Показово, чи не так? Така кількість "прєдатєлєй" у співвідношенні з "патріотами" наводить на роздуми. Напрошується аналогія з кількістю "врагов народа".
Йо. Це невдячна справа тут обговорювати статистику (в кожного своя), потім обговорювати джерела статистики, потім доводити що саме твоє джерело не брехня і не пропаганда. Це справа принципу давно. Я особисто передивився десятки документальніх фільмів за останні роки, тому що цікавлюся цією темою, і російських і зарубіжних, книжок також немало перечитав - і роблю висновок що радянське керівництво просто облажалося і неправильно використало можливості. Все було, тільки в голові було не те що треба.
А на закарпатті їм теж слід святкувати 9 травня і вішати червоні прапори? Закарпаття все-таки від початку війни до 1944 входило в склад Угорщини і воювало за німців
А може, замість того, щоб з'їжджати на венгрів, все-таки поясните, чому 9 травня не святкувалося в СССР, аж поки його не запровадив Брежнєв?
Так і серед німців були антифашисти то нічого не міняє юридично закарпаття було на боці Гітлера до 1944 як Румунія Радянські війська теж вступали в Бухарест як визволителі
- ерунда. 9 мая праздновалось всегда (начиная с 45-го ) Не всегда проводились военные парады и не всегда был выходной в этот день. Выходных вообще было намного меньше сразу после войны. Впрочем, на ЗУ наверняка стали "для галочки" проводить мероприятия только после официальных разнарядок и именно мероприятия для галочки называют "празднованием". Я этого не утверждаю, но охотно допускаю на основе всего узнанного о ЗУ от её же жителей на ЛФ. Вас правда интересует, ПОЧЕМУ?
Карпатська Україна проіснувала лише кілька днів. А як Ви собі уявляєте можливість офіційного визнання в умовах початку Другої світової війни, коли Союз і Німеччина були союзниками.
Дякую, це я вже чув. Правда не цікавить саме Вас. Чому не цікавить, я знаю. Але не говоритиму, щоб Ви не дратувалися. Перейдемо до фактичного матеріалу. Точніше сказати, вихідним 9 травня не було від 1948 до 1965 року. Підстава: постанова Верховної Ради СССР з грудня 1947 року. В тій самій постанові, до речі, вихідним днем зроблено 1 січня - новий рік. І знову 9 травня заведене в якості вихідного дня 26 квітня 1965 року теж постановою Верховної Ради СССР. Скани газет долучені. Проміняли день победи на новий год, нічого не скажеш, дуже важливим святом 9 травня вважали трудящі... І то коли - якихось 2 роки після закінчення війни!
- и что же опроверг Ваш "фактический материал"? Какую "не интересующую меня правду" раскрыли эти уникальные сканы? И уже скажите наконец ту тайную причину, по которой меня не интересует ваша "правда", я пораздражаюсь молча, обещаю. А то на трёп пустой похоже выходит Про голод 1946 - 1947 года и про посевную кампанию (само понятие) Вы слышали, наверное, и раньше?
Раніше Ви про це не згадували. Але після "унікальних сканів" чомусь відразу не гребуєте і посівною кампанією, і голодом. І голод 1946-47 років як пов'язаний з відміною вихідного, починаючи 1948-м роком? Мали б тоді навпаки не святкувати в голодні роки. Ілі ета ваєнная хітрасть?
То вам можна когось прославляти а іншим зась вам вказувати на це? ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- Я вам можу прибити печатку, якщо вам вона потрібна, щоб ви зрозуміли, що мова йдеться про становлення своєї держави...