CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Янукович "розвів" Євросоюз на пів міліарда євро - братва гудить , імперія кріпчає. Вчора москва розповідала про плани Єдиного економічного простору - це не СССР. Лопухи із Європи не можуть зрозуміти , що Янукович бандіт. Може і європейська верхівка теж бандіти , а МВФ щось на кшталт М М М Мавроді ?

2. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Та им все божья роса;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzungli

Ті люди , які не розуміють , що таке розвинутий соціалізм при Брежневі напевно хочуть жити при фашисті Ахметові , 4 бандитах президентах України - подобається. А пам*ятник надо було ставити в Запоріжжі не Сталіну , а Брежневу.

• Подобається Подобається x 2
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кстати, во время Великой отечественной войны пулемёты максим имели такой вид:
    У меня выпала часть текста в моём посте от 13:37. Хотел написать, что на снимке видно группу людей в полевой форме красноармейцев образца 1941-42годов. Они сфотографированы рядом с пулемётом Максим, установленным на треноге, которая, если я не ошибаюсь, в 1941-42 г. не существовала вообще. Что форма явно сборная, а не такая в которую одевают солдат элитных частей. Затем, мы видим на снимке огороженное пространство, за которым толпится народ. Судя по всему, это была съёмка исторического фильма или инсценировка боевого эпизода - слишком уж не по форме одеты "военнослужащие" О современных опорах линий электропередач я уже написал - в то время не было таких столбов.
    Вообще, чтобы врать, надо это хорошо уметь делать. Дураков ещё удаётся обмануть.

Останнє редагування: 19 кві 2011
  5. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Я не поддерживаю яныка, и юльку, и тягнибока.
    Мое мнение необходимы люди в политике желающие что то изменить в лучшую сторону.

по поводу памятников: Брежневу уже есть памятник - в Днепродзержинске. если не ошибаюсь.
    Бандере во львове.
    Почему не быть Сталину в запорожье?

Останнє редагування: 19 кві 2011
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

А почему памятнику Гітлеру не бить Берліні?

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzungli

Для того щоб вийти на рівень СССР на мій погляд не потрібно дивитись на Москву і чекати нового Леніна . Потрібно в Україні провобити революційні зміни. В Москві фашисти - олйгархи пильно слідкують за опозиційними змінами. Хоча фашисти в СНД вже майже об*єднались все рівно ще є невеличка можливість щось змінити. Тому я теж почав з підозрою ставитись до Тягнибока - мовчить. Що до пам*ятника Сталіну , то самі розумієте , що він вбив більше людей за Гітлера - і Голодомори , і репресії , а Брежнев і Хрущов поки зразок , кращих не було. Коли був двополярний Світ - була конкуренція між країнами , були популярні Олімпійські ігри , чемпіонати Світу - з*ясовували відносини великі держави , а тепер застой і Світом правлять масони із Білого дому і Євросоюзу.

8. Максим

Максим Well-Known Member

Саме так. Я вже написав, що Вам цього не зрозуміти - у Вас абсолютно інший світогляд, виховання Вас відбувалося в радянському середовищі вже, мабуть в третьому поколінні, в той час коли мої батьки радянськими громадянами стали вже в дорослому віці і не з власної волі. Припускаю, що і батьки Ваші були правильними радянськими громадянами (без образи). Відповідно і вихований я був на абсолютно інших розповідях, книжках, особистих прикладах, цінностях, радянську ж систему сприймав як тимчасову владу люмпену, немов точно скопійовану з оруелівської Ферми Тварин.

Тому Вам і Вам подібним ніколи не збагнути світогляду мого і моїх однодумців. Підстав сперечатися не бачу - тут на форумі подібних суперечок сотні сторінок, кожен з нас залишиться і так при своїй думці.

• Подобається Подобається x 4
  9. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

это помоему предпоследняя версия ... нет
    широкой горловины (заимствованная у финского пулемета образца 1932 г.), позволявшая зимой заполнять кожух снегом или льдом.

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

согласен с вами.

Не думаю что Россия даст про фашистам развернутся. у них оранж невозможен

10. Dzungli

Після медичного огляду дітей в Україні , визнано здоровими 1,5 % учнів.

11. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Всё потому, что Гитлер проповедовал нацизм, там, превосходство арийской рассы и прочее, потом, лагеря смерти, еврейские погромы!
    Если бы не это, то памятники наверняка бы стояли.

могу уже ошибиться но по моему в Баруте привлекал постоянно внимание дуб на аллее вдоль центральной улицы. Дубы как дубы...а этот огорожен чугунной резной решеткой + вокруг на земле тоже какоето интересное литье...не заметить не возможно. постоянно ухоженное место...поинтересовались както ...оказалось гитлер садил ...это ли не памятник...а сколько таких "дубов" по всей германии...

12. Dzungli

Справа втому , що в Москві правлять міліардери - фашисти , в тому числі і Путін , і Мєдвєдєв. СССР розвалив Горбачов із мовчаливої згоди членів Політбюро , їм хотілось державні дачі залишити собі. Хоча Горбачов потрапив в ЦК випадково - на це місце запрошували Моргуна , голову полтавського обкому КПСС , однодумця Брежнева. Брежнев вмер і Моргун відмовився - велика доля випадковості. Прийшов придуркуватий Горбачов , якого взяли в оборот масони - дали покуштувати жуйку і віскі.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Класовий терор кращий за расовий терор?

• Подобається Подобається x 4
  14. Максим

Максим Well-Known Member

Ви знову згадали про жуйку і віскі. Вони на Вас теж мали дивний вплив? Бо я нічого такого особливого не відчуваю ні від одного, ні від другого.

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ото каша в голові :)))
    Заравсцуся... :haha:

Леонід Ілліч помер в листопаді 82-го, а Михайла Сергійовича генсеком призначили в березні 85-го. А в квітні сталось лихе :)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чим німецький нацизм арійської людини відрізняється від нацизму совєтского чєловєка?

17. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

А где вы узрели нацизм советского человека?

18. Dzungli

Віскі краще за горілку - голова майже не болить.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы честно ответили, за что я Вам благодарен. Во многом Вы правы.
    Могу добавить - не считайте, пожалуйста, это похвальбой или попыткой самовосхваления. Моё образование, приобретённые знания, жизненный опыт и склад ума, а т акже занятия наукой и производством, позволяют мне, на мой взгляд, не замыкаться в рамках узких истин, которыми нас старались воспитать во времена коммунистов, и которыми точно так же, но уже на более низком уровне, продолжают промывать мозги сейчас - но в другом направлении. Даже тогда, при отсутствии такого источника информации, как Интернет, мы легко отличали правду от лжи. Одним словом, можете быть уверенными - нам труднее навесить лапшу на уши. Мы это уже проходили, и у нас на промывку мозгов выработан хороший иммунитет.
    А критерием истины является практика. Можно взять цифры и сравнить их. И включить свои мозги.

20. Dzungli

Істина в тому , що теперішній український фашизм і фашизм СНД - це антинародні системи , які спрямовані на пригноблення одніми людьми інших - це самознищення. Рано чи пізно буде знову революція , як у арабів , і в московії , і в Україні.

а де твій аватар? :)