CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

БанЄкови певно в носі, що пан Бандера народився недалеко від Станіславова. А в Стрию він тіко котів дусив... :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а як то має бути? двєсті?

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну то як два по сто (2х100)...Ну тiпа,як пенсiя...100$,в рублях вiд Рос'i,а 100 в гривнах,вiд Неньkи Украiни!:mocking:

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ваша-то Родина где? Куда тикать собрались? Я-то живу на Украине.

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Шановна пани Маруся-мама. Надеюсь, Вы читали в газетах, как в США писали после 8 августа 2008 г. встревоженные граждане: надо срочно подкупить несколько автоматов! Если русские заняли Джорджию, то уж Тексас им ни за что не отдадим!

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так шо ж з пісьмамі дєлать? :)))

Ну це буде двісті грам.

Останнє редагування: 13 кві 2011
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Да, с письмами тяжёлый случай! Думаю, после активного обсуждения на форуме мы этот вопрос решим.

7. VasMT

Значно вище мене оцінила і Родина і Ненька... :)))
    А Вам вже нарахували допомогу на безбідну старість? :mocking:

8. Yurko NOTOCO

о_О
    Йой...Та то я вичитав же Ви можете виїхати-повернутися на Родіну з того місця де Ви живете...Так Ви той-во...Шо понравилось і передумали?:)))
    Обманщики ви всі там,разом зі своїм Путіним.Він також полякам обєщал.же засудить сталінізм,який зГеноцидив польських офіцерів в Катині! І шо? А нічо!..Лапшу на вуха навішав...і впєрйод до Смолєнської трагедії попер справи!
    Oтак, з вашою допомогою "долгожитєлєй на Україні" та вирішується справа про вбивство журналіста Гонгадзе...Аж поки і самого Мельниченка не знищать!І розведуть руками...Мол,хотєлі как наілучше в "дєлє з Кучмою",а получілось как всєгда!
    Он...Нині
    16:14 ПУТІНА ДОПИТАЮТЬ У СПРАВІ ТИМОШЕНКО
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/13/6103732/
    через якусь годину вже...
    17:26 ГПУ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ДОПИТУВАТИ ПУТІНА
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/13/6104115/
    ...
    Знаєте,мені вже НЕ ІН-ТЕ-РЕС-НІ ваші заяви,дискусії і хвастовство...
    Я вірю і знаю,що Це Все закінчиться колись на користь УКРАЇНСьКОГО Мого НАРОДУ!А не Вашого,чи чийогось іншого!
    Так буде!

Катрен #11

"Задуріни","бамбуліни",
    Й "левонтії-прокажені" -
    Підуть у небуття.
    А там і інші підійдуть,
    І зникнуть в синій далині,
    Як в смітнику сміття.
    А найзручніше буде жить
    В Корчаx ,і в Хвеодосії...
    Речі - в мішок,
    На вокзал - скок...
    І за годину в Рос'ї.
    Хвеодосія,Хвеодосі-і-я.
    Чемодан,Вокзал,і... Рос'я!

(Юрко НОТОЦО)

8 грудня , 2006 p.

Маєте файну голову!
    Ні! Ще гарую,як той сліпий кінь!Мушу!

9. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Згоден . Просто надо якійсь організації "сісти" на Ющенко - подавати позови до суду , а то виходить , що він потоптався по Україні і нічого страшного...

10. Yurko NOTOCO

Шо...Шо Вони,знатоки,мелять язиками? :cry:

11. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Грачі прилетіли і обісрали Симоненко. Грач став людером КПРС і сидить в кущах , напевно вже грощей підкинули. Будемо чекати нового Леніна , а то у нас в Україні всі в кущах сидять , а сама дефіцитна посада - лідер нації поки пустує.

12. Yurko NOTOCO

Он...Нині
    16:14 ПУТІНА ДОПИТАЮТЬ У СПРАВІ ТИМОШЕНКО
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/13/6103732/
    через якусь годину вже...
    17:26 ГПУ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ДОПИТУВАТИ ПУТІНА
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/13/6104115/
    таки о...
    19:34 У Тимошенко запевняють, що Путіна допитати таки обіцяли
    http://www.pravda.com.ua/news/2011/04/13/6104622/

Тормоза на те й є...шоб тормозити!
    :)))
    P.S.Але то може бути ка-а-а-ша...А може і ціла война!

13. INGUL

INGUL Well-Known Member

- саме це від вас і потрібно !!! Це буде найкращий, найоптимальніший варіянт як для вас так і для Української Держави. Донбас, Крим - в РФ-ію ! Тільки північну частину Луганської області (по Сєвєродонецьк) слід залишити в Україні.

14. VasMT

Ви дозволяєте?
    А як же ваші праідеологи? Та вони в могилах перевернутся від такої наруги над їх заповітами-мріями...

• Подобається Подобається x 3
  15. Yurko NOTOCO

Ну й навіщо було обсирати Юрка Андруховича,питається!
    Просто хочете гнилими мозгами далі командувати!

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Треба рєшать. :))) А то ще чого доброго власть поміняється. :pardon:

17. Yurko NOTOCO

...і припишуть кримчаків до якоїсь Автономної республіки заради Близько-Східної нафти від турків і ін.!О -о буде хохма!
    Зате всім файно.Ну не всім канєшна!:))):preved:

18. INGUL

INGUL Well-Known Member

- "золотий фонд" клясики ідеології укр. націоналізму був створений приблизно до 1943 року. Навіть ОУН змінювала деякі ідеологічні пункти коли стикнулася з реальністю сходу. А після війни на східній Україні, особливо у Донбасі, кардинальним чином було змінено етнічну структуру краю, не на українську користь, і на протязі 45 років шалена росіянізація залишків донбасівського українства фактично знищила українців як таких на Донбасі. 20 років перебування цього регіону у складі України підтвердили що це є абсолютно чужородний до решти України конгломерат. Будь які спроби українізувати, а тим паче бандерізувати цей край - приречені. Тому єдиний вихід - відділяти їх від України, бо інакше вони ізолюють а може й відділять Галичину від України, а це вже буде смерть. Я жодним чином не відкидаю імперскість, кордон України має бути від Вісли по Урал, Україна межуватиме з Китаєм, але для початку треба лад навести в самій Україні, бандерізувати її, а Крим з Донбасом наразі заважають цьому процесу.

"Завершенням національно-визвольної революції має бути відбудова і закріплення Самостійної Соборної Української Держави. Передумовою для відновлення самостійного державного життя є знищення на українських землях, совєтської впади, її органів і силових інструментів, знищення комуністичної партії і системи, усунення з України всіх сил, які захищають російський імперіалізм і протиставляться самостійницьким змаганням." Степан Бандера

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

^
    Врахуємо тільки що Яник прийшов років на 20-30

20. Yurko NOTOCO

Пан Василько вже напевно ікають...:preved::)))

а де твій аватар? :)