CCCР і СНД - що краще ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 15 бер 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Львовский облсовет запретил вывешивать 9 мая красные флаги

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

так у Львові і області вже 20 років як не вивішують ці прапори
    однак це не заважає рагулям з облради попіаритися

3. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Ну красные флаги наверняка компартия повесит. это их удел)

а празденование же никто не отменял)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так є - кров проливати по світу - то їх "удел"...

5. INGUL

INGUL Well-Known Member

- гарна новина. Тре тещу привітати, вона з Дружковки, за "шахтьор" вболіває

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Перше, виключає друге. Ви подивіться як "вони" кричать на країни які дають собі раду. В них зразу або ущемляют рускоязічних або амєріканскій ставлєнік і власті.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Згадала баба як дівкою була. Он в 70-х чи 80-х нікого а тим паче бомжів не підселяли до кулаків, і навіть з кулаками. :))) Але он що люди жили в гуртожитках, і були сімейні гуртожитки то це правда.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Какая досада :haha:
    http://youtu.be/UHo3Jc6la10

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доведеться мабуть зняти якщо повісять. В нас взагалі останні роки 9 Травня дуже нервовий день.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Для мене 9 травня завжди був нормальним днем, нормальне свято, ще й дід воював
    Чого він нервовий? Нє ну то шо перед камерами пару придурків прапор потопчуть то таке

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому що раніше був День Перемоги, а тепер не пойми що.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну так є демократія, свобода слова, ілюзія виборів, то от і піаряться хто як може

11. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Тещі привіт , скажіть їй , що бюджет "Шахтьора" - 120 млн. дол. - в 4 рази більше бюджету всієї сільської медицини країни.

• Подобається Подобається x 2
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Насправді рази в два більший чим 100 млн дол

• Подобається Подобається x 4
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав в 4 рази більше бюджету "Барселони".

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzungli

Згоден , то в мене старі данні. Дякую за інформацію. Ще додам , що "Шахтьор" моя улюблена команда - точно Гірники.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

В Барселоні гарно працює медична страховка нв селі , майже як в Україні.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  16. INGUL

INGUL Well-Known Member

- я цього року нарешті спромігся загітувати її голосувати за "Свободу". Тому моя донбасівська теща вже не є типовою донбасянкою :)))

17. Dzungli

Шахтьор" програв "Барселоні" після жеребкування (тянуть шари - хто з ким грає) , просто чекали мить насолоди.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

У вас прогресивна теща , як і Ви. ВО"Свобода" - єдина політична сила , яка зможе догодити всім , хто вболюваєпроти проти "Шахтьора". Жартую. Я теж прихильник "Свободи" - ото свинота програла.

18. INGUL

INGUL Well-Known Member

а я вперше сходив минулого року на футбол, друг запросив, мав зайвий квиток. Було це 9 травня ! Наш харківський "Металіст" грав з київським арсеналом. У фансекторі Металіста я побачив червоно-чорні прапори, банер з символом Дивізії "Галичина" та ОУН (м) стало надзвичайно приємно, бо 9 травня в нас всі у гєоргієвскіх лєнточках, все місто у червоних прапорах та скрізь лунає "етот дєнь пабєди". Я тоді подумав що не все в нас так погано, принаймні у порівнянні з сусіднім Донбасом.
    А за СССР я пригадую як нас у школі (Кримська область) у серпні знімали з уроків на 3 тижні ми безплатно вкалували у колгоспі на зборі винограду. А у школі нам чухали як у капіталістичних країнах буржуї експлуатують дитячу працю, я ще тоді побачив їхнє лицемірне нутро. Карточки теж були (1988,1989) за ними масло та цукор відпускали, це я точно пам'ятаю, бо після школи мама давала мені ту картку, гроші й відправляла в магазин, ще трба було чергу довжилезну вистояти.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

- я не їхній прихильник. Скажімо так, трохи їм симпатизую, за відсутности іншої більш радикальної авторитарної тоталітарної (якою була ОУН у 30-ті роки) дійсно соціал-націоналістичної партії.

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzungli

Звичайно багато чого було такого що ні в які ворота не влазить. Але те що відбувається в нащі дні - це взагалі економічна сталінщіна. При Брежневі не було голодомору , а зараз є. Як на ваш погляд - чому Янукович краще за Лукашенко і Кадафі ?

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

а де твій аватар? :)