CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

В післявоєнні часи за свободу України воювали УПА під керівництвом генерал-хорунжого Романа Шухевича. Чому в цей період Степан Бандера був в Мюнхені ?

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви на карту подивіться. Куди відколюватись будете? І хто Вам дозволить? Невже хтось в Україні добровільно позбавить свою країну морського узбережжя і нечисленних портів? І менталітет Ваш не перепона. Виховають, якщо не Вас, то Ваших нащадків;)...
    Єнто нє Костусєв лі?:))) Так копняка йому під дупу і в Чорне море:haha:.

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чому ви думаєте що з Кримом і Донбасом не відділиться і решта "юго-востоку"?
    І що таке "бандеризація", що передбачає це явище?

• Подобається Подобається x 4
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Як то тєжко по тих джунглях лазити...Йой...Та Їздив Стефко до німців шпагатівку пити...і думав же поможуть та пару машингверів підкинуть для помочі!
    А Путін чого-сі нинька припер до України.Може му того українського "Антея" нинька і бракує!:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzungli

Путін приїхав в Україну на правах господаря , тому що влада вже в них.

6. FourA

FourA Дуже важлива персона

А Вы-то здесь при чём? Речь не о Вас идёт!
    "Антеи" выпускали на Ташкентском авиазаводе. Сейчас они слишком устарели, им скоро полвека исполнится. - осталось их в эксплуатации менее десятка(на Украине - один). И штук 15-20 находятся в резерве. Тоже не на Украине. Украина сейчас не в состоянии выпускать технику такого уровня. Это было в СССР - разработка Антеев, Русланов.

Останнє редагування: 13 кві 2011
    • Подобається Подобається x 2
  7. Yurko NOTOCO

Ну то шо Ви хочете від Стефка?
    Обявили Незалежність,а боронити чим було,га-а?
    Та то так як і нинька!Хлопи є,машінгвера відібють якогось,а...а тої голоти як привалить з сибіру,як тих монголів...і попробуй їх язИком побороти!
    А Стефко був Тим,Хто шось хтів зробити.Та не дали му! Забили...і на тім кінець! Теперки знову почіток...мусимо-сі добре вчити на недоробках того часу!:preved:

8. Dzungli

Ми потрапили в страшну ситуацію завдяки зраднику Ющенко , проти якого потрібно розпочати судові тяганини. Це і моглоб стати поштовхом для новітнього національного руху. Пропоную Вам сходоти до офісу "Свободи" на Чайковського - 17 і вимагати судового процесу проти Ющенко. І Ви побачите , що зараз всі сидять в кущах.

9. FourA

Почему же только пан Василько? Я тоже получил громадное, просто громадное удовольствие!

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Та який з мене великодержавник? А взагалi, будь ласка, розтлумачте, що це за звiр такий - великодержавник. Та й що вiн їсть? Або його з чим їдять?

• Подобається Подобається x 3
  10. Yurko NOTOCO

Ну це щось ..як массон.Але я то не буду рухати!
    Hехай Хтось та для Вас! :preved:

11. FourA

А-а-аааа! От масонов будем подальше держаться! Подальше от них!

12. INGUL

INGUL Well-Known Member

- а де він мав бути, у Воркуті ?

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

- я у Харкові на стадіоні "Металіст" в фансекторі "Металіста" бачу червоно-чорні прапори, банери з Символом Дивізії "Галичина", Символом ОУН, і на весь наш фансектор лунає "Слава Україні - Героям Слава, Слава Нації - Смерть Ворогам" це вигукують російськомовні харківські вболівальники і все це відбувається 9 травня в "дєнь пабєди" у місті яке знаходиться 40 км. від російського кордону, я можу впевнено сказати що Харків та Харківщина стовідсотково не плясатиме під донбасівську балалайку і разом з ними в розкол не піде. У нас заледве "ПР" натягнули собі 60 % через масові фальсифікації, адмінресурс та шалений тиск на опозицію.
    Якщо серьозно, я не виключаю й такого варіянту, але та як Галичина трохи відрізняється від Волині, Буковини, й помітно від Закарпаття, так і решта "юго-востоку" значно вже є відмінною від Донбасу та Криму. Попри російськомовність мешканців обл.центрів, на відміну від Донбасу, решта "юго-востока" всеж таки ідентифікує себе як українців, визнає українські держ. символи, Київ як столицю, є києвоцентричним а не москвофілічним , є більш україноетнічним та більш европейськоорієнтованим ніж Донбас і тим паче Крим.
    Виключенням є хіба що Одеса - конгломерат жидо-москальсько-болгарсько-румуномолдавсько-гагаузько-українських креолів.

А Бандерізація це є таке перевиховання Великої України, щоб вона, як і Галичина стала не тільки українською але й бандерівською.

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

- на підприємстві де я працюю випускають запчастини до форсажного реактивного авіаційного двигуна ТРДД-АИ-222-25Ф, аналогів якому немає в світі. Розробка повністю українська, виробництво повністю українська. Цей двигун почали встановлювати китайці на свої винищувачі.
    http://www.youtube.com/watch?v=CHriL3B0Mf4 http://www.youtube.com/watch?v=v0UZYHrYpFE

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Те ж саме стосується і Росії;).

• Подобається Подобається x 5
  14. FourA

Это ж надо, какой Бандера молодец, что успел на Украине построить такой завод! И ракеты в днепропетровском КБ Южное - это тоже сделаны по указанию Бандеры! Великий деятель Украины, ничего не скажешь!
    Вы изложили там материалы о подлинном лице Союза. Я читал их и плакалъ. О своей потерянной жизни, о том, в каком ужасе мы жили при совке! Только сейчас понял, как мы тогда плохо жили! Ни компьютеров не имели, ни мобилок! И на каких-то задрипанных Запорожцах катались! И секса в Союзе не было! Все, которые рождены в Союзе, они не от секса рождены, а выведены в инкубаторе.
    Что и говорить, плохо мы тогда жили! Зато сейчас у нас и секс в наличии, и промышленность расцвела, и сельское хозяйство накормило всю Европу дешёвыми украинскими продуктами, и заводы, созданные Бандерой, вовсю работают! По зарплатам и пенсиям Украина на втором месте в Европе! И все мы ездим на японских машинах. А есть такие, что и Майбаха ему мало! Даже свои личные самолёты имеют!
    Весь Донбасс только и мечтает, чтобы его бандеризировали. Это ничего, что отсталые донбассяне не воспринимают пока всепобеждающее учение Бандеры- Шухевича - Коновальца! Их надо убеждать методами, присущими бандеровскому движению, в духе европейской толерантности и терпимости. И надо прощать донбассянам их недостатки и неприятие бандеровских идей. Попросим Бога, чтобы он их простил. Он там разберёт, кто из них прав, а кто виновен! Ну а при бандеризации Донбасса у Господа Бога такой работы будет много!
    Хорошо Вы написали об успехах бандеровского движения в Харькове! Душа переполняется гордостью, когда читаешь слова о развевающихся бандеровских знамёнах над стадионом, постороенным Бандерой.
    В общем, давайте, трудитесь на этом поприще! Бандеровскими методами регулируйте численность населения на Украине, чтобы всё население было на 100% украинским, чистокровным и переполненным доверху бандеровскими идеями, так же, как и Вы.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось ви таке городите. Все одно що Сидір Ковпак збудував завод, уявляєте?

16. Venus

Venus translator

Бідна Україна. Навіть не намагається вже мріяти. Тільки озирається назад, обирає між наборами букв. Не насмілюєтся створити собі альтернативу, знайти щось своє. Звикла, що сусіди підкажуть. Знає, що не підкажуть доброго, не любить сусідів, але самостійною не хоче ставати. Кому така потрібна?:shout::girl_cray:

17. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

рано или поздно все равно будет...)

Ну в случае раскола, у Украины энто останется)
    А у УНР или ЗУ, или какое там будет название нет)

А по поводу детей и внуков.
    Я воспитаю их точно так же как и меня родители,
    что черное это черное, а белое это белое.

Если Фашист, то фашист, помогаешь и пропогандируешь их- фашист.

та тут я с вами солидарен! кактуса тупо поставили , и на выборах он летел фанерой в сторону парижУ)

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Реінкарнація Вождя народів? о_О

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

так юго-восток буде Украіною в випадку розколу??
    а ми тоді ким??
    москалями штолє?

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Объявляйте конкурс, а то с горячки придумаете не то. :haha:

а де твій аватар? :)