Відповідь: Буревій у Львові От земляков у меня секретов НЕТ! Так что, Ромко, только Свидомые пострадали? Москали сухими из воды вышли? Как в 30-х?
Відповідь: Буревій у Львові вони певно туди не заходили :D воно ж знаєте - зара учні в школу не ходять
Відповідь: Буревій у Львові Хм, получается, что СТИХИЯ всех ровняет? Не избирательно себя ведет? Отдельные нации не выбирает? Или "НЕ"?
Відповідь: Буревій у Львові А шо, львовские москали (ВСЕ) теперь только в одной школе на Зеленой разташованы?
Відповідь: Буревій у Львові це просто хороший приклад - буря понищила подвір'я школи саме тоді, коли там москалів просто бути не могло == Такі от в нас тепер "свідомі" бурі
Відповідь: Буревій у Львові Почему только "ТЕПЕР"? У вас ВСЕГДА, что Советская власть, что Природа, ВЫСТУПАЮТ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО против МЕСТНОГО населения.........:cowboy:
Відповідь: Буревій у Львові сарказму трохи менше б. а жартик хороший вийшов... цікаво, де ж воно так гарно... в напрямку на ..? Янів ?
Відповідь: Буревій у Львові що зробиш, полковнику! Не люблять вони чогось галичан Ото таки природа пережила совєцьку власть - хоча совєцька власть всьо бралася ту природу переробляти - і було нам щастя тепер, видно, лише з природою залишилося чи домовитися, чи як там....
Відповідь: Буревій у Львові не можу вам відповісти - на жаль, мені заборонили цитувати ті першоджерела, де саме про це написано
Відповідь: Буревій у Львові У день буревію ця велика тополя висіла на електричних дротах. Аж дивно було, як вони її втримали. Додано через 3 хвилини Та то і людина би заслабла, якби її на одній нозі ціле життя стояти примусили, а довкола асфальтом обмурували, щоб - ні дихнути, ані краплинки водички не дістати.