під приводом того, що не можна новини перетворювати у сміхопанораму... ось так. а то лом... а руку слабо туди запхнути?
А для себе копію не зробили? ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- Колись давно на роботі у моєї дружини почали пропадати кришки бачків - трудящієся приватизували їх, якщо вдома кришка розбивалася. Керівництво знайшло оригінальне рішення: у місцевому експериментальному цеху замовило кришки з алюмінієвого сплаву з великими літерами "КиївНІІ...". Їх "розібрали" миттєво - хтось як сувенір для дому, хтось - як вторсировину. А ще в них неодноразово бували такі випадки: піде якийсь гість/відвідувач до туалету (а там двері кабінок були не від самої підлоги, а як у пляжних кабінках). І бачить людина - ноги над підлогою - дівчина повісилася! Крики на весь поверх, біганина. А розгадка була проста: дівчата працювали за кульманами у напівзігнутій позі, а в кабінках туалету було зручно "повисіти", щоби розвантажити поперек.