Прочитайте собі "Механіку утопії" Еміля-Мішеля Чорана - http://magazines.russ.ru/inostran/1996/4/choran2.html Може, побачите там себе?
Може, не побачив. Я не вважаю, що царство боже без бога є утопією. Навпаки! Бога немає, але для царства божого він і не потрібен. Отже царство боже без бога і є єдиною можливою реальністю!
Хто тобі то сказав, Васильку? Організуєш сам? Пробували. За 5-7 тис. років цивілізації нікому це не вдалося. Можен тобі вдастся. То вперед за орденами! Хоча ще раз повторюю - звернись до відповідного спеціаліста. По крайній мірі, не зашкодить.
Нонсенс! Нащо мені ще одне царство боже?! Я вже й так живу в єдності. Царство боже потрібне християнам, таким як Ви, у яких відсутня налаштованість на життя в єдності.
Знову переплутали? Життя в єдності - це не життя сам з собою, а з тими людьми, які налаштовані на життя в єдності.
З цього форуму дуже добре видно, як ви живете в єдності. Тут ледь не кожен другий прагне єдності з вами, що й видно з наших дописів.
Василю, чому слова "Царство Боже" Ви пишете з малих букв? Невже Ви ідолопоклонник? Прошу пана, невже Ви експерт, що так точно визначили духовний рівень Pedro? Вам не здається, що піднявши надто високо свою планку, Ви займаєтесь самообманом або, як в народі кажуть, самодурством. Хто ці люди, з якими Ви живете в єдності?
Яким це чином форум може бути формою мого життя в єдності? Навпаки, форум - це місце, де я виявляю безпідставність Вашої тези. До чого тут єдність? Царство людське я теж пишу з маленької букви. Бо це не власна назва. Як би Ви визначили духовний рівень лікаря, який розповсюджує плітки про стан здоров"я інших людей? Це люди, які налаштовані на життя в єдності. Ви їх не знаєте.
Я не розголошую ніяких секретів. І не маю ніякої іншої мети, крім щирого бажання допогти тобі. Бо бачу що ти є страшенно нещасна людина. Та ти знаєш більше від мене про це. Тому слухай форумчан. Не думаю, що хтось бажає тобі злого. Тут в основному зібрались люди, хто живе в єдності. З Богом і один з одним. Попри суперечки щодо різних аспектів життя.
Ви не розумієте різниці між Царством Божим і царством людським. Причому тут плітки? Це не плітки, а його власний висновок про Вашу особу на основі інформації, яку отримав від Вас. Кожна людина має право на свій висновок. То скажіть, буду знати. Чому ж Ви такий праведний розпускаєте плітки, що Pedro злочинець, якщо Ви навіть його не знаєте і не бачили? Де Ваша духовність?