Звісно не добровільно(це обовязок) бо багато людей нуждається у пробудженні і покаянні та в любові Божій, і ви думаєте ви зараз випадково читаєте цей, текст, в якому написано, що Бог баче всі ваші розпачі, всі ваші дії , все зло і всі тайні постидні діла, і при цьому любить вас і дає вам змогу покаятись(змінитись), бо це не Він від вас відвернувся а ви від Нього. . ви ж непросто зайшли на цей форум вами керувала певна нужда, а мною керує нужда виконувати волю Господа. з Богом.
Вибачаюсь, я не знав, що віруючі дискутують недобровільно, а виконують якийсь обов"язок дискутувати. Тоді, звичайно, віруючі не будуть розбудовувати царство боже, бо ця розбудова є повністю добровільний акт людини. Царство боже не для віруючих, які сприймають його як якийсь обов"язок.
ви дискутуєте , а я з вами спілкуюсь., ви спорите а я просто з любов"ю вас звіщую про те що Бог вас любить і хоче щоб ви покаялись...... бо здається мені в когось..... є дуже серйозні проблеми внутрішні.... у вас часом нема? тай ззовні по вашій інфо не скажеш шо у вас все в шоколаде... в цього так називаємого добровільного акту розбудови вашого "царства божого" є якась мотивація ? чи воно безпідставно розбудовується? і хто цар вашого, "царства божого" ? і хто його "бог"?
Я не зрозумів: чи Ви серйозно вважаєте, що, якщо хтось дискутує, то це значить, що в нього є дуже серйозні внутрішні проблеми?
А що, ви не бачите? Зверніть увагу на його фразу: І бог, і Сатана Бачите, кого він пише з великої літери? Колись співак Боб Ділан співав - ми мусимо комусь служити, Богу чи сатані. Tertium non datum. А коли об"єднуються три фактори - принади світу, пожадливість тіла і сатана - цьому дуже важко протистояти. Памятаю, кілька років тому я працював в Англії. Моєю медсестрою була дуже гарна молоденька дівчина. Мала один недолік, дуже вже полюбляла "єдність". Жила з бойфрендом, а на суботу-неділю вони брали відпуск одне від одного і "поєднувалися" з ким попало, бажано з кимось свіжим. Мені скаржилася - ось не вірю в Бога і нічого не можу з собою зробити. Я ж її запитав - ти не можеш вірити чи НЕ ХОЧЕШ вірити. Даю гарантію, що друге, бо ти знаєш, що якщо будеш вірити, ти будеш змушена поміняти своє аморальне життя, бо в тебе зявиться відповідальність перед Богом. А ти цього не хочеш, бо тобі подобається твоя неморальність.
В тому то й справа! Цей світ не є царством божим. Шукайте спершу царства божого! Але не шукають його, а лише моляться...
В Євангелії від Юди є цікаві слова Ісуса, де він звинуватив учнів в тому, що вони моляться перед вечерею не тому що люблять Бога, а тому що бояться що він їх покарає, якщо вони цього не зроблять. Я гадаю, що Ісус прийшов замінити закон чимось кращим - любов'ю до Бога. P.S. Перепрошую, що втрутився, якщо не по темі.
Cлова Иисуса Христа, которыми Он начинает свое служение: “Не думайте, что Я пришел нарушить Закон или пророков; не нарушить пришел Я, но исполнить”(Мф.5:17). Почему Христос дает такое предостережение? Потому что на фоне извращенного преданиями учения о Боге, какое утверждали фарисеи – Христово откровение Закона и Пророков не является новым. Пророки открывали и утверждали его от начала, за что были и гонимы и убиты. Верно понимаемые Божии Законы – вечны и никогда не могут устареть. Они всегда новые для духовного обновления человека “не как новую заповедь предписывая тебе, но ту, которую имеем от начала, чтобы мы любили друг друга”(2Иоан.1:5-6). ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- Читати апокрифи не варто. Тому що в більшості-це підробки. Те що необхідно знати для нас-дано в Біблії. Цього досить для нашого читання.
Цікаво, що для виконання закону божого ніякий бог людям не потрібен! Достатньо однієї волі людей, щоб виконати цей закон, щоб побудувати царство боже на землі.
Шановні протестанти, ви коли-небудь читали Біблію без своїх упереджень? "На катедрі Мойсея розсілись книжники та фарисеї. Робіть і зберігайте ВСЕ, що вони скажуть вам" (Мт.23:2-3). То Христос закликає робити і зберігати "извращенные преданиями учения"? Чи просто у вас "псевдохристиянська алергія" на слово "передання"?