Відповідь: Буревій у Львові І польські не інформували. Принаймні сайт pogoda.onet.pl - я в 14-30 дивився прогноз то взагалі дощу не мало бути. а сайт gismeteo.ru - казав лишень буде гроза з блискавками але в поміжок часу 21-24 години. А бурю віщувало - відчуття тривоги (озон у повітрі), цілковита хмарність - з годину перед бурею вже не було сонця, а температура по градуснику 31 гр. по цельсію.
Відповідь: Буревій у Львові Дивно, бо я на тому ж сайті в той день бачила що буде дощ з грозою і сильним вітром і тому сиділа вдома.
Відповідь: Буревій у Львові Нині вже було штормове попередження, але я думаю, що знову дали штангу - нічого не буде.... то синоптики, нє?
Відповідь: Буревій у Львові на сайті meteoprog.com.ua, зокрема на сторінці Метеограми було показано ймовірність сильних опадів саме між 12 і 16 год. і швидкість вітру мала різко зрости в цей час. В принципі, вони не завжди вгадують, але дивлячись на їхній прогноз, "тенденції" визначити можна точно (похолодання-потепління, дощ - сонце) а власне "буря" - не показують
Відповідь: Буревій у Львові Синоптики говорять, що зпрогнозувати такі явища дуже складно.настільки швидко починають утворюватись такі хмари .Передбачити можна тільки за дві години, а раніше майже неможливо
Відповідь: Буревій у Львові я десь на гамериканському сайті читав, що погода прогнозується на місяць з точністю до 60-65%. а утворення хмар - на базі моделей ітд із високою імовірністю до 10 днів. але я так думаю це може бабка бабці казала - не треба вірити усьому що в неті пишуть
Відповідь: Буревій у Львові якщо вважати, що ми вгадуємо погоду, то тоді 50% на 50%, ну а 60-65%... то просто вгадуємо, але трішки щастить.
Відповідь: Буревій у Львові слід лише зауважити: саме в цей момент слід пальцьом длубати в носі == офтоп але доречі - change your origin, plz
Відповідь: Буревій у Львові Небо дуже червоне ... наче через криваве скельце дивлюся ... то до вітрів. А ще зотри години тому не було видно сонця, і страшна задуха ...
Відповідь: Буревій у Львові Гісметео.ру отримує дані про погоду з місцевих метеорологічних станцій. Про це вони самі мені сказали, коли я питала чого вони пишуть, що у Львові "сонячно, без опадів", коли в нас ляє дощ. Може і решта сайтів так працює, не знаю..
Відповідь: Буревій у Львові Я в той день(день Буревію) як раз на чергуванні знаходилась.Ми перед початком бурі були в приміщенні(чай пили).Та тут з ненацька так потемніло..І за 2-3 хвилини почалось.Жах! Хвилин через 6-7 поступив виклик(в цей день вони були всі дуже термінові).На Петлюри 37(біля Барвінку)жінка 27 років добігала додому(Петлюри 34) з зі своїм 4 річним сином.Дитина захотіла морозива.На них впав люк бляшаний(щось таке)і мамі знесло голову.Дитину забрали в лікарню з переломом і черепно-мозковою.Мама загинула на місці.За не підтверженою інформаціею що і вагітна була. В цей день було купа аварій,на машини і людей падали дерева. Але напевно перший раз за 8 років моеї праці на швидкій(не рахуючи Скнилівської трагедії) водії як у фільмі "Брюс Всемогутній"нас пропускали.Шкода що такого розуміння завджи не мае. Я і справді не розумію,куди наша влада дивиться?Дерева стоять більші ніж 10-12 поверхівки,трухляві ніхто не зрубуе.А на дорогах в той день-це ж була надзвичайна ситуація-ні ГАЇ не бачили(щоб хоч якось помогли бідним водіям і пішоходам),ні комунальників щоб прибрати ті дерева і провода.Все почало робитись після 20.00 год.І то просто забрали тролейбуси з центру.Уявити навідь страшно,Якщо у Львові був ТОРНАДО чи щось на подобі цього Доречі ім"я тої дівчини що загинула КУРИЛЯК ЮЛЯ.Може хтось її знав? Мені дуже важко на душі і по сей день за ту маму.:no:Розказували ті бригади що туди виїзджали я к той молодий чоловік сидів біля своїе дружини.То руку погладить то ногу то хустинку підніме якою лице прикрите.Я працюю довго в медицині але бути рівнодушною як більшість -не можу. Від того що судженно нікуди не дінешся.Але чому ж наша влада дивиться геть не затим чим треба.Вибачте за слова та я цих гамнюків не переварюю.Так би над ними деколи познущалась.Як над тими мухами що крила їм бідним відривають
Відповідь: Буревій у Львові Оце власне тільки почула з новин,що по всій Україні штормове попередження і почнеться з Західної.Кажуть може бути буря в ніч на суботу.
Відповідь: Буревій у Львові Пару років тому, мама однієї дівчини працювала у гідрометеоцентрі у Львові. Зранку приходила на роботу, телефонувала до доньки і питала, що там інтернет сьогодні на львів прогнозує і подавала інформацію далі.
Відповідь: Буревій у Львові Вчора теж дали штурмове. Трохи попадав сильний дощ і всеминулося. Зараз перед кожним дощем будуть давати попередження про шторм. Нехай краще помиляються так, а не навпаки.