так у Львові і області вже 20 років як не вивішують ці прапори однак це не заважає рагулям з облради попіаритися
Перше, виключає друге. Ви подивіться як "вони" кричать на країни які дають собі раду. В них зразу або ущемляют рускоязічних або амєріканскій ставлєнік і власті. ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ---------- Згадала баба як дівкою була. Он в 70-х чи 80-х нікого а тим паче бомжів не підселяли до кулаків, і навіть з кулаками. Але он що люди жили в гуртожитках, і були сімейні гуртожитки то це правда. ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ---------- Какая досада http://youtu.be/UHo3Jc6la10
Для мене 9 травня завжди був нормальним днем, нормальне свято, ще й дід воював Чого він нервовий? Нє ну то шо перед камерами пару придурків прапор потопчуть то таке
Тещі привіт , скажіть їй , що бюджет "Шахтьора" - 120 млн. дол. - в 4 рази більше бюджету всієї сільської медицини країни.
Згоден , то в мене старі данні. Дякую за інформацію. Ще додам , що "Шахтьор" моя улюблена команда - точно Гірники. ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- В Барселоні гарно працює медична страховка нв селі , майже як в Україні.
Я, звичайно, людина, страшенно далека від футболу, але навіть я в курсі, що "Шахтар" програв "Барселоні" з ганебним рахунком 5:1. Ганьба кротам!
- я цього року нарешті спромігся загітувати її голосувати за "Свободу". Тому моя донбасівська теща вже не є типовою донбасянкою
Шахтьор" програв "Барселоні" після жеребкування (тянуть шари - хто з ким грає) , просто чекали мить насолоди. ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ---------- У вас прогресивна теща , як і Ви. ВО"Свобода" - єдина політична сила , яка зможе догодити всім , хто вболюваєпроти проти "Шахтьора". Жартую. Я теж прихильник "Свободи" - ото свинота програла.
а я вперше сходив минулого року на футбол, друг запросив, мав зайвий квиток. Було це 9 травня ! Наш харківський "Металіст" грав з київським арсеналом. У фансекторі Металіста я побачив червоно-чорні прапори, банер з символом Дивізії "Галичина" та ОУН (м) стало надзвичайно приємно, бо 9 травня в нас всі у гєоргієвскіх лєнточках, все місто у червоних прапорах та скрізь лунає "етот дєнь пабєди". Я тоді подумав що не все в нас так погано, принаймні у порівнянні з сусіднім Донбасом. А за СССР я пригадую як нас у школі (Кримська область) у серпні знімали з уроків на 3 тижні ми безплатно вкалували у колгоспі на зборі винограду. А у школі нам чухали як у капіталістичних країнах буржуї експлуатують дитячу працю, я ще тоді побачив їхнє лицемірне нутро. Карточки теж були (1988,1989) за ними масло та цукор відпускали, це я точно пам'ятаю, бо після школи мама давала мені ту картку, гроші й відправляла в магазин, ще трба було чергу довжилезну вистояти. ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ---------- - я не їхній прихильник. Скажімо так, трохи їм симпатизую, за відсутности іншої більш радикальної авторитарної тоталітарної (якою була ОУН у 30-ті роки) дійсно соціал-націоналістичної партії.
Звичайно багато чого було такого що ні в які ворота не влазить. Але те що відбувається в нащі дні - це взагалі економічна сталінщіна. При Брежневі не було голодомору , а зараз є. Як на ваш погляд - чому Янукович краще за Лукашенко і Кадафі ?
Мене тут просвітили, що Шахтар - це найбільш ненависна футбольна команда в Україні, тому всі радіють, що вони програли.