В чому легше??? ергономіка "руління" мотоцикла як на мене не дуже залежить від того чи че чопер, чи не чопер, інколи буває так шо прктично два однакових мотика - один "рулиться" шо ровер а інший як колода ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ---------- Та й шось ми відхилилися від теми... а основна суть даної теми звучить приблизно так: Вельмишановні автомобілісти! не забувайте про те, що мотоциклісти такі ж повноправні учасники дорожнього руху як і Ви, а не просто "придурки" які заважають Вам їхати. Будь-яка створена Вами аварійна ситуація, Вам грозить як максимум вмятини на авто, а комусь -ЖИТТЯ! Давайте будемо взаємоввічливими і толерантними один до одного!
ось як в штаті Юта, недалеко від СалтЛейкСіті люди витягали мотоцикліста з-під палаючої машини. 13-го вересня 21-річний студент спішив на заняття у комп'ютерну лабораторію і на шв 145 км/год врізався в машину. Незважаючи на те, що їхав без шолома - голова ціла. має переломи обох ніг і тазової кістки. Вдячний людям які його витягнули з-під машини і каже єдине, що пам'ятає, що машина була важка і гаряча і що кашляв кров'ю. я взагалі, мотоциклістів "боюсь" і завжди тримаю дистанцію від них. http://ca.news.yahoo.com/video/odd-22186925/heroic-crowd-saves-biker-26616072.html
Чувак має фарт і взагалі ліз без очереді... ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- боятись їх не варто, а от про дистанцію.. то саме то
Шановні мотоциклєтники! Не забувайти, що в кожного автомобіля є "мертва" зона огляду дзеркалами заднього виду. Якщо ви туди потрапляєте - ВАС НЕ ВИДНО!
Шановні консервники, не забувайте частіше в ці дзеркала дивитися, тоді є великий шанс шо до потрапляння в "мертву" зону ви нас побачите ---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ---------- А вот хамити не нада
Шановні хрустіки, дотримуйтесь ПДР а саме швидкісного режиму і рядності, тоді Вас у дзеркала буде видно! а в дзеркала УСІ водії авто дивляться...
Особливо зверніть увагу на статті 11.10. На дорогах, проїзна частина яких поділена на смуги руху лініями дорожньої розмітки, забороняється рухатися, займаючи одночасно дві смуги. Наїжджати на переривчасті лінії розмітки дозволяється лише під час перестроювання. 11.11. При інтенсивному русі змінювати смугу дозволяється лише для об'їзду перешкоди, повороту, розвороту або зупинки.
а ше їх можна відчути.....під колесами та бачив я як вони їздять по Наукові і по Стрийській а якось наднях бачив шо відних залишається....запчастини
На превеликий жаль дивляться якраз не всі, і це стосується не лише наплевательського відношення до мотоциклістів а й до всіх інших учасників дорожного руху я думаю хто їздить і на машині стикався з такими не раз ---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ---------- не гребіть всіх під одну гребінку, їздять всі по різному ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ---------- Не дай вам Бог
ой, і їздять всі по-різному, і дивляться всі по-різному. часом: дивишся гарно весь час, а один раз не подивишся і ... більш не треба. У нас в місті багатоенько байкерів. є і такі, що їх мотоцикл - дорожчий, ніж моя машина. вони, коли збираються - їдуть чітко, як військо нераз можна побачити байкера, що нагадує мені одного з ZZ-top але зустрічаються і такі, які на завантаженній дорозі витягують "віллі" на задньому колесі і
Моцоцикліст з відео - молодець, воділа навіть боявся вилізти з машини, бо знав, що дістане тягла. Побільше би таких мотоциклістів на наших львівських (та й не тільки львівських) крутеликів і мажорів, тільки так їх навчиш (бо ментам жалітися марно).
http://www.youtube.com/watch?v=ALMwDv8AUvY http://www.youtube.com/watch?v=pdMJZHvUa5c http://www.youtube.com/watch?v=u14Q2ZFKEhI А ви кажите.....
Як я люблю такі розмови... Та беззмістовні вони, як і суперечки між водіями і пішоходами. У нас практично всі на дорозі поводяться по хамськи і не дотримуються правил, але кожен на іншого киває... Пішоходи вважають, що почати треба з водіїв, водії авт - що з мотоциклістів, мотоциклісти кивають на скутеристів, скутеристи - на маршрутчиків, маршрутчики обкладають всіх підряд...
Знаєте щоб про шось казати треба то попробувати, а відео з ютуба того відчуття не дасть. От розкажу я вам таку баєчку: минулого року мій колега в зв’язку з стрімким подорожчанням бензину вирішив спробувати купити і їздити на роботу (7км по місту) на скутері (хтось йому там пропонував його за смішні гроші) замість авто, так сказать для економії. В общем купив. В перший же день звонить мені на мобілку і волає несамовитим голосом в такому дусі: - Саньок, як на тому взагалі можна їздити??? Я першим ділом подумавши шо шось поламалось питаю: -а шо сталося? Відповідь: - та мене кожна друга машина намагалася збити! Шо за фігня??? Я йому:- так це нормально, ти згадай свою їзду на машині. Суть байки: колега скутер продав після тижня намагання на ньому поїздити, НО кардинально поміняв стиль власної їзди на авто, якшо раніше для нього всі хто на двох колесах були просто „незамітними придурками” які мішали їздити „нормальним” автомобілістам, то тепер він усвідомив шо не такі вони вже й придурки і на них на дорозі треба зважати