CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну я ж про що і кажу - ДБАЄ ПРО ЛЮДЕЙ!!!

• Подобається Подобається x 4
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Думаю , що Черновецького заберуть до себе ПР , або НУНС в закриті списки. На виборах до ВР буде багато сюрпризів - нажаль воно від нас не буде залежати. Будемо тільки сміятись , якщо інтернет не заборонять.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Доки "вибирати собі пана" - ніц не буде залежати.
    Наспівуючи .с.ю-ніошне:
    http://www.youtube.com/watch?v=CEr1JfzQmoQ

Останнє редагування: 25 кві 2011
  4. Dzungli

Дякую за "музику" - після податкових бунтів- кожен сам за себе. Вони , "бізнесмени", відмовились від політики , оце була остання серйозна спроба протидії владі. Для того щоб захистити свій голос на виборах одного бажання вже мало.

5. levandivka

Вже четвертий допис викликає підозру, що у вас там траву підпалила якась зволоч...
    Який бунт? Хто "відмовився"?

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Після 2004 не пригадую "серйозних спроб". Концерти різні - було, спротиву - ні. Жодного.

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Правильно! Треба мати добру голову на в'язах і не молоти дурнЮ, не шукати "цапа-відбувайла-зрадника", а "заходиться вже робить".
    Що собі'м зробимо - те й будемо мати.

• Подобається Подобається x 6
  6. Dzungli

Нажаль вже зробили , а тепер можу навіть поспорити , що у нас не знайдуться герої навіть на бій під Крутами , тому що у людей вбита віра в справедливість , на жаль.

7. levandivka

1. Жизнь кончілась?
    2. Не варто сперечатися, варто робити діло, якщо хочете змін
    3. "300 багнетів" можна знайти серед молодняку завжди

8. Dzungli

Ви ж самі чудово розумієте , що робити ставку на виборчий процес можна в умовах всенародної підтримки , хочаб так як Кучму переобирали. Саме , що не є головне запитання - де загальнодержавний лідер ? Тимошенко на гачку у ГПУ (вже легше) і складніше , тому , що на її місце бояться сідати інші порядні люди. А як можна боротись без лідера ? - хтось же має керувати країною ?

9. levandivka

Кучма і "всенародна підтримка"?

Нема "загально-", нема "держави". І не передбачається у найближчому майбутньому. Як 100 років тому...
    http://www.youtube.com/watch?v=CZqOhz5JtdU

10. Dzungli

Вже 20р. Україна живе без державної влади , судів і справедливості. Кучма поділив побудоване в часи СССР майно між придворними. Через короткий проміжок часу в країні з*явилось багато міліардерів. Для прикладу : в Запорізькій області живе біля 600 міліонерів ("Дзеркало Тижня")- це приблизно 0,03% від загальної кількості мешканців області. Такі приблизно пропорції і в інших областях країни. Як живуть інші громадяни ? Отаку країну ми побудували за 20р.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

для 600 людей життя вже покращилось
    а скільки було мільйонерів в 1989?
    0? 1?
    за 20 років життя покращилось в 600 разів
    :y::y::y:

12. Dzungli

В часи СССР було приблизно стількиж міліонерів , як і тепер. Цеховіки були опорою правлячої партії.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой, а я думала що то тільки я таке зауважила. Той сиджу ніц не кажу, бо ж капіталістка. :haha:

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Як на Кушнарьова? ;)
    Де Ви побачили в Україні демократію?! о_О Вчіть матчасть : http://ru.wikipedia.org/wiki/Демократия

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хіба то було сафарі? Так ... прогулянка парком.

П.С. Можемо автораллі влаштувати на автобусах ;)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Йой, я Вас прошу... Лишіться того ровера, бо від того всього "патріотизму" мене вже починає підтошнювати.
    Починаючи від року народження /1961/ до проголошення незалежності включно.:)
    Мені багато чого Чорновол розповідав... Людини на жаль вже не має, тому краще не штиркайте його ім"ям.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. Dzungli

Коли країною керували українці - Хрущов і Брежнев люди мали соціальні стандарти , які дозволяли абсолютній більшості людей жити набагато краще і матеріально і морально. Краще виглядала українська культура , про спорт і казати нічого - зараз українці спортом не займаються , а на Олімпіади приїздять у якості туристів. Буржуазна демократія доїдає останні кісточки України , а патріоти і націоналісти кричать , що революція не загорами. Вже була одна карнавальна революція , після якої державною головкою став Ющенко. Тепер патріоти дивуються , чому люди такі апатичні ?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які українці? Обидва з Курської губернії родом, я писав вже.

а де твій аватар? :)