Навіщо тут розводять пропаганду ворожої держави яка проводила антиукраїнську політику? Може мені відкрити тему 'Третій Рейх'? Буду постити про те яка чудова у нацистів була інфраструктура і промисловість.
Лично я проблем не вижу....Кстати, если взять ту же программу НСДАП- можно подписаться почти под каждым из 27 ( ??? ) пунктов....
ой..я тебе прошу..всі ваші правителі збоченці, алкаші, зоофіли, педофіли, маньяки, параноїки чи ще щось...є чим "пишатися" ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- я не здивуюся,якщо той цілий Миколай чи Олександр чи Петро, чи Олексій чпокали кіз і корів... ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- ага.....я теж не зрозуміла....про Царську Росію - то є для того російські форуми...чи ми може маєм кланятися вашим царям??? ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ---------- геть знахабніли....вам що мало російських форумів???чого ви лізете з тими імператорами-збоченцями на український форум????
Ах и ой...Ти таки скажи...в чем ти меня просишь...??? Я такой грамоты,какой пользуешься ти, не разумею....
давайте створимо ще тут тему:"Катюша-зоофілка. Зоофілія в царську добу" ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- є така штука як гугл-транслейтор!!
Я говорю про мысль....а не про оформление.....А в золоченую обертку можно и старую портянку завернуть.... Итак....чем же не угодили даме российские самодержцы..??? ( тем паче что все они сейчас покойниками работают..)
Это- История...И это останется в Истории вне зависимости от нашего к этому отношения.... И знать Историю надо всю- без купюр....типа " это мне нравится- я это приму к сведению, а это мне не нравится- я это проигнорирую..."
так я про них знаю....і про 34 види покарань Грозного...для чого мені лишній раз про їх життя читати?
Відповідаючи в цій темі ви ж її і підтримуєте.... яка вам різниця яким був руский імператор чи яким був римський імператор.... був та й був .... нехай собі росіяни чи римляни товчуться з ними у нас своя історія
Шо у Вас...??? У Вас- персонально- может быть только своя история болезни.... А История- она общая...И пока это в твою голову не войдет- будет Украина проходным двором и полигоном....