CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Україна на першому місті в Світі за психічними розладами , тому думати і приймати рішення нормально можуть приблизно 5-10% громадян. Тому на сьогоднішній день ви праві що Тягнибок президентом не буде по зрозумілим причинам.

• Подобається Подобається x 2
  2. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

це не я писала :)))

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Певно якийсь глюк на форумі. Колись вже подібне траплялося.

• Подобається Подобається x 1
  4. Venus

Venus translator

Бо на великі сьвєта не мона робити! А після церкви набухатися до потєрі сознанія - це норма. Бо неділя - то сьвєто і треба віддихати.

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

:) це я писала. а глюк тут один - Ромко ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzungli

В Україні зараз півтора міліона наркоманів , міліон хворих на снід , 4 міліони хворих на складні інфекції , 2 міліони безробітних і т.д. - продукт "капіталізму" і СНД.

6. Venus

Venus translator

Згідна. Але першопричина - СРСР, який не давав людям дізнатися, що існує інший світ, і які його недоліки і переваги! А після розвалу більшість людей були як сліпі котята, накинулися на заборонений плід (в кожного свій), не думаючи і не здогадуючись про наслідки. Бо не знали, а деякі і зараз не здогадуються, що свобода (в принципі примарне поняття) - найдорожче задоволення. От плата і не забарилася!

• Подобається Подобається x 4
  7. mirawoo

я -ні за Союз, ні проти. Але мені дуже важко зрозуміти, як так трапилось, що все при Союзі було так добре, а потім через короткий час вже так погано???

8. Dzungli

Зараз ми подивились і на феодалів , і на олігархів - люди зараз на другому місті на першому - грощі. На теріторії СНД (імперія) панує феодальний лад і без надії на порятунок. По телевізору брешуть що все нормально , а на справді - прихований голодомор і ганоцид , просто цього мало хто каже. 93% громадян хочуть виїхати за межі України , врятуватись , тому вважаю що ми живемо в антилюдських умовах , тому буду підтримувати "Свободу" і націоналізацію економіки.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Причому почерпнули звідти все найгірше, що тільки можна було. А те найкраще, якому дійсно треба було вчитися і вчитися - пропустили мимо очей.

10. Dzungli

Після СССР всі почали виживати - красти , законів не було , а зараз вони не виконуються , тому ми жили і живемо в дикому капіталізмі - без законів. Україна - остання країна в Європі.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

А при союзі яка була?

12. mirawoo

а в СССР красти не дозволяли?
    то може, справа не в СССР, в людях? ;)

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Почалось з того шо прийшло СССр і вкрало все шо в людей було ...землю, коні, худобу, хати....честь гідність і самоповагу........

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Официально не дозволяли....;) однако же крали....:mocking:
    Кто изоленту...кто пару ключиков...кто доску....кто винтик...кто шпунтик...
    "Неси с завода каждый гвоздь!
    Ты здесь Хозяин, а не гость!":good:

• Подобається Подобається x 5
  15. Dzungli

Зараз Китай обгоняє США , якби Горбачов не розвалив СССР ми булиб на місті Китаю , а так ми в дупі...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ви деб хотіли краще жити в США чи в Китаї?

17. Dzungli

Згоден що справа в людях - повторюсь , що Україна на першому місті в Світі за психічними захворюваннями , тому людей одурачили до того що мало хто розуміє що трапиться...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Китаї чи в Україні?

19. Dzungli

Я хотів би жити в Україні яка б була серед кращих країн Світу. Китайська мова складна , і справа не тільки в мові - хотів би жити в країні де на першому місті людина а потім вже грощі.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Сталін для українців - сатана. Мова не про Сталіна - це зрозуміло. Мова про Брежневський період СССР.

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А я так и решил....в 1984 году и перехал ...на то время Украина була серед кращих країн ..СССР!!!!:good::good::good:

а де твій аватар? :)