Будьте уважні! Мотоциклісти...

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Templar, 18 чер 2010.

1. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Надежды юношей питают....

Якщо впадете на трасі на Стрий та Ваше тіло не попаде під колесо фури то екіп може спасти життя (він буде ковзати по асфальті і не дасть злізти з костей шкірі та м'ясу), якщо траса вся в ямах то об якусь Ви і зупинитесь (як правило за рахунок переламу костей), а якщо ж попадете під машину то жоден екіп не допоможе.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сашко

Сашко Well-Known Member

Саме так і саме там все і було:) Чувак пролетів десь біля 70м а мотик десь 350м (по замірам ДАІ), "отделався" "легкім іспугом" і "термоссадинами" - шкіра від нагріття попеклася, а якшо б колесо фури... то канешно...:cry:. А взагалі якшо серйозно то я з позиції людини яка їздить шо на байку, шо на авто, хотів би просто попросити всіх "заядлих" автомобілістів перед виконанням маневрів частіше дивитися в зеркала (я особисто "розклався" лише із за того що хтось просто не подивився в зеркало:sad:), при обгонах мотоциклістів (скутеристів, роверистів) не притирайте їх до узбіччя, не вискакуйте на "встречку" коли там іде мототехніка і вам здається шо ви впишитесь в щілину між ним і обганяємим вами автомобілем, і основне - мотциклісти такіж повноправні учасники дорожнього руху як і ви, а не просто "придурки" які мішають вам їхати. Будь-яка створена вами нестандартна ситуація, вам грозить як максимум вмятини на авто, а комусь -ЖИТТЯ! о_О Давайте будемо взаємоввічливими і толерантними один до одного;)
    P.S. До речі багато моїх знайомих автолюбителів, коли перший раз в житті виїзджають на будь-якій мототехніці на наші дороги, вони просто "обалдівають" як це важко їхати між їхніми "вчорашніми колегами по автокерму", їхні перші враження такі, що кожен другий автомобіль намагється його збитио_О Після таких "покатушок" багато хто з них суттєво поміняли свою техніку водіння авто, ось так:)

• Подобається Подобається x 4
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мій знайомий ( не раз з ним ганяли по 170 км) колись мав Гонду (мотоцикл) з 8-ма циліндрами. (Вже давно не випускають). Колись з Ню-Йорку до Техасу і назад проїхав за менше чим 24 години. (розміри рахуйте самі але штат НЙ за розміром десь в пів України). Коли летів раз в шкірі то довго але ніц не сталось крім пошкрябин. Але розбивсь наніц коли на нього машина помилково наїхала із її вини і мав перелом коліна і то він їхав десь на швидкості 30 км. :pardon:

4. Сашко

Сашко Well-Known Member

Досить часто так і буває, але то ше велике діло -фарт! Дехто так "розкладається" шо байк відновленню не підлягаєо_О А в байкера окрім пари царапин і синяків нічо, а деколи і навпаки...:cry:

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спішу нагадати! Дозволена швидкість руху по дорогам України обмежується 130-ма кілометрами на годину. При цьому не на всіх...

6. veronka

veronka Well-Known Member

7. Сашко

Сашко Well-Known Member

Ага,:) саме цікаве далі... - максимальна швидкість мотоцикла обмеженна ПДД 80км/год, навіть якщо це автомагістраль з дозволеною швидкістю 130км/год;) Залишки "совка" шо тут скажеш:sad:

8. sani

sani Well-Known Member

коли ви шастали між смугами, по роздільній полосі?

• Подобається Подобається x 2
  9. Сашко

Сашко Well-Known Member

Якшо вже так цікаво то розкажу: -ні між смугами я не шастав, вийшов на обгон джипу, як тільки я до нього наблизився (по лівій стороні,естесно), чоловік за кермом джипу, не глядя в зеркала (а нашо йому туди дивитися, він же на джипі), різко крутнув кермо вліво (як він потім обяснив: -обїзджав яму), я рішивши шо мій відбиток у вигляді аерографії на його лівому боці буде виглядати неестетично -різко по тормозам, по всесвітньому закону підлості моє переднє колесо попадає в ту саму яму між бетонними плитами і блокується, далі ...пиль, шум, розкидані запчастини мого мотоцикла і я під ним.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Усі мотоциклісти, з якими спілкуюся, із таким задоволенням смакують подробиці кожного свого падіння, що здається ніби весь сенс сідання на мот - впасти з нього на величезній швидкості і потім розповідати всім як круто я "розклався".

Також чомусь усі вони постійно звинувачують водіїв авто, що ті їх не бачать. ПРи цьому здебільшого мотоцикліст замаскований під навколишнє середовище. Наприклад весь в шкірі, чорний. І не розуміє, що цей одяг - це небезпека для його ж життя. Якщо вже ти вирушив на дороги загального користування за дозою адреналіну, то маєш бути одягнений так, ніби їдеш на карнавал в Ріо-де-Жане́йро, щоб тебе всі бачили і трималися подалі.

• Подобається Подобається x 7
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

а який дідько дожене мотоцик?
    мав би мотоцик - не звертав би увагу на гаїшників.

12. good

good Well-Known Member

Такий самий дядько, але в формі ДАІ та на мотоциклі))

13. Сашко

Сашко Well-Known Member

Ви напевно не з тими спілкуєтесь, нічого "крутого" тут нема
    Повірте мого "карнавального" мотокобінезону не замітити важко, бо якраз в цьому я з Вами повністю згоден:good:

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Ше таких "придуркуватих" ДАЙців не зустрічав, тай від інших не чув. ДАЙці можуть погнатися хіба шо на якомусь Пасаті Б5, отаке чув, а так шоб ДАЙці на мотиках ганялися:) це якась казка, особливо враховуючи те що на службі у ДАІ знаходяться здебільшого 250сс мотоцикли;)

14. sani

sani Well-Known Member

от якраз і між смугами і є ті стики блоків...

якби нормально виїхали на зустрічну смугу:
    1. вас би побачили
    2. була б відстань для маневру...
    3. в яму між стиками блоків колесо би не заблокувало...

то моя така думка з вашого опису, наскільки я зрозумів :)

тому ще раз кажу нефіг шастати між смугами по розмітці, треба самому бути повноцінним учасником руху, а не тараканом якому так і кортить залізти у будь яку дирку.

В європі купа мотоциклістів, вони не шастають між смугами, а нормально їздять на смузі, як повноцінний учасник руху. Між смугами тільки на світлофорі пробираються на перші ряди, коли машини стоять. Включається зелене світло і спочатку летить стайка мотоциклістів, а за ними машини :)

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

наскільки я знаю, в них неласне правило, за мотороллером без шлема не ганятись

15. veronka

veronka Well-Known Member

ага, особливо ті, що біля пам*ятника Юрію стоять))) хотіла б побачити як вони на своїх, пардон, драндулетах, приміру, за вифером 800-тим гналио_О:)):)):bye2:

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Йо? Точно? Я би не сказав так впевнено, вірніше зовсім би такого не говорив ;)

а чому неласне? Наскільки я памятаю то ще з союзу (десь з 80-х) було заборонено ганятися за двоколісними. Нє?

17. sani

sani Well-Known Member

ок, ще придивлюсь краще...
    негласне :) та бо в правилах такого не написано, кажись

18. Сашко

Сашко Well-Known Member

Значить детальніше:)
    1. я і був на зустрічні смузі з включеним світлом +з моргаючим поворотом і мене б дійсно побачили б якби... хтось подивився в дзеркало:sad:
    2. ну так я і маневрував він наліво я направо...:) і як би не та клята яма між стиками, всі б успішно (попередньо поматюкавшись) поїхали б далі
    3. цього Вашого твердження я так і не зрозумів...

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

Вот і я про шо..:)

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

На жаль у нас правила існують якраз для того шоб їх порушувати.. тому на авто ДАЙці за мотиками ганялися і ганяються, правда як правило десь в селі або на трасі за якимось Мінськом чи Явою без номерів, ше й притерти і скинути до кювету можуть о_О потім подивляться, поржуть і поїдуть собі:sad: говорю не просто так - реальні історії:cry:

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

в котрих правилах? ПДР? :))) А є ще службові інструкції-накази. Почитайте навіть останій Н А К А З 27.03.2009 N 111 пункт 17.4. Що там пише?

20. Сашко

Сашко Well-Known Member

Виправдовуватися не буду, і грішу таким ділом, особливо в пробках, але скажіть будь-те добрі: -а автомобілі не шастають між смугами? особливо "реальні пацани" на " реальних авто" з прямотоком, колесами які вилязять за базу авто, та іншими "опознавательними отлічіями" ?:)

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

А пише там таке во:
    17.4. Категорично забороняється переслідування:
    на службових автомобілях (автобусах, мотоциклах), які не мають спеціальних світлових та звукових пристроїв, на власних або приватних транспортних засобах;
    водіїв мопедів, мотоциклів без мотошоломів, за винятком випадків, коли наявна інформація про скоєння ними злочинів.

а де твій аватар? :)