CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Є такі країни і були : КНДР, Куба, Лівійська Джамахірія, СРСР, Третій райх, фашистська Італія...
    А ось з цим набагато складніше...:)))
    Во Вас поперло!!!о_О

• Подобається Подобається x 7
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки відвернешся, як Ярема вже все зробить :)

Якщо Ви про "Понаїхали..." , то пальцём в небо. Рід мій має тутешні корені.
    А за що о_О?

То Ви тільки пустоголовим скінам можете "прописні істини" втирати. У них вуха великі, а Ваші "істини" довгі. А на рахунок переконань, то я від Вас ще крім "А ты Ваську Кривого знаеш? А ты Шнобеля знаеш?", нічого путнього не чув. Найлегша дати посилання на чиюсь книгу. А самому прочитати її слабо? І донести до людей...
    Ну а далі взагалі елементарно :)))

Чесслово, як діти :)))
    Ярема вже привів парочку, та я доповню...
    Мурашник і вулик.
    І в туалетах у вас ніколи ніхто працювати не буде, бо не буде у вас туалетів. Як серед таких офігенно патріотичних, націоналістичних, ідейних, вихованих, жертовних та свідомих чуваків, якими ви плануєте зробити весь народ, точніше націю, знайдеться порушник? Навіть дрібний... От і заллє вас ваше ж лайно. І Слава Богу!

Укценасом покатить? :)))

• Подобається Подобається x 6
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Колись був політичний діяч Ленін. Він не панькався з олігархами , дворянами і всяким непотребом , провернув справжню революцію , переміг в громадянській війні , потім прийшла сатана Сталін і до 1954р. країну трясло. Після смерті Сталіна правили українці Хрущов і Брежнев , національного соціалізму було незрівняно більше ніж тепер. Чи з*явиться в Україні національний лідер , який за рівнем буде вище Леніна ? Чи український політичний бомонд так і буде продовжувати танцювати навколо Верховної ради ?

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

На жаль, таких досить багато...Не всі політизовані, але на побутовому рівні ксенофобії і туги за "фюрером" достатньо...:sad: Може Вам пощастило і Ви спілкуєтесь з високоінтелігентними людьми, а ось я постійно чую такі нотки в свому колі.;)

• Подобається Подобається x 5
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То ви все ще ностальгуєте за "справжньою" революцією? Тією -яка повинна була охопити всю земну кулю і принести щастя всім народам світу? Щоправда спочатку світ чекала світова пожежа.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви про кого? Про чию революцію? Леніна? Сталіна? Коновальця? Бандери? Мельника? Тягнибока? :))) А зрештою немає різниці...
    Наспівуючи
    Бо ми такі паровані,
    Як горнятка мальовані.

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

-----Про цю.

9. Dzungli

Відомо , що чисельність населення США , країн Євросоюзу підтримується на одному рівні за рахунок припливу емігрантів із інших країн. У випадку припинення в*їзду емігрантів до країн заходу , чисельність населення почне стрімко падати. Чому в країнах , які живуть по демократичних системах падає чисельність населення ? Думаю тому , що немає впевненості і фінансової стабільності. Україна теж поповнюється емігрантами , але не зважаючи на це чисельність населення стрімко падає. В чому причина ?

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Скільки у вас дітей (якщо є)
    і якщо не більше двох то в чому причина що не троє+?

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Фільм є на цю тему. Називаэться "Children of Men". Сумний правда.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

насправді нічого сумного
    якість завжди > кількість
    просто не треба дурні закони приймати
    он Швейцарія вже почала відходити від тої іміграції-толерантності ітд
    хоч їх там 10 млн, а в Нігерії і Бангладешу по 200, у випадку війни (теоретичної)
    Швейцарія розбомбить і перших і других
    необов"язково мати дуже багато населення

• Подобається Подобається x 3
  13. Максим

Максим Well-Known Member

І як же вона при невеликому, але все ж прирості почне раптом падати? ;)

Умгу, звісно ж. Впевненість і стабільність є в країнах з шаленою народжуваністю - Нігері, Малі, Афганістані, Сомалі, Буркіні Фасо. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

При чому тут, якщо Швейцарія розгортає армію чисельністю як китайська?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Просто достатньо "не пускати" до себе імігрантів з країн третього світу, а не змушувати своїх громадян по четверо дітей родити

16. Dzungli

У Європі чисельність мусульманського населення постійно зростає. В недалекому майбутньому країни Європи можуть стати мусульманськими. Правда України на той час вже може не бути , буде зона для рабів.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це якщо ми не приєднаємось до Митного союзу, я вгадав?

18. Dzungli

Митний союз , це і є зона. СНД і був утворений для того , щоб узаконити комунізм.

19. Максим

Максим Well-Known Member

А як це стосується стабільності і високої народжуваності у Буркіні Фасо? :)))
    І чого це вони з таких стабільних африканських країн тікають до Європи, де всі не впевнені у завтрашньому дні?

І як це стосується прогнозованого паном зниження кількості населення Європи? :)))

Просто так пишем, аби не виглядало, що не маєм що опонентові у відповідь сказати? ;)

• Подобається Подобається x 5
  20. Dzungli

На справді мене цікавить питання , чому при СССР населення України трохи зростало , я зараз стрімко падає і як це пов*язано із скороченням чисельності власного населення , наприклад в США ?

а де твій аватар? :)