Мені теж виглядає, що стане. Хоча я за чорного президента не голосувала б. Расистка, мабуть. Не доросла ще до такої свідомості.
Ставлю на нинішні матчі Ліги чумпуонів. А саме: 1) 5 кармованців, що "Вердер" Бремен програє. 2) 5 кармованців, що "Шахтарьонак" програє. Хтось приймає котрусь ставку?!
ОООООО!!!!!!!Приймаю!!!!якщо "Шахтарьонок" програє - ставлю вам 5 кармованців,виграє - ви мені ну то як,Самойловичу???
Абсолютно програшна, немислима і божевільна ставка для Самуіловича! Так скаже кожен, хто хоч троха знається на Львівському форумі... Всі знають Лілю і її відношення до Львова, і до Канади. Але всеодно! Я ставлю 50 кармованців, що Ліля з сім"єю так і залишаться проживати в Канаді. Звичайно, будуть поїздки туда-сюда, можливо навіть тимчасове короткочасне "повернення" - але країною проживання вони оберуть Канаду. Повернення в Україну буде відкладатися в довгий ящик, будуть знаходитись все нові і нові причини... Ну і так непомітно все вирішиться. Пи.Си.: 1) ставка довготермінова, можливо навіть кількарічна. 2) можливе підвищення суми ставки з часом. Пи.Си.Си.: Роману привіт!
Приєднююся.І додаю від себе ще 50. З Оттави сімейство о.Романа переїдуть можливо в Торонто (яке Ліля не любить , але полюбить), де пробудуть деякий час. А потім на Захід Канади (бо в Торонто всі "блатні" місця давно вже зайняті , все одно що в Львові) , де о.Роман отримає парафію.А Ліля буде працювати парт-тайм в якійсь фірмі (неважно) і вчити дітей в Українській школі.
Ой, Патрику... Це така тема нецікава насправді. Невже ви не знаєте, як тут не терплять тих отців, що приїхали з України, а тим більше в Західній Канаді. Отут точно не вгадали. Ліля вчителювати не буде. Вже пробувала кілька разів. Не моє то, хоч убийте. Я краще ще кілька мов вивчу і таки буду перекладачем, що є моєю улюбленою справою. Але тоді я тим більше бачу більше перспектив для себе в Україні.
Ну, ну, говоріть говоріть, а ми з Патріком послухаємо... Нам нема де спішити, почекаємо. Ще подивимось, хто правим виявиться...
От тут Ви не праві.В дуже багатьох Церквах (я про УКЦ, за УПЦ не знаю) хочуть щоб був дво мовний. ...в нашій Св.Юрія - парох о.Антін з Югославії., в 2х інших парохи з України.Є кілька сотрудників (які підміняють отців по різних Церквах) з України і Польщі. Зах.Канада - це не східна , люди тут простіші ...лиш би священник добрий був , а звідки не важно. біжу на роботу....
Бе, бе, бе... Заглянь на гілку про Омарака Бараму - в мене фсьо під контрольом, Ворон мої гарантії отримав...
Самойловичу, те що Ліля з Романом і Дарком залишиться в Канаді - можливе і хоч я розумію її дуже добре, але з часом вони кудись перенесуться, не в Торонто а в інше невеличке містечко де люди подобріші ніж в тих мегаполісах. А може бути що вони в Австралію переїдуть all together Але Ліля точно не буде вчителювати в суботній школі і не буде їмость яка пече всім пляцки. Вона радше буде «бунтівницею» захисницею прав жінок в своїй парафії і буде їх вчити що - що в людей неможливе у Бога можливе.
Ліля завжди мріяла про Німецію. Навіть мову починала вчити, але ніц не вийшло. Зразу видко, хто добре Лільку знає! :girl_in_love:
Ну вйо, тут гарно! І додому недалеко в порівнянні з Гамерикою, можна при бажанні раз на 2-3 місяці їздити. Якщо вам хтось колись скаже криве слово про Тевтонію чи про германців - свисніть Самуіловича, я його урою. От природа канадська звичайно... це да... Люблю північну натуру, і ліси хвойні... Але в Німеції Баварія нічим не гірша, повірте, краса неймовірна. Пи.Си.: ги..., Лілька, тебе ж видно аж звідси - лишитесь ви там переселенцями... А памнєтаєш наші запеклі суперечки до першої крові рік-два назад на гіляччі про ностальгію?! Казав тобі старий Самойловиченько "не кажи гоп"...
О, і я про те. Канада мені в певному плані (безпека і життя за правилами) подобається, але якби не той океан... Так що звиняйте. Ти не тільки мені кажи, ти ще й собі кажи.