Нічим. Хоч дорогі товаріщі не підуть на сайт Меморіалу і не подивляться правди про свого вождя я всеодно дам лінк. http://memorial.kiev.ua/ Не можна забувати і заперечувати правди! Ми не маємо права щоб наші діти виростали яничарами. Я спілкуюсь майже щодня з визволителями і воїнами УПА. То такої зверхньості і арогантності яка є у визволителів ще треба пошукати, або просто вистарчить почитати дописи деяких тут форумлян. Як вони знущались над нашими молодими хлопцями і дівчатами, і мучили їх лишень за те що вони не любили совітську власть. А чому мали її любити? ---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ---------- Неправда! Ви не сприймаєте інформації неупереджено і відкрито. Ви відкидаєте все що не подобається вам. Дуже добре писав Честертон. Можете мій підпис перечитати.
Вже було 4 президенти самостійної України , зараз 74% людей хочуть втікти з України , але не можуть тому , що нема грошей. А що таке капіталізм в СНД ? - який підтримують і США і Євросоюз.
Относительно предпоследней версии пулемёта Максим - я могу поискать в интернете, и точно ответить на Ваш вопрос. Не настолько крупный специалист по системам вооружения. одно помню - такую треногу ни разу не видел на подлинных фото советской военной техники времён войны. По-моему, такая станина-тренога именно такой конструкции появилась гораздо позже. Были пулемёты на сошках - но их станок был совсем другого вида. И главное - пулемёт Максим был станковым, а эта тренога - для ручных пулемётов. Прочитал: Но тренога на снимке явно не из мастерских, и сняты не горы, а равнина. Тренога - от другого пулемёта!
Далась вам та тринога. Взагалі-то я запостив цю фотографію чисто ілюстративно, а не як уліку, з якою можна направлятися в Гаагський трибунал.
Про революции - Вы случайно не на "революции" в арабском мире показываете? Тогда это забавно! Подумайте, кому они выгодны, кто может стоять за ними... И приведите пример революции, после которой народу стало жить лучше. Если не ошибаюсь, Бисмарк сказал: "Революции задумывают гении, реализуют фанатики, а ее плодами пользуются мерзавцы". Может, обойдёмся без революций?
Вы думаете, я этого не понимаю? Но тогда будьте честными, так и пишите под снимком: я считаю, что на снимке сняты НКВДисты, которые стреляли в спину... и т.д. Понимаете, на сайте всё время нам пытаются промыть мозги. И не только на сайте. Не знаю, как Вам, но если я вижу, что человек врёт, говорит неправду, то я об этом говорю вслух. За свои слова вообще-то надо отвечать. А врать - между джентльменами это как-то не принято врать друг другу! Не могу же подумать - какой ужас - что кто-то из моих оппонентов - не джентльмен! И способен говорит неправду! Тогда я ему так и говорю - братец Лис, да ты, оказывается, не джентльмен(с)! ---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ---------- Извините, не понял, о чём это Вы? Что Вы имеете в виду?
+1 к этому и прийдет. ---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Картинка - которая по вашему мнению подделка. Через файлообменник ее можно выложить. т.к. я ее не вижу
важаю , що при Хрущові і Брежневі люди жили в 3 рази краще ніж тепер в Україні - розвинутий соціалізм , як результат революції. Інша справа , що не вдалось модернізувати "совок" , Горбачов просто втік і кинув Україну на бандитів. Померанчева революція дала українцям 5-ти річне потепління і передумови для формування справжньої , а не бутафорної революційної ситуації. Тепер в СНД склалась феодальна система , як в Московії до 1917р. Надбати справедливий розподіл ресурсів можна тільки через революцію , як у арабів.
Я никогда не пользовался файлообменником. Если Вы не возражаете, я попробую найти эту картинку в Интернете, и сообщить Вам её "координаты". Извините - жена просит прокрутить мясо, минут на 15 оторвусь от ноутбука.
Ми тоді були молодшими, тому дехто асоціює СССР зі своєю молодістю і йому здається, що жити було добре.
В СССР жили краще - проста арифметика , візміть в руки авторучку і підрахуйте , а потім порівняйте із сучасною Україною. Не забудьте , що ми стали визнаною нацією при СССР - членом ООН.
Дивна ситуація зараз в Україні - країна безперешкодно входить до Єдиного економічного простору московської імперії , а українські націоналісти мовчать. Може їм краще бути під Москвою ? На вибори вже розраховувати не варто - все вже поділене. Куди подівались Бандерівці ? Чи можна порівняти С.Бандеру з В.Леніним ?