CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Обидва і Хрущов і Брежнєв більшість життя прожили на теріторії України , визнавали нашу культуру і мову , а Хрущов вмів танцювати і співати по-українськи.

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Он пан з Харкова теж дуже цікавиться українською мовою...

• Подобається Подобається x 6
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да что Вы фармазоните?Ясно же написано : с применением к ним высшей меры наказания — расстрела.
    Как то у Вас ловко плучается.....основной документ о признании факта расстрела рассекретили.... а о месте захоронения нет.
    Хотя по значимости факт растрела значительнее места захоронения.
    И делать из этого вывод ,что не все раскрыто про Катынь...как то даже не серьезно...
    Вон Но То Цо привел карту из Мемориала ..там куча могил указано.
    И эти 11 тысяч найутся!

---------- Додано в 06:56 ---------- Попередній допис був написаний в 06:54 ----------

Для Вас Сусанин...героичнее защитников Вестерплятте????????о_Оо_Оо_О
    Однако........:dntknw:

Останнє редагування: 27 кві 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я теж недолюблюю слова "патріотизм".

А він сказав, чому зрадив народ і пустив Удовенка поперед себе (знаючи що тамтому взагалі ніц не світить?) Розкажіть, як працює керована опозиція, будь-ласка...

6. Dzungli

Продовжується формування митного союзу і Єдиного економічного простору. Після наступних виборів до ВР, ймовірно вибори президента будуть проводитись у ВР. 27 квітня 14 "опозиційних" до влади партій протестували проти харківських угод. Що об*єднало ці партії , наприклад "Свободу" і "НУ"? Ющенко знову хоче влізти у ВР , взяти великого хабаря за вибори президента Януковича- просто така людина по своїй природі.

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Де ви виділи таке об'єднання?

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не казав.
    А не був, не є, чи не буде керованим? І яка користь з того, що я розповідатиму про схему керованої опозиції. Невже це щось змінить? Не буде керованої опозиції, буде керований хтось другий. Від перестановки доданків значення суми не міняється.:)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Дуже шкода...:sad:

10. Dzungli

Хто буде наступним президентом України - Тимошенко , Янукович , Путін , Тягнибок , Яценюк , Ющенко ? Може будуть ще варіанти ?

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Яценюк ніби непоганий

12. INGUL

INGUL Well-Known Member

Секретар Політбюро ЦК ВКП(б) в 1920-х роках, Б. Г. Бажанов у своїх спогадах писав:

За марксистською догмою — у нас диктатура пролетаріату. Після семи років комуністичної революції все населення країни, пограбоване й злиденне, — пролетаріат. Звичайно, усе воно ніякого відношення до влади не має. Диктатура встановлена над ним, над пролетаріатом. Офіційно в нас ще влада робітників і селян. Тим часом, кожній дитині очевидно, що влада тільки в руках партії, і навіть уже не в партії, а партійного апарата. У країні купа всяких радянських органів влади, які є насправді зовсім безвладними виконавцями й реєстраторами рішень партійних органів.
    Політбюро — верховна влада, але це — надзвичайно секретно, це повинно бути приховано від усього світу. Усе, що стосується Політбюро, цілком таємно: всі його рішення, виписки, довідки, матеріали; за розголошення секрету винним загрожують різноманітні покарання. Але брехня йде далі, пронизує все. Профспілки — це офіційні органи захисту трудящих. Насправді — це органи контролю й жандармського примусу, єдине завдання яких полягає в тому, щоб змусити трудящих якнайбільше працювати, якнайбільше їх обібрати для рабовласницької влади. Уся термінологія брехлива. Винищувальна каторга називається «виправно-трудовими таборами», і сотні брехунів у газетах співають дифірамби незвичайно мудрої й гуманної радянської влади…

• Подобається Подобається x 2
  13. Yarema

Непогано прислуговувався Фірташу:)))...
    Люба диктатура веде до придушеня і поневоленя народу, під яким б гаслами не встановлювалась: під фашистськими, нацистськими, комуністичними чи релігійними. Результат один - люди-гвинтики, гарматне м'ясо, знаряддя для досягненя власних, часто відверто маячних, ідей проводиря, фюрера, дуче, вождя, або аятолли та їхніх посіпак...Цікаво пан Інгул бачить себе в ролі проводиря чи його посіпаки? А якщо карти не так лягуть і доведеться опинитись в ролі гумусу?:sad:

14. INGUL

INGUL Well-Known Member

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я кажу про ставлення до слова. Бо в нас з ним асоціюється не захист народу а захист країни...
    П.С. Я усвідомлюю його позитивний зміст, проте від цього саме слово і його зміст мені не стають привабливішими...

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

INGUL.
    Таки прийдеться нам з Вами розбиратись із вашим нацизмом = більшовизмом... :)))
    Ось Ви навели цитау. А скажіть, як буде при вас? Без капіталістів? Чи ваш пролетаріат буде кращий( заможніший, вільніший) за совєцкий? А яка роль вашої партії в вашій державі? Часом не така ж, як сумновідоме ВКП(б)-КПСС?
    І одне питання: хто буде вигрібати лайно з туалетів при вашій владі?

• Подобається Подобається x 4
  17. Yarema

Расово неповноцінні і національно несвідомі(ж) :)))...

• Подобається Подобається x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Яремо! Ви прекрасно зрозуміли суть мого питання!
    Якщо пан нацист зможе змістовно відповісти на нього, без гасел і заголовків, в чому я дууууже сумніваюсь, то тоді можна буде вважати, що народився наступний фюрер :)))

19. Yarema

Щось фюрерів у нас...Конкурс по кілька чоловік на одне місце:)))... А щодо моєї жартівливої відповіді, то думаю, я вгадав плани націонал-соціалістів стосовно вирішення цієї проблеми;)...

20. INGUL

INGUL Well-Known Member

VasMT - не розумію звідки такі як ви в Стрию з'явились. Вам оточуючим вас вашим краянам в очі не соромно дивитися ? Червону шмату вивісите на "празник" ? Я східняк, мій прадід у ЧА воював, але я вам маю прописні істини говорити, у чомусь переконувати. Я вам дав посилання на книгу, там все по пунктах розписано. І Націократію Сціборського на додаток. Ви навіть нездатні уявити що може бути держава без капіталістів, парляментів, політичних партій (які є маріонетками олігархів), держава з народовладдям, і при цьому бути доволі ефективною в економічному та соціяльному відношенні. Я не вживав терміну "расово неповноцінні", не можна всі раси вимірювати одним мірилом, бо це є різні біологічні види. Клясична европейська довоєнна антропологія це довела. Ще у 30-х роках було встановлено що плазма крови у різних рас світиться по різному. А сучасні дослідження вказують що волосся у різних рас має різний хемічний склад. Не має бути в Україні ані українофобів, ані чужорасових елементів, і про це доречі українські націоналісти писали ще у 1937 році : http://www.vatra.org.ua/rasa/volodymyr-martynets-chy-dbaty-nam-pro-chystotu-rasy.html У туалетах працюватимуть за нетяжкі правопорушення наші піддані (на українське громадянство слід буде ще заслужити). В ідеалі щоби взагалі в'язниць не було. Колонія не перевиховує злочинців. Злочинців слід стерилізувати, а за тяжкі злочини - ліквідувати. Дрібним хуліганам всипати буків по дупі, та відпустити з Богом. Вдруге попадуться - кастрація. Втретє - на гиляку.
    І не треба мене нациком обзивати, я ж вас не обзиваю комунякою. Я взагалі україноцентричний націонал - анархосиндикаліст.

а де твій аватар? :)