CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

По линку

похоже конечно на правду, но очень приукрашенную

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Попробуйте посмотреть на:

• Подобається Подобається x 1
  3. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дело в том, что фота эта современная... По-этому так много в ней нестыковок.
    Начиная от разрешения фотографии, сделаной якобы "Leica"-ой на передовой, до бетонных электрических столбов...

• Подобається Подобається x 3
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  6. FourA

Прежде всего, шановна пани Маруся-мама! Мне кажется, Вас сегодня можно поздравлять с религиозным праздником? Если я не ошибся, то рад Вас поздравить с этим праздником!
    Во - вторых, не считаете ли Вы, что Ваше предубеждение в отношениях к тем, кого Вы называете "визволителями", мешает Вам объективно отнестись к ним? До 70-х годов в США многие были уверены, что от негров исходит неприятный запах. Они настолько были уверены в этом, что чувствовали то, чего нет. Не страдаете ли Вы именно таким подходом в своёи отношении к визволителям? Может, Вы просто необъективны, и в Вашем воображении уже заранее существует их зверхньость і арогантность. Вы извините, но я бы сказал сейчас именно это о Вас самих. Ещё раз - извините за правду - я не имею желания оскорбить Вас. Вам всё равно одна сторона будет милее, а другая будет казаться исполненной "зверхньості і арогантності" Может, вспомните библейские слова - не судите, да не судимы будете!
    С уважением!

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

Именно она! Я ведь Вам указал её точный адрес.

7. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

несоответствия)
    1 форма у офицеров) РККА - уже в летнем
    часть бойцов в зимнем.

Медаль никогда не вешается слева))) у нквд шника висит
    ну а пилотка с шанелью) вообще моветон)))))))

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

в основном дизертиры и прочие ...

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

К несоответствиям можно отнести кирзовую кобуру с отсутствующей в ней протиркой у киргиза, цвет явно не солдатский пилотки у бойца в шинели и его прическу, мотоциклистов на заднем плане на фоне ж/бетонных столбов явно брежневского периода...

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Саме така хвороба існує у багатьох українських націоналістів - дуже влучне порівняння . На Галичині люди жили в багатьох країнах , які і залишили відбиток свідомості , який важко поламати . Для того щоб докапуватись до правди потрібно бути об*єктивним. Я не прихильник московської імперії , але зауважу , що в часи 2 -її світової вояків дивізії Галичина розформували тому , що вони тікали з поля бою. Так склалося , що в західної України інше ставлення до поняття - батьківщина , ніж у мешканців Великої України. В Галичині не було Голодомору , на щастя.

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы что же, всерьез обсуждаете фотографию с демотиватора?!? Ну - запостил ее "товарищ" с целью навести тень на плетень...
    А под этот шум - растёт нацистам смена... С флагами - не украинскими желто-синими - заметим - а черными - со слегка завуалированной нацистской свастикой, черно-красными упа - верной нацистской созницы - и штандартами "сс-галичина"...

• Подобається Подобається x 5
  11. FourA

Всё правильно! Только не по Союзу - по Германии!: [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Конкретизуйте бойові дії в яких дивізія Галичина приймала участь.

13. FourA

Я ожидал именно Ваших комментов относительно деталей вооружения и военной формы. Уж Вы-то в этом разбираетесь несравненно больше меня, не служившего в Армии. А на бетонные столбы и я сразу обратил внимание. Да и видно сразу, что это современное фото.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що таке дезертири? Чувак, який драпає з передової, бо його кинули на танки і кулемети? Якщо так, то без питань - розстріляти без суду і слідства прямо на місці. А замість нього мабуть попруть на танки і кулемети "доблесные" НКВС.

Але наскільки я знаю, дезертирів ніхто не ловив прямо на полі бою, вони і до бою не чекали, а тихенько розбігалися по лісам, а там їх навмисно ніхто не ловив.

І ще одне, чому "заградотряды" були тільки в Червоній Армії? Ні в американців, ні в англійців, ні в німців ніхто не підганяв під кулі. То може треба подумати про бойовий дух "Красной Армии бойца"? Може воно їм так треба було?

Участник войны Н. Н. Никулин, сержант 13-го гвардейского корпусного артиллерийского полка:

Участник войны Левин Михаил Борисович

15. Dzungli

У "Дзеркалі тижня" читав статтю про дивізію "Галичина" , писали про свідчення генералів Вермахта , які залишились вживих. Так вони саме про це писали , що після того як дивізія брала участь в бойових опереціях її швидко перевели в Білорусь на охорону об*єктів. Також німецький генералітет назвав самого видатного советського головнокомандувача - Кірпонос.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

шо мені рахувати?
    індексувати рублі в долари?

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

СНД не існує. Ніхто в світі навіть не знає що то за чудо таке. Є один парламент СНД? Є один президент СНД? СНД має якийсь устав який хтось виконує?

То поцілуйте мене моцно, як казав Швейк. Нема за що любити радянську владу. Вам лишень царьків подавай. А що ви особисто зробили щоб Україна була державою? Сидите лускаєте насіння і кажете - американці здавайтесь?

18. FourA

Шановный пан Мих, Пожалуйста, уточните, что Вы подразумеваете под "нацизмом советского человека". Если можно - поконкретнее... В чём он выражался. Если можно, без пропагандистских штампов.

• Подобається Подобається x 1
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це коли всіх працьовитих селян оголосили куркулями і фізично знищили/депортували/репресували
    Додати можна і діячів цекрви, некомуністичних просвітніх організацій і тд

20. Dzungli

Був одним із обдурених на Померанчовій революції. А що до того , що "американці здавайтесь" , то у америки свій менталітет , на який не маю жодного бажання піднімати руку. У нас свій менталітет. "Демократична система США не підходить Україні - це очевидно. Потрібно міняти систему влади.

а де твій аватар? :)