Букетик для девочки 7 -и лет и сразу же поступил заказ на американский флаг из конфет,повезут в Киев в подарок американским друьям,хотя я бы лучше повезла им наш,украинский,жовто-блакитный
Я один раз корзинку с цветами делала. Даже ничего так получилось. Продавщица в магазине правда удивленно на меня смотрела, как я просила по 3 конфеты)) всяких разных в блестящей обложкой, ну и чтобы по вкусу ничего так были. А недавно у кумы был юбилей, 30 лет йо ма йо, так купили ей куклу, платье которой тоже из бумаги и конфет было сделано. Такая красота! но и стоит 200 грн ))
Alias, последняя работа очень кропотливая.. вы молодец! и я тут похвастаюсь своими работами. Та же проблема, что в основном заказывают знакомые и особой прибыли нет.. зато меня очень радует не денежное вознаграждение , а то что человеку действительно нравится букет Это корзинка подарочная, всё включено и алкоголь и закуска, мини-букетик в чашке, Свадебный букет, и букет ко дню рождения
В мене сестричка робить букети з цукерок, в неї так гарно виходить, але не хоче цим заробляти, проте всім родичам і знайомим завжди на подарунки робить таку красу ) А мені їх їсти жалко, ось лежить виноградна гроздь, а мені жалко красу розбирати )
Я давно на всі свята купляю букети тільки з цукерок. Не знаю, чому вони не дуже поширені... Цукерки краще вбитих квітів
Цукерки цукерками, а квіти квітами .Ніякого порівняння. Квіти ніколи не замінять букета з цукерок. На цьому багато не заробиш. Це скорш хоббі, ніж заробіток.
В мене ще не виходять букети, я робила на новий рік ялинки з дощику та цукерок, а ще пляшку шампанського таким чином обліпила. дуже гарно вийшло на подарунок, а от квіти не дуже(((
Можливо вас ціни високі, якто кажуть ціна не співпадає з попитом та пропозицією. Але роботи гарні, думаю щасом піде, в бізнесі треба вкладати спочатку, а потім заробляти. Попробуйте в універах рекламку дати, громацьких місцях, можливо десь на закордоні сайти рекламу зробити, знаю там люблять украхнські цукорки. Треба йти вперед до своєї мети, а на перешкодах незациклуйтеся, бо талант треба розвивати, на перекір всім негараздам!!!!!
Ціни аж занадто демократичні і не можу ж я працювати собі в збиток. Дякую. Ви мені так все описали наче я перший день цим займаюсь.Є у мене і реклама. і участь в різноманітних виставках, і ще багато чого...от тільки з закордоном не вийде...далеко він від нас)
Як би то зібрати до купи в одну тему всі цукеркові витвори , що гуляють по ЛФ ? Для гламурної дівчинки ПОдарунок фанатів групи "Руки вверх" у моєму виконанні.(Цукерки "Сало в шоколаді")
Ви в курсі цін? Цукерки, декор робота і багато іншого. Зараз набагато простіше купити коробку цукерок і букетик квітів, ніж замовляти за гарні гроші ці шедеври.
А де мій коментар?.. Там такий гарнющий торт був! Іноді, коли хочеться утнути щось особливе та зробити комусь приємне, коробкую цукерок не обійдеся. А такі тортики - саме на той випадок шаленостей!