Буревій у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем syavych, 23 чер 2008.

1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Буревій у Львові

я такий буревій вже раз четвертий переживаю( у Львові перший раз,бо і живу тут недовго) тому вчорашнє не було для мене чимось страшним...аж поки з дому не вийшла.про таке треба попереджувати!!!! то ж скільки людей потрапило під то лихо! невже не можна було передати по радіо, новинам,що ТАКЕ на Захід просувається! я як собі подумала,що скільки то мамусь з колясками гуляло по парку не знаючих про бурю...страшно.

• Подобається Подобається x 13
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так воно ж яка компанія - так себе й поводити доводиться....
    так що там стосовно "от би ті дерева на ратушу попадали"? може, я таки чогось не знаю, і в Ратуші бригада висотників з бензопилами сидить?
    чи навпаки - "все знаю" - і тоді типово львівське, описане/оспіване/заборонене до цитування на ЛФ - "то всьо москалі та міські райці винні"?

3. tiana

tiana Well-Known Member

думаєте смішно?!

• Подобається Подобається x 3
  4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Так попередили ... буревій був в 15-00, попередили в 16-30.

Але!!! Трамваї вже в 14-30 не ходили , відповідні служби були сповіщені в 10-00.

А такі вже були ..4 роки тому ... не памятаю як центр, а на Сихові кіоски перевертало. І ще років 14 тому ... Тоді, у вікно спостерігав, як відірвало 5 метровий кусень забору і в повітрі носило.

• Подобається Подобається x 9
  5. bora

bora Well-Known Member

Зрозуміло, що все незрозуміло:)

• Подобається Подобається x 2
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

По 3-ому ярусу гілок ріжте, не помилитеся! ;)

7. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Нiчого з фрази не зрозумiв, даруйте. Переформулюєте?

Ну вибачайте, я ж не львiв'янин. I скiльки раз було отаке за останнi, скажемо, 20 рокiв?

UPD: а, он Деус дещо написав. Хм, ну тодi, якщо вже по своїй волi дерев позбавлятися, то треба також заборонити усi кiоски i виноснi кафешки з зонтиками: вони також є джерелом небезпеки. А, i дроти усi забрати.

Додано через 2 хвилини
    Ета... Може, у скверi просто лiхтарi треба поставити, а не вирубувати дерева? А то трохи не проти того боротьба буде, як на мене.

8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Не розумію вашого цінизму. Я вам говорю про лихо, а ви мені про баранчики. Нікому не побажаю перенести 8-бального землетрусу. Ніч, надворі страшний дощ з вітром і поштовхи, і ти і стоїш в підїзді, бо надворі дощ і вітер. І в підїзді небезпечно, бо будинок розкачується. Ну лєсом!

А місто то таке, як і всі. Як то кажуть, добре там, де нас нема.

9. bora

bora Well-Known Member

О,то Ви спеціаліст? Будемо не просто вдячні, але й оплатимо послуги за електрифікацію цього подвір"я;)

10. vanilia

vanilia Well-Known Member

Та після того всього всі стають спеціалістами :))) Всі все знають що треба БУЛО робити :)))

Я не про Вадюшку, він тут ні до чого.
    Вже ПІСЛЯ всього стає відомо, що хтось був попереджений, що треба було робити так, а не так...
    А люди не знали і загинули чи травмовані.

• Подобається Подобається x 10
  11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

це застарілі розборки - левандівка чудово то розуміє.
    Я просто "сидів в засідці" і чекав - хто перший кине лайку в бік міського керівництва :)
    згоден, троха поспішив :)
    ==
    не про лихо мова - а про те, що значна кількість львів'ян у своїх бідах звинувачують кого завгодно - тільки не свою байдужість, бездіяльність, нехлюйство чи що інше. Кажу ж - застарілі розборки з левандівкою :)

12. Chortenia

Прошу, по-перше, ваші розборки з Левандівкою проводити у якомусь іншому місці, а, по-друге, мене у них не втягувати.

• Подобається Подобається x 4
  13. Вадюшка

Та нi, просто дивно чути, що жителям мiста заважають дерева :) У нас, наприклад, все абсолютно навпаки: дерев дуже мало, та й тi вирубують або обрiзають так, що вонi просто вмирають через год-два. Але, звiсно, вам виднiше, як облаштовувати ваше мiсто, то така справа... iндивiдуальна :)

14. bora

bora Well-Known Member

Та які дерева) гопники мені заважають, що в темних провулках чатують:) Сквер настільки щільний, що вдень як вночі майже, що казати за вечір - а інакше до будинку не підійдеш.

• Подобається Подобається x 4
  15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

у Львові ще є гопи ? .... вже з 5 років не стрічав ...
    Фото сквера дайте ... шось по опису важко уявити проблему.

16. levandivka

Не получаїсі... сам давно прошу. :)

Додано через 1 хвилину
    Здуру - можна й ніс зламати...
    Трудно...

17. Chortenia

Нємєряно...

18. levandivka

Не позбавлятися, а обрізати, як і положено. Щоб вітром не валило на балкони і стіни.
    Повторюю цитату спеціально для Вадюшки:

19. bora

bora Well-Known Member

То троха інша тема. Ми не зняли тої квартири тому фото проблематично їхати робити. Будиночок біля будівництва, на відшибі, а навколо сирий закинутий сквер. Специфіка. Рубати чуже звісно не буде ніхто, але про правила догляду пізнавально було дізнатись.
    Нікуди ТІ не пропали..

20. Вадюшка

А, тю. Тади не так Ваз зрозумiв, даруйте :)

ЗИ: у Львовi теж є гопники? У мої приїзди менi здалося, що це дуже цивiлiзоване мiсто. Щоправда, за межи iсторичного центра ми мало виходили :)

Додано через 45 секунд
    Менi цитати цитувати -- невелика доблесть. I на форумi лаяти мешканцiв Ратушi -- також. Ви б ото звели докупи обидвi правильнi дiї -- пiшли б та поцитували те положення аццам мiста: може раптом сенс буде ;)

а де твій аватар? :)