то точно не буде! Таке вже пережила Америка, коли південні штати вирішили вийти з Спілки, aka США. Вони нічого не хотіли, тільки відокремитись. Північ їм тихонько так сказав - СІДЄТЬ!!! Сидять тихонько. Час від часу бурчать, свій прапор на всіх машинах тримають, на хатах вивішують. Чорні, ой афро-американці і білі ліберали проти того гавкають, але дальше гавкання справа не йде. Погавкають, погавкають і заспокояться бо розуміють що історія в двох сторін інакша і герої інакші. Для когось генерал Лі герой, а для когось президент Лінкольн. Так що, розслабтесь, пийте водичку і "видихай, Бобрик!"©
якраз зараз йде "застій" поки Янукович свої 30 років не відбуде В 2005 ви могли кудись там відділитися а зараз забудьте
Зміниться, але чи на корість визволителів? Сумліваюсь... як сказав класик - мєня тєрзают смутниє сомнєнія. ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Життя, воно знаєте, нераз викидає сюрпризи. Я не те що бажаю аби таваріщу щось ся приключило, але знаєте...
Ви знаєте - колись вирекли, що "Опит і практіка - вєлікоє дєло!" . Так досвід стверджує, що сподівання на швидкоминучість тимчасового справджується...навпаки! Простіше і коротше : "Найбільш сталим є тимчасове."
Оголошення. Оголошення : Для всіх небайдужих до національно-визвольної боротьби українців за свою державу , пропоную : Розпочати дієві заходи з організації всеукраїнського громадського об*єднання "Ющенко - злочинець" , надавати свідчення діяльності підозрюваного до головного офісу об*єднання , який розташований за адресою : м.Львів , вул. Чайковського 17 , ВО"Свобода" безкоштовний телефон : 0800502931 . До цього слід додати , що працівники ВО"Свобода" про цю пропозицію поки нічого не знають.
- у Сєвєродонецьку нічим більше зайнятися ? ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- - я проти методів у дусі европейської толерантности, бо ті методи призвели до того що мусульманські нащадки африканських маврів та турецьких номадів, що окупували Европу палять автівки французів та знущаються з німецьких школярів і всі толерантно мовчать "в тряпочку". Я прихильник методів які УПА застосовувала до польських окупантів на Волині та після війни застосовувала до присланих совєцькими окупантами "спєциалістов" зі сходу та з РФ-ії до Галичини. Донбас не приймає Бандеру тому що Донбас не є українським а совєцьким, тому Донбас треба відділяти від України, разом з Кримом.
Злі ви, піду я від вас! Ні даждьотєсь! Пісьма стоять гарно поскладані, а он слать чи не слать не хочете рєшать. Те саме тут... може то взагалі взяти пшесцєрадло тай на Личаків?
Ви померанчевий , а казали , що більш радикальний за "Свободу". Мабудь будете вболювати за "Динамо" Київ ?
- ні. Мою розгромну статтю про неукраїнського ставленика Ющенка на Харківщині, олігарха Арсена Авакова, який схвалював рішення встановити у Харкові пам'ятник Алєксандру Нєвскому та пам'ятник ВЛКСМ !!!, надрукував часопис ОУН(р) "Шлях Перемоги" ще на першому році президентства Ющенка. так. Мене двічі банили на їхньому форумі. Моя "Концепція ефективної українізації" занадто радикальна для "Свободи". А ось мої питання до Тягнибока : ( допис #113 містить аудіоконференцію з Тягнибоком) Тягнибок був шокований. . - я не палкий фанат клюбного вболівання, позаяк вважаю неприйнятним українському радикальному націоналістові вболівати за клюби які належать переважно жидівським олігархам шахраям та злодіям, вбоолівати за клюби у яких гравці не те що неукраїнці, а взагалі з інших континентів є дурницею. Я симпатизую "Металісту", "Карпатам" та поважаю "Динамо" лише як певний символ що репрезентує Україну та її фанів які переважно є українськими патріотами. ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- Секретар Політбюро ЦК ВКП(б) в 1920-х роках, Б. Г. Бажанов у своїх спогадах писав: За марксистською догмою — у нас диктатура пролетаріату. Після семи років комуністичної революції все населення країни, пограбоване й злиденне, — пролетаріат. Звичайно, усе воно ніякого відношення до влади не має. Диктатура встановлена над ним, над пролетаріатом. Офіційно в нас ще влада робітників і селян. Тим часом, кожній дитині очевидно, що влада тільки в руках партії, і навіть уже не в партії, а партійного апарата. У країні купа всяких радянських органів влади, які є насправді зовсім безвладними виконавцями й реєстраторами рішень партійних органів. Політбюро — верховна влада, але це — надзвичайно секретно, це повинно бути приховано від усього світу. Усе, що стосується Політбюро, цілком таємно: всі його рішення, виписки, довідки, матеріали; за розголошення секрету винним загрожують різноманітні покарання. Але брехня йде далі, пронизує все. Профспілки — це офіційні органи захисту трудящих. Насправді — це органи контролю й жандармського примусу, єдине завдання яких полягає в тому, щоб змусити трудящих якнайбільше працювати, якнайбільше їх обібрати для рабовласницької влади. Уся термінологія брехлива. Винищувальна каторга називається «виправно-трудовими таборами», і сотні брехунів у газетах співають дифірамби незвичайно мудрої й гуманної радянської влади…
Період Сталіна в СССР - це саме страшне , що було в нашій історії. Потім прийшли українці - Хрущов потім Брежнев , люди пісні співали і на вулицях і вдома. Потім знову прийшов іноземець - придуркуватий кацап Горбачов і наша країна опинилась в бандитських лапах. Те , що у вас було написано за 20 - ті роки правільно - мрак аж до 54р. Потім почалась українська відлига. Що до футболу , то зрозумів - більше не буду вас зачипати цим питанням. Що до померанчевих : якщо ви проти Ющенко , чого тоді не хочете щоб його судили ?
"Ці руки нічого не крали" прикинувся дурачком і заховався , а громадяни україни проковтнули. Тепер ми в імперії , а Ющенко в мафії.