Відповідь: Будьмо знайомі Я з вами тут вже місяць, але ще про себе нічого не розповіла. Звати Іра, живу у Винниках ось вже 24 роки, але, як і всі винниківчани, Львів вважаю своїм рідним містом. Сенсом мого життя є коханий чоловік і доця Катруся. До народження донечки працювала літературним редактором у видавництві. Освіта філологічна. Зізнаюсь, не була найкращою студенткою(хоч і не найгіршою), червоного диплому не дали, але ЛНУ став дуже важливим етапом в моєму житті. Обожнюю бальні танці, декілька років ними займалась, але, на жаль, довелось залишити. Вважаю це своєю найбільшою мрією, що не здійснена до кінця. Серед зацікавлень - психологія і педагогіка. Інтернетом почала користуватись зовсім недавно, тому ще ношу горде звання ЧАЙНИК. На форум потрапила випадково, але вже не можу з нього вибратись, жаль тільки часу бракує, щоб переглянути все, що було до мене. Актуальні розмови, цікаві люди - подобається мені ЛФ!
Відповідь: Будьмо знайомі а я навпаки..... коли ми в школі почали читати цю книгу -- одразу вчительці "брякнув": дум спіро сперо..... вона мені до того й так не любила..... а після запитання: "ну, ви знаєте, що це означає", зненавиділа....
Відповідь: Будьмо знайомі От і я нарешті доповзла до цієї гілочки.розповім кілька слів про себе. звати мене Наталя.мені 22 роки.я студентка Львівського національного університету ім.І.Франка,факультету іноземних мов,кафедри романської філології,спеціальність "іспанська мова та література"(магістр).цього року закінчую навчання.працюю вчителем іспанської мови в одній з львівських гімназій.100% романтик,який любить життя,пригоди,подорожі,нові цікаві знайомства, природу,Карпати,книги,музику,батьків,найкращих на світі друзів і Україну. одне з найбільших захоплень у житті -КВН.дуже активна і діяльна,не можу всидіти на місці. раніше активно займалася розвитком студентського самоврядування в університеті(зараз відійшла від тих справ,бо часу бракує).наразі активно займаюся реалізацією себеяк КВНщика і філолога.незаміжня.чекаю на свою половинку.. Ось так коротко про мене
Відповідь: Будьмо знайомі і мені захотілось написати звати мене Женя, живу в Стрию. мені 23, а вищої освіти так щей не здобула, ну щось не йде вона мені, тобто весь час щось стає на заваді. але цього року отримую бакалавра(нарешті). вчусь в київському міжнародному університеті, тому Львова практично не знаю. але судячи з форуму - люди там хороші:radist: одружена, маю донечку. а що ще для щастя потрібно:radist:
Відповідь: Будьмо знайомі це якийсь стрийський філіал? Великий? Скільки студентів-педагогів? Які спеціальності?
Відповідь: Будьмо знайомі ні, я там, у місті герої Києві навчаюсь. просто останній рік на заочне перевелась, донечка маму до Києва надовго відпускати не хоче
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Запитання до НАДІЙКИ!!!!!! Чи ви не були часом 6 березня близько 15 год. в ДЦ біля гот. "Львів"?????? Здається, що я вас бачила, коли виходила, а ви заходили в той момент! "Показали своє личко" наживо мені сьогодні Сподіваюсь, що я не помилилась.......
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине ой, яка ви гарна-а-а... ви, коли сказали, що будете стригтися, я не змогла вас уявити зі стрижкою. а вам так пасує!
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Не помилились!!! Ми ще стикнулись поглядами і я про себе думаю :"Звідки ж я знаю цю жіночку??? Може це хтось із форуму???" І тільки десь через пів-годинки дійшло шо то напевно Юлічка?! Вибачайте шо не впізнала вас, я дуже поспішала... Дякую - дякую! Я себе також не могла уявити з чолочкою, але ... правда трохи важко до неї звикнути(десь років 7 її в мене не було), а ще сьогодні не могла її правильно вкласти, тому прийшлось іти в ДЦ купляти різні щітки, пінки,лаки і віск...
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Та я також з подружкою спішила, гнали їй за джинсами, бо вже діставала мене!!! Було приємно побачити вас "в реальності"!!!!
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Надійко, а хіба ви не живете в районі Володимира Великого - Виговського, що в ДЦ так далеко їдете????????
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине :D :D :D Але ж ти мене насмішила, та я туди спеціально в ДЦ не їздила!!! Я була на Краківському, а в ДЦ по дорозі зайшла, доречі там якийсь прикольніший вибір ніж в ДЦ на Південному...
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине На "Провесінь" за джинсами, а в ЦУМ - в ДЦ:dance: :dance: :dance:
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Я на Провесні буваю майже кожного тижня, а в ЦУМі ДЦ також не подобається,бо дуже високо і коляскою не заїдеш(коли сама), завжди залишаю біля WC.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине А що на "Провесні" щодня робите і яка у вас коляска, що така важка?