Дуже переконливо... Згоден...Але цим він поховав свою, можливо яскраву, політичну кар'єру...Але то його справа. Тим більше, що і його місце - на смітнику історії.
Не маю... Але відчуваю гордість, що люди заставили тоді всю владу замочити штанці. На жаль таке відбувається дуже рідко, а влада повністю розпоясалася...
Яремо! Цю гордість можна поставити в один ряд із гордістю за розміри серед інших країн Європи, та кількістю чорноземів та річок... Яких зиск з тієї гордості? Це не площа заставила, це влади обкакалась... І який висновок? А висновок елементарний: - халяви (так званих майданів) більше не буде... Не буде!!! І не тому, що люди змінились... Ні! Влада порозумнішала... Скільки б крикуни не верещали, скільки би не сипали прокльони і накликали злий дух Ямбуя на голови влади, але тільки вони, теперішня влада, тихо, планомірно і по всій площі, втілюють свої, можливо і не зовсім нами смертними зрозумілі, плани... Як асфальтоукладчик... І це факт... Тепер вони прораховують всі варіанти наперед. І гасять накал... Всі шоу довгоносиків закінчуються пшиком, клоунада свободи веселить, але голосів не додає... А люди це бачать... І сміються...
Ой як Ви не праві! В історії постійно безкарність влади, врешті решт, зіграє з нею злий жарт...Просто це відбувається може не так скоро, як хотілося б... Та ту "Свободу" я в носі маю...Не про них річ...
Ви вважаете що Проффесор не пластилиновий мудень? Тоді який? Янукович! Ну щож... Кожен мае свою думку про те, що таке розум. Цікаво, скільки їх пройшло до другого туру?
Ну да, олбанский я еще не выучил А на украинский - он мало схож. Суржик. Неа ) я с правыми и правильными взглядами) А сталин тут к чему? Как с невесткой, чес слово.
Неа русский) Румыская диаспора кстати большая, очень приятные люди. Мне нравятся. А когда праздники они свои национальные проводят, с гуляньями и национальными блюдами.... Закачаешся
Російська перша, а румунська друга. Але не через румунів, а через молдаван. Ви мабуть теж молдаван чи єврейчик. По-любому. Одна безпонтовщина є - це українські гуляння і українська діаспора, все решту закачаєшся.
Шановный пан 'Audun. лично мне, как говорится, национальность человека до одного места, но хотел бы спросить у Вас, Вы что, испытываете какие-то нехорошие чувства к молдаванам или к евреям? Прошу извинить меня за любопытство, но мне это интересно. Заранее сообщаю Вам - я не принадлежу ни к одной указанной Вами национальности. И для меня, ещё раз повторяю, национальность оппонента никакой роли не играет.
Я не настолько близок к политике) и мне это не интересно, поэтому игнор) У меня реконструкция ВОВ запланирована) на ЗУ едем после 9 мая, под Львовом тоже будет реконструкция ВОВ ---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ---------- Да это просто троллизм называетсЯ)))
Межд прочим Одесса - один из самых лояльных городов в мире по отношению к национальностям и религиям, а также политическим влияниям. все все по барабану)
Огласите весь список пжалуста (с) А город реально многонационаленый, это участь всех портовых городов