Ну Німаки з Рускими ще з часів Катерини кумкались. І Сталін з Гітлером були союзниками, поки той єврей Адольф не обдурив «отця народів» і рушив танками і літаками на бідну країну. Але уявіть собі за кілька тижнів він просунувся ДАЛЕКО в глибину СРСР.
У нас просто мнения расходятся, история одна. Просто с развалом союза, кое кто перестал сидеть в кустах и баяцца. и теперь активна ее переписывает
Визнаєте, що порушуєте правила форуму. Може ви москаль? ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- І це дозволяє вам вигадувати (або повторювати) дурниці - ВОВ? ---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- Наглості брехати декому до сих пір не бракує...
В чому? ВОВ? Ні звичайно. В Другій світовій - так. Але не під червоними прапорами. Так що при всьому бажанні - поваги до червоного не вийде
В чем же.? Конкретику дашь?))) в чем я придумал? Ну так 21 свободы, некоторых немного расслабили. ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- Дай ссылку именно на свой пост. ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ---------- Я стесняюсь попросить, а можно конкретнее кто и как)? Уважение будут испытывать те, ради кого в ВОВ кровь пролилась. А мы чтим ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Мы отошли от темы.
Та лишіться ви того прапора)) Хто хоче - хай собі вивішує Хоче Одеська міськрада, яку вибрали одесити, вивішувати червоні прапори - ну то вішайте, до нас тільки їх не пхайте І війну пройшли люди а не червоний прапор Під цим прапором звільняли(?) Європу 1943-1945 Але 1941-1942 під цим прапором тільки в полон здавалися, а 1917-1941 під цим же прапором розстрілювали і знищували сотні тисяч людей. По такій логіці можна й свастику вщановувати - ну програли війну, зате Німеччину вивели з переможеної країни з гіперінфляцією в світові лідери.
2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними. І досить звертатися на ти. ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ---------- В світовій історії не існує ніякої ВОВ...
А я где то тебе хамлю? или в правилах указано что я должен обращаться на "вы" Я этого не вижу. Та ничого у вас не иснуе. Ни родины ни флага. За цим бажаю гарных выхидных. треба допрацювувати.
Наш прапор і батьківщина, може у вас якісь інші А союз в минулому, мені навіть символіка УНР ЗУНР ближча за символіку УРСР
ТАК и "самостiйники" под них весь XX век "ложились"... Вначале - УНР "самоокупировалась", потом при шикельгрубере - всеми силами помогали ему в оккупации Украины - даже поздравляли его со взятием Киева... Тока немчура ни разу "самостиiйникам" - не помогла. Впрочем - никогда и не обещала помощи. джугашвили - хоть обещала - не нападать...
Пан Максим, Пан Свято. Оба деда моих прошли войну и защищали родину, Россию. Ваше дело и даже право иметь мнение, отличное от моего. У Вас был дедушка? А хотелось? У меня не было. Обе бабушки прошли ссылку, как члены семей бойцов, пропавших без вести. Судьбу одного я установил. Другого не смог. Это были реально достойные люди. Не будем собачиться. Нас просто воспитали разными. Максим, Свято, Вы же приносите цветы на могилы своих родственников? У меня их мало. Тем блокадникам, которые ушли, я благодарен хотя бы тем, что ныне жив. Я не делюсь по 3-м признакам: половому, национальному, и тупому. С уважением - Сергей.
скоднік - спешл фо ю Свято вам сказав що у світі такого поняття як ВОВ не існує і це правда. Є Друга Світова Війна до якої в 1941 році приєднались США і СРСР. США через те що Японці розбомбили базу на Гаваях, а СРСР бо Німецька армія заїхала на їхню територію танками.
Якщо я не помиляюсь, це Вам я вчора писала зауваження, що на цьому форумі панібратство не вітається. І здається, це Ви пообіцяли виправитись. Третій раз буде кваліфікуватись як злісне ігнорування.