Букмекерська канторка.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Samojlovu4, 28 вер 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так виглядає що стане, хоч баба-яга і проти :biggrin:

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені теж виглядає, що стане. Хоча я за чорного президента не голосувала б. Расистка, мабуть. Не доросла ще до такої свідомості. :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я за Обаму, он Samojlovu4 буде мені винен 20 кармованих рублів. :biggrin:

• Подобається Подобається x 4
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ставлю на нинішні матчі Ліги чумпуонів.
    А саме:
    1) 5 кармованців, що "Вердер" Бремен програє.
    2) 5 кармованців, що "Шахтарьонак" програє.

Хтось приймає котрусь ставку?! :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ОООООО!!!!!!!Приймаю!!!!якщо "Шахтарьонок" програє - ставлю вам 5 кармованців,виграє - ви мені:):) ну то як,Самойловичу???

6. Samojlovu4

По рукам! :good:

7. Samojlovu4

Абсолютно програшна, немислима і божевільна ставка для Самуіловича! Так скаже кожен, хто хоч троха знається на Львівському форумі...
    Всі знають Лілю і її відношення до Львова, і до Канади.

Але всеодно!

Я ставлю 50 кармованців, що Ліля з сім"єю так і залишаться проживати в Канаді. Звичайно, будуть поїздки туда-сюда, можливо навіть тимчасове короткочасне "повернення" - але країною проживання вони оберуть Канаду. Повернення в Україну буде відкладатися в довгий ящик, будуть знаходитись все нові і нові причини... Ну і так непомітно все вирішиться.

Пи.Си.: 1) ставка довготермінова, можливо навіть кількарічна. 2) можливе підвищення суми ставки з часом.

Пи.Си.Си.: Роману привіт! ;)

8. Liliyah Romanova

Аж мені зимно зробилося...
    Дякую за побажання, Самойловичу.

9. Samojlovu4

Гиги... :lol:
    Два рази вгадав..:good:

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Приєднююся.І додаю від себе ще 50.

З Оттави сімейство о.Романа переїдуть можливо в Торонто (яке Ліля не любить , але полюбить), де пробудуть деякий час.
    А потім на Захід Канади (бо в Торонто всі "блатні" місця давно вже зайняті , все одно що в Львові) , де о.Роман отримає парафію.А Ліля буде працювати парт-тайм в якійсь фірмі (неважно) і вчити дітей в Українській школі.:):good:

Останнє редагування: 5 лис 2008
  11. andi

andi Well-Known Member

Гм, а таки Обама виграв! ;) :)

12. Liliyah Romanova

Ой, Патрику... Це така тема нецікава насправді. Невже ви не знаєте, як тут не терплять тих отців, що приїхали з України, а тим більше в Західній Канаді.
    Отут точно не вгадали. Ліля вчителювати не буде. Вже пробувала кілька разів. Не моє то, хоч убийте. Я краще ще кілька мов вивчу і таки буду перекладачем, що є моєю улюбленою справою. Але тоді я тим більше бачу більше перспектив для себе в Україні. :pardon:

13. Samojlovu4

Ну, ну, говоріть говоріть, а ми з Патріком послухаємо...
    Нам нема де спішити, почекаємо.
    Ще подивимось, хто правим виявиться... ;)

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

От тут Ви не праві.В дуже багатьох Церквах (я про УКЦ, за УПЦ не знаю) хочуть щоб був дво мовний.
    ...в нашій Св.Юрія - парох о.Антін з Югославії., в 2х інших парохи з України.Є кілька сотрудників (які підміняють отців по різних Церквах) з України і Польщі.
    Зах.Канада - це не східна , люди тут простіші ...лиш би священник добрий був , а звідки не важно.

біжу на роботу....

15. Liliyah Romanova

Самойловичу, а ти вже проставив Воронові програні кармогроші? ;)

16. Samojlovu4

Бе, бе, бе... :tongue:
    Заглянь на гілку про Омарака Бараму - в мене фсьо під контрольом, Ворон мої гарантії отримав...

• Подобається Подобається x 5
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Самойловичу, те що Ліля з Романом і Дарком залишиться в Канаді - можливе і хоч я розумію її дуже добре, але з часом вони кудись перенесуться, не в Торонто а в інше невеличке містечко де люди подобріші ніж в тих мегаполісах. А може бути що вони в Австралію переїдуть all together :lol:
    Але Ліля точно не буде вчителювати в суботній школі і не буде їмость яка пече всім пляцки. Вона радше буде «бунтівницею» захисницею прав жінок в своїй парафії і буде їх вчити що - що в людей неможливе у Бога можливе.

18. Liliyah Romanova

Ліля завжди мріяла про Німецію. Навіть мову починала вчити, але ніц не вийшло. :pardon: :haha:
    :good: :good: :good:
    Зразу видко, хто добре Лільку знає! :girl_in_love:

19. Samojlovu4

Ну вйо, тут гарно! І додому недалеко в порівнянні з Гамерикою, можна при бажанні раз на 2-3 місяці їздити.
    Якщо вам хтось колись скаже криве слово про Тевтонію чи про германців - свисніть Самуіловича, я його урою.

От природа канадська звичайно... це да... Люблю північну натуру, і ліси хвойні...
    Але в Німеції Баварія нічим не гірша, повірте, краса неймовірна.

Пи.Си.: ги..., Лілька, тебе ж видно аж звідси - лишитесь ви там переселенцями...
    А памнєтаєш наші запеклі суперечки до першої крові рік-два назад на гіляччі про ностальгію?! Казав тобі старий Самойловиченько "не кажи гоп"... ;)

20. Liliyah Romanova

О, і я про те. Канада мені в певному плані (безпека і життя за правилами) подобається, але якби не той океан... Так що звиняйте.
    Ти не тільки мені кажи, ти ще й собі кажи. ;)

а де твій аватар? :)