Не могу удержаться, чтобы не рассказать анекдот по теме Вашего вопроса - пусть меня простят шановные модераторы, но это именно ответ в тему: В купе поезда Киев - Львов заходит украинец и видит в купе сидящего негра в вышиванке, который читает Кобзар Т. Г. Шевченко. От умиления украинец расплывается в улыбке и спрашивает - Ви що, знаєте українську мову? -- Негр внимательно его рассматривает и отвечает: Звичайно, я знаю українську мову, бо я є українцем! Ошеломлённый украинец садится на диванчик в купе и недоуменно спрашивает: А хто ж тоді я? -- Негр ещё раз внимательно его рассматривает и отвечает: Мені здається, що Ви є клятий москаль!
Цитата: Допис від Harakternik Мабуть, то була б зайва, непродуктивна втрата часу! В нього й відібрати нема чого, еге ж? Не дуже велике, але суттєве доповнення. В Донецке ни один, подчёркиваю, ни один чиновник, член ПР (а они, все поголовно, члены ПР) при Ющенке не был уволен. Больше того,- Ющенко поставил сразу после своей коронации губернатором Донецкой области регионала Чупруна(??????). Дальше, ещё больше - Генеральным прокурором Украины утвердил тоже регионала(?????), Головою Верховного суда такого же шльоцика(??????)... Так, какие же в результате такой кадровой политики могли быть "бандитам тюрьмы", га??? Скоко ж пасечник вероятных десятков мульйонов баксов хапанул за свою зраду Майдану??? Просто, за так, такое же не делается, это ж козе понятно... Вот, где вопрос-вопросов! І ще. Ніякий він не болван і ніякий не хворий. Це бєстія, якого Україна до цього часу ще не розкусила... Дехто і зараз ведеться на його вишиванки та слізний патріотизм. Панове, зараз я приведу досить брутальну паралель, але я її спродукував сам і вона мені здається слушною. Так от. А хіба оті паскуди, які в часи Опору в Західній Україні і які були в вишиванках під строями, говорили українською мовою, та видаваючи себе за бандерівців, не робили під таким "національним" прикриттям свою чорнющу справу??? Результат діяльності, кого б не було, не вишиванками оцінюється, а конкретикою! Те, що скоїв Ющенко не підлягає просто осуду, його, прийде час, треба буде судити за зраду саме Державі. Не було б Нюрнбергу, не було б закінченого продукту з штемпелєм: "німецький фашизм". Справа Ющенка повинна бути юридично завершеною, бо той невизначений, поки що, штемпель буде завжди висіти над тими українцями, які голосували за цього нью-суперзапроданця.
У-рр-аааа!!! Черговий "ВИННИЙ в УСЬОМУ!!!" Ми не винні, нас надурили!!! Ми білі і пухнасті, він породження зла!!! А коли Вам у 2004-му казали, що Миздобул мудєнь пластиліновий, Ви що кричали на київській площі Незалежності? Хто Вас тягнув за вуха на ту площу? Все як завжди... Бджоли винні, Кучма, КПСС, поляки, німці, москалі... http://www.youtube.com/watch?v=672-r2t9RyM&feature=related
Майдан, насамперед, відбувся не через Ющенко, його персона - то діло друге, а через нахабну, відверту і цинічну спробу влади просто назначити переможця, відібравши перемогу у реального фаворита виборчих перегонів...Причому опонент виглядав просто як знущання над здоровим глуздом...Тупий, двічі судимий бевзь-клептоман.
Та невже ? От, бляха муха, яка у людей пам"ять коротка? Ніби напис на стовпі... Ліворуч підеш Юзека вибереш, праворуч - Янека... Ось короткий перелік, як в колоді... Базилюк Олександр Филимонович (Слов'янська партія) Бойко Богдан Федорович (НРУ за Єдність) Бродський Михайло Юрійович (Яблуко) Вітренко Наталія Михайлівна (ПСПУ) Волга Василь Олександрович (Всеукраїнської громадської організації «Громадський контроль») Душин Ігор Леонідович (ЛДПУ) Збітнєв Юрій Іванович (партія «Нова сила») Кінах Анатолій Кирилович (ПППУ) Козак Роман Миколайович (ОУН в Україні) Корчинський Дмитро Олександрович (громадської організації «Братство») Кривобоков Владислав Анатолійович (Народна партія вкладників та соціального захисту) Мороз Олександр Олександрович (СПУ) Ржавський Олександр Миколайович (Всеукраїнське політичне об'єднання «Єдина Родина») Симоненко Петро Миколайович (КПУ) Черниш Григорій Семенович (Партія реабілітації тяжкохворих України) Черновецький Леонід Михайлович (Почесний Президент Концерну «Правекс») Чорновіл Андрій В'ячеславович Ющенко Віктор Андрійович (Блок "Наша Україна") Яковенко Олександр Миколайович (КПРС) Янукович Віктор Федорович (Партія регіонів) Чого ж так репетували "Миздобул, Миздобул!!!!", "Разом нас багато, нас треба лікувати!!!"... Не було з чого вибирати? Було... Якщо не було, чого самі не пішли, такі мудрі і правильні? Грошей не було? Чого не звернулись до людей. Люди б розгледіли чистий і чесний образ націоналіста і скинулись би... Нє? А чо? Бджоли винні?...
Вот с этим я не согласен! Не потому, что я считаю Янека таким уж хорошим. Я полностью согласен с теми словами, которые написал пан Мікі в адрес Ющенко, хотя пан Мікі почти по всем вопросам политическим - мой активный оппонент. Несогласен лишь, что его надо судить и чуть ли не расстрелять. Винить надо тех, кто поверил ему и голосовал за него. Ещё раз пишу - не считаю Янека ни совершенством, ни идеалом. Но если бы в 2005 году он стал президентом, экономическое состояние Украины было бы заметно лучшим, не было бы такого спада в экономике, какой произошёл при Юле. И не было бы такого разлада в обществе. Как ни странно, но Янек пытается находить компромиссы. Но это - из альтернативной истории. К сожалению, мы маємо, що маємо.
Яремо, не хочу ще раз перетирати давнє, але можу навести зо п"ять реальних фактів фальсифікації виборів 2004 пАмаранчовими... Миздобул до влади прийшов БРЕХНЕЮ! І люди на пл.Незалежності вийшли через брехню... Не проти брехні, а власне через свою обдуреність угрьобками що іноді являлись плебеям... Прости Господи, не при святі згадані...
Ну точно! І світової кризи не відбулося б...А то Юля своєю недолугою діяльністю підірвала світові фінанси... І розладу не було б, бо Яник всю опозицію в асфальт закатав би... І компроміси він знайшов би. Такі, як між дорожнім катком і хробаком... Чому вони не були доведені в суді? Юристів регіоналам не вистачало? Чому помаранчевим це вдалося? Кучма підіграв? Можливо. Але як це стосується тих людей, що вийшли на Майдан? Вони ж не просто так вийшли, щось їх примусило? Я по своїм тодішнім відчуттям можу сказати, що терпіти такого відвертого тиску на виборчу компанію з боку влади стало вже несила..Сам я пішов в 2003 році приймати участь в політичних діях саме через атмосферу неможливої політичної задухи і безнадії...Та ще й цей бовдур в ролі кандидата!!! Ну чому не Кушнарьов? Не Литвин? А це кримінальне опудало? Чому? Невже неможливо було знайти когось достойнішого...Та хоч би Марчука...Народ би тоді все це сприйняв би спокійніше і ніякого Майдану не відбулося, а Ющ ніколи не став би президентом...
А хоч одна заява = брехня чи Йулькіна чи Прищавого була доведена? А чого ж Ви, такий весь із себе задушений і обезнадієний, сиділи і чекали поки Марчук (Литвин, Кушнарьов) впишуть себе в бюлетні? Чого Марчука не вибрали в 1999-му? Всі винні... Навіть бджоли...
А чому ж Верховний Суд прийняв рішення про заборону друкувати результати, а ВР невизнала вибори і оголосила недовіру ЦВК? Може і вибрали б, але він зняв сам свою кандидатуру...Принаймні, я б за нього проголосував би, хоча б заради принципа зміни влади.
Добре, що "Файне життя вже сьогодні" прийшло до влади правдою. І обмануло вас так, що ви й не помітили, а знаєте чому? Тому що ефффективний.
2005-2008 був спад економіки??? Це зараз з цими тупоголовими при владі біда при варовкє до кризи будівництво росло як ніколи кількість авто 2005-2008 зросло так само при тому соцвиплати підвищували і кредитів не брали А при цих придурках всьо стоїть, ціни ростуть і ще кредити на "економику" беруть Навіть ціну на газ ці русскоправославниє не в стані виторгувати Страшно уявити що б було в 2005 якби шлепера інаугурували
Боже,Боже...який совковий примітивізм в тих хохлів.Щось би міняли, викомбіновували,як в 1917-м продовжуючи підспудно клясти петлюрівців,бандерівців...бо до совка-корита хочуть,до ТС,а не до Східно-Європейської співдружності! Тьфу!
Экономическое состояние Ахметова, Пинчука... Продолжать список? было бы заметно лучшим, а народ бы к данному моменту уже весь был бы загнан на их заводы или шахты и молчал бы в тряпочку, чтобы не терять копейки, которые назывались бы зарплатой... Не?
У всіх державних системах має бути лідер. В часи Померанчевої революції лідером висунули Ющенко. Народ його послухав - правільно каже і повірив. Люди не побачили , що риси обличча Ющенко брехливі - нижня щелепа брехлива. Анекдот : Ідуть по Хорунжівкі Вітя і Катя , Вітя каже : "Катя , бачила біля клубу хтось насрав ?" - "Бачила..." , Вітя : " А то ж я " , Катя :" Ой не загравай , не загравай."