А навіщо це підтверджувати? Це можна прочитати в будь-якому підручнику з психології людини. Я гадаю, що вплив генів на формування особистості ще не вивчений до кінця. А от виховання - на лице, тому і виростають в одній родині такі різні за характером та поведінкою діти. Хоча - хтозна, може вони у різних пращурів вдалися? То ж будемо до кінця віку гадати, що є вирішальним - гени чи виховання...
читаю, але мене перша-ліпша блискуча книжка до фанатизму не доводе... :rolleyes: типу "усі тупі, а один я розумний, бо книжку дорогу прочитав"...
як доводе одна тема про зброю, ви забуваєте, що написали на попередній сторінці... жаліти тре не мене... :rolleyes:
угу :rolleyes: якщо не рахувати те що ви весь час щось вигадуєте і приписуєте це мені, то все чудово п.с. давайте припиняти цей флуд і оффтоп
нічого я не вигадую!.. і що це за пауза після слів "то так"?.. це ви мені пригадуєте мої камєнти у вашому блозі?..
та ні-ні!!! втручайтеся!... це як в анекдоті, коли біля бару двоє дядьків чубляться, підходе третій і ввічливо питає: - перепрошую, це приватна бійка, чи усі можуть брати участь?..
в паузі подумалося" то так "віднічогоробитипуперу" як чіплятися до кожного слова" ) та який блог, то ще на лф почалося, ех ви... а ще на мою пам’ять наїзджаєте :rolleyes:
Та ну вас з бійками вашими))) Ото втрутишся - а потім з двох боків по щелбану отримаєш:rolleyes: Все, вибачте за офф, бувате:rose:
Не вважаю за потрібне поділяти людей на хороших і поганих. У кожної людини свої переваги та недоліки.