Відповідь: Бути заощадливою чи привабливою? ой золоті слова. ніколи на то не звертав уваги, а якщо звертав, то хіба з гумором. Взяти до прикладу чоловічі мешти. Були колись нормальні мешти - класичні, а потім їх змінили модні. Вони були такі широкі, а закінчувалися на носку косим відрізом і виглядали так кумедно - квадратно, але потім прийшла ше смішніша мода. Широкому квадратному носку на зміну прийшов тендітний тоненький носок з задертим догори носиком. Хлопи виглядали похожими на пінокіо, а як смішно було сі дивити на таких повних у тих мештах, ну а взагалі вони придавали шарму будь-якому фацету, ну а якщо ше в задню кишеню запхати гребінь з ручкою і щоб ручка обовязково "тирчала" - ну то кавалєр не все село, нє?
Відповідь: Бути заощадливою чи привабливою? А ще мені здається, прекрасною у заощадженні можна бути тоді, коли тратити гроші не на себе, а на близьку тобі людину, друга або (в першу чергу) того, хто потребує чи знедолений (раджу перечитати новелу О"Генрі "Дари волхвів", там йдеться і про прекрасніть душі і про незаощадження почуттів ).
Відповідь: Бути заощадливою чи привабливою? Ну, у мене з цим якраз проблема, бо на інших гроші можу видавати без упину, а на себе просто не можу. Чоловік мене до того привчив. І то ледве-ледве. Та й не дуже тут є кому помагати. Тому передаю гроші додому.
Відповідь: Бути заощадливою чи привабливою? Коли зовсiм не сила i прекрасну половину охоплює розпач вiд вiдсутностi в гардеробi потрiбного саме в цю хвилину, допоможе The Beloved "Sweet Harmony"- http://www.youtube.com/watch?v=G9ml9ZKEFm8&mode=related&search= Бажаю гарного настрою,:radist: ми сприймаємо вас не через призму одягу...:shy: :shutup:
Відповідь: Бути заощадливою чи привабливою? Жінка для себе одягається і на себе дивиться через свій вигляд. Така вже вона. І чоловіки тут часто ні до чого. Я коли йду вулицею, то не сумніваюся, що чоловіки на мене дивляться, але от мені цікаво чи подобається, як я вбрана, жінкам, і сама теж оцінюю їх гардероб. То так ніби ми дивимося на манекенів у вітринах магазинів. Тільки живі манекени більш природні, можна інакше оцінити той чи інший лашок, сумочку і т.д. А ще люблю оцінювати чи має кобітка, що йде назустріч, смак і стиль, чи ні.