Так я про це ще на першій сторінці обговорення написав. СНД - суто віртуальна річ. Ще для Росії, Білорусі і Казахстану воно хоч щось означає, бо в межах СНД вони почали розробляти митні союзи і тому подібне, але з цим вони прекрасно і без тої фількіної грамоти впоралися б. Для України ж це взагалі повний ноль, тому що в тих угодах в межах СНД, у яких Україна бере участь, нема нічого, що б не було передбачено двосторонніми договорами України з країнами СНД. Я думаю, що автор теми взагалі мав на увазі порівняння сучасних країн, які входили до СРСР із самим СРСР, а не СНД. Але в улюбленому ствоєму стилі "нєпанятно, но здорово" закрутив її у більш провокаційну.
Карта много чего поясняет! Теперь мне понятно, что происходит между Гамерикой и Мексикой... Куда там Россия - Украина... А уж Венесуэла, Боливия, Колумбия - просто поперек горла у Гамерики...
Мда, я завжди знав, що суть дискусій на форумі - міряння пісюнами, але не думав, що колись побачу, щоб це відбувалося аж так буквально
В наші часи в СНД утворений унікальний устрій життя людей. Дивлячись навколо ,бачиш щасливі посмішки дітей , дорослих , молоді . Перед народом відкриті всі перспективи життя - навчання , медицина , побут. На свята люди збираються і співають пісні і вдома і на вулицях. Хочу побажати українським народним партіям - "Нашій Україні" , "Партії регіонів" , "Батьківщині", за світле майбутнє, якого ми вже досягли - щастя , зжоров*я, довгих , довгих років життя.
Оригінально. Таке красиве життя у нас залишилося від союзу! Давайте тепер тішитися. Слава кп СС ! ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- Ми все надбудовуємо і надбудовуємо, а фундамет тріщить і тріщить...
Можна булоб і тішитись та нажаль поки нічим - страждають люди від "демократії" і "капаталізму". Просвіту не видно...
Расскажу веселую пошлую историю из личной жизни на эту тему... Мне тогда было где-то лет 18... Друг отмечал день рождения и пригласил целую кучу малолеток лет 13-14. Мне с ними было скучновато, но я заинтересовалась, когда они начали спорить про 25 сантиметров. Одна девочка доказывала, что бывает 25 сантиметров, остальные фыркали: "Тю, такого не бывает". Я еще удивилась, вроде бы такие еще малолетки, а спорят о таких взрослых вещах... И я, взрослая леди (18 лет), вмешалась в качестве эксперта: "Ну, 25 сантиметров - это, конечно, длинный, но почему бы и нет. Наверняка, бывает" Та девочка обрадовалась моей поддержке и говорит: "Вот, я же вам говорила, что бывает. Да я сама линейкой измеряла!". Я пришла в шок. Девочке 13 лет, а она уже меряет мужские органы линейкой! До чего распутная молодежь пошла. И говорю: "А у кого это ты так измеряла??" "А у одной девочки!" В итоге выяснилось, что они спорят про каблуки: могут ли каблуки быть 25 сантиметров...
Что, действительно могут? ---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ---------- Но начали с Ливии, что, в принципе, логично. С малого надо начинать.
Каблуки вряд ли....а вот о чем первоночально подумала Неверминд.... скорее всего бывают.... Всеж таки ей тогда 18 лет исполнилось... В следующем году британские модницы смогут примерить обувь на экстремально высоком каблуке: туфли Sky Heel, высота каблуков которых достигает рекордных 23 сантиметров.