Відповідь: Будьмо знайомі По Горганам до войны проходила граница между Польшей и Чехословакией, сейчас между Закарпатской и Ив.-Франковской областями
Відповідь: Будьмо знайомі Найбільш дика і неходжена частина Карпат. В основному - Івано-Франківська область. В мене мама з Рожнятова, я там проводила всі літні канікули. І в той час, як більшість львів'ян знайомиться з Карпатами зі сколівських Бескид, мене малою вивозили на прогульки в Осмолоду і Підлясся.
Відповідь: Будьмо знайомі Мене теж не минула «садкова доля». А оскільки батьки працювали, а «бабців-дідів» поблизу не було, то у садок я приходив першим, а йшов останнім. Не раз так було, що мене додому вела сама вихователька. Звісно, виховательці було не найрадісніше – я чи не єдиний «сидів» у садочку до кінця. Отож із садкового періоду пам’ятаю лише великі вікна, у яких, коли вже не було інших дітей, я сидів виглядаючи батьків. Пам’ятаю також «город», який ми садили із одногрупниками. Звісно, що нічо не прийнялося. Із холодком внизу живота згадую «утріннікі», «ш-Kaff-чікі», «полднікі», а також шортики, колготки, що морщилися на колінах, «тиху годину» і двох виховательок-мегер. А на День Народження діти в альбомі малювали картінкі-побажання.
Відповідь: Будьмо знайомі Доброго вечора шановні форумчани, я новенька у вас і вирішила представитись мене звати Оленка, мені 23 роки тимчасово працюю палітурником родом з Києва, але переїхале у ваше чудове місто за своїм коханим чоловіком. місто ваше дуже подобається, та за своїм також сумую .. ось такий короткий екскурс про мене
Відповідь: Будьмо знайомі Напишу і я про себе! Мене звати Таня мені 20 років. Народилася у Львові, де і нпдплі проживаю. 10 вересня 2005 року - вийшла заміж. Вчуся в Європейському університеті, але сиджу в декреті з синочком, який народився 5 жовтня 2006 року. Йому зараз 1 рік і 2 місяці. Це моє життя! Що ще добавити незнаю. Хто схоче запитає, а я відповім!
Відповідь: Будьмо знайомі То, що сидите у декреті, це правильно. Як би не хотілося продовжити «кар’єру», слід подбати за дитя – у цей час мама йому просто необхідна!!! А фахова реалізація прийде обов’язково. І тоді вона буде ще солодшою.
Відповідь: Будьмо знайомі Привіт! Я тут недавно. Не вмію ще ставити карми, але за допис 5+!!!!!!!!!! (оцінка, а не бал)
Відповідь: Будьмо знайомі та карма то не головне.Ви краще про себе розкажіть.Гілка ж називається "Будьмо знайомі" .
Відповідь: Будьмо знайомі Скільки уже на форумі і от вперше побачила цю гілку. Напишу кілька словечок про себе. Звати мене Юля, 24 рочки. Батько військовий - отже трохи намоталися по Союзу. У Львові з 1992. Заміжня. Цього року плануємо вінчатися (от тільки ремонт закінчимо). Батьки в Києві, намагалися мене туди перетягнути, але наразі безуспішно (швидше я їх сюди згодом внуками заманю) За освітою перекладач, ним і працюю - у вечірній час, а в основному - менеджер з персоналу. Дуууже люблю хорошу музику, часто співаю (навіть на роботі), :shutup: Люблю розумних самодостатніх людей, тому і подобається "сидіти" на цьому форумі. Ну от ніби все....
Відповідь: Будьмо знайомі Цікаво то всі доньки військових вчаться в МА і потім на ін'язі ЛНУ чи то тілько ви з моєю дружиною змовилися?
Відповідь: Будьмо знайомі Мені 22 ( страшно подумати: через пару місяців буде 23!!!!!!!! ) Працюю юристом. На даний момент кар"єра для мене - головне ( мабуть тому, що особисте життя не складається ). Але я маю багато друзів, і цим дуже дорожу.