Думаю , що Черновецького заберуть до себе ПР , або НУНС в закриті списки. На виборах до ВР буде багато сюрпризів - нажаль воно від нас не буде залежати. Будемо тільки сміятись , якщо інтернет не заборонять.
Доки "вибирати собі пана" - ніц не буде залежати. Наспівуючи .с.ю-ніошне: http://www.youtube.com/watch?v=CEr1JfzQmoQ
Дякую за "музику" - після податкових бунтів- кожен сам за себе. Вони , "бізнесмени", відмовились від політики , оце була остання серйозна спроба протидії владі. Для того щоб захистити свій голос на виборах одного бажання вже мало.
Вже четвертий допис викликає підозру, що у вас там траву підпалила якась зволоч... Який бунт? Хто "відмовився"? ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Після 2004 не пригадую "серйозних спроб". Концерти різні - було, спротиву - ні. Жодного. ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- Правильно! Треба мати добру голову на в'язах і не молоти дурнЮ, не шукати "цапа-відбувайла-зрадника", а "заходиться вже робить". Що собі'м зробимо - те й будемо мати.
Нажаль вже зробили , а тепер можу навіть поспорити , що у нас не знайдуться герої навіть на бій під Крутами , тому що у людей вбита віра в справедливість , на жаль.
1. Жизнь кончілась? 2. Не варто сперечатися, варто робити діло, якщо хочете змін 3. "300 багнетів" можна знайти серед молодняку завжди
Ви ж самі чудово розумієте , що робити ставку на виборчий процес можна в умовах всенародної підтримки , хочаб так як Кучму переобирали. Саме , що не є головне запитання - де загальнодержавний лідер ? Тимошенко на гачку у ГПУ (вже легше) і складніше , тому , що на її місце бояться сідати інші порядні люди. А як можна боротись без лідера ? - хтось же має керувати країною ?
Кучма і "всенародна підтримка"? Зачиніть вікна, якщо трава так димить Нема "загально-", нема "держави". І не передбачається у найближчому майбутньому. Як 100 років тому... http://www.youtube.com/watch?v=CZqOhz5JtdU
Вже 20р. Україна живе без державної влади , судів і справедливості. Кучма поділив побудоване в часи СССР майно між придворними. Через короткий проміжок часу в країні з*явилось багато міліардерів. Для прикладу : в Запорізькій області живе біля 600 міліонерів ("Дзеркало Тижня")- це приблизно 0,03% від загальної кількості мешканців області. Такі приблизно пропорції і в інших областях країни. Як живуть інші громадяни ? Отаку країну ми побудували за 20р.
для 600 людей життя вже покращилось а скільки було мільйонерів в 1989? 0? 1? за 20 років життя покращилось в 600 разів :y::y::y:
Як на Кушнарьова? Де Ви побачили в Україні демократію?! Вчіть матчасть : http://ru.wikipedia.org/wiki/Демократия
Йой, я Вас прошу... Лишіться того ровера, бо від того всього "патріотизму" мене вже починає підтошнювати. Починаючи від року народження /1961/ до проголошення незалежності включно. Мені багато чого Чорновол розповідав... Людини на жаль вже не має, тому краще не штиркайте його ім"ям.
Коли країною керували українці - Хрущов і Брежнев люди мали соціальні стандарти , які дозволяли абсолютній більшості людей жити набагато краще і матеріально і морально. Краще виглядала українська культура , про спорт і казати нічого - зараз українці спортом не займаються , а на Олімпіади приїздять у якості туристів. Буржуазна демократія доїдає останні кісточки України , а патріоти і націоналісти кричать , що революція не загорами. Вже була одна карнавальна революція , після якої державною головкою став Ющенко. Тепер патріоти дивуються , чому люди такі апатичні ?