Відповідь: Будьмо знайомі Я латинь навмисне не вивчала. Хоча подобається, багато чого можна висловити короткою фразою. Вислів подобається, відповідає теперішньому внутрішньому стану.
Відповідь: Будьмо знайомі Я політолог-аналітик. З латиною стикаюсь часто, книги. Дорочі березняка не читала:o , а от зарубіжна класика, книги по спеціальності і тд..
Відповідь: Будьмо знайомі Базовий вік «колєґів із 37-ої» – сороківка. «Біля Кайзервальду» – це дитячий майданчик на кутку Піскової і Харківської. Трохи жив у пісочниці, а трохи на гойдалці із цільної залізної труби… І жив…
Відповідь: Будьмо знайомі Коли вперше на листі колоквіума побачила ту фразу, згадалася Лесi Українки "Contra spem spero!"
Відповідь: Будьмо знайомі Таки трохи старші... Та ми також коло пісочниці, але садкової. (ДитСадку) Пригадала собі, як ми ходили на атас в садочок і до сусідів і рвали черешні, грушки, сливки і ябка.
Відповідь: Будьмо знайомі Извините, что я не представился, когда зашел на ваш форум. Зашел я случайно, когда в очередной раз собрался во Львов. Мне очень понравилось обсуждение кавярень и других львовских заведений. Я из Донецка, мой дед приехал в Донбасс из Курской губернии еще до Первой мировой, работал машинистом паровоза на заводе Унион, ныне Макеевский метзавод. Я уже лет десять езжу в Галичину и по делам и на отдых (Трускавец) и в Закарпатье (Поляна). Я объехал всю Западную Украину, приобрел хороших знакомых, подсадил моих друзей, мой друг из Харькова по первому свистку садится за руль и готов ехать со мной в самые глухие места. Моя жена (вторая) была покорена, когда я ее привез во Львов. Но я все равно остаюсь русским и мне не все нравится в нашей стране. Ну не могу я писать кипятком, если какой то деятель прикрываясь укрнационализмом, рвется к кормушке. Я никогда не голосовал за ПР, я слишком их хорошо знаю, и по той же причине я не голосую за БЮТ, те же уроды. Мне нравится Ваш форум, львовяне так любят свой город, как никто в Украине
Відповідь: Будьмо знайомі Любіть Донецьк. Поважайте російську мову. Будьте поміркованим "центристом" Ми ж земляки в широкому розумінні, НЄ ? Наша справа - не "гавкатися", а взаємодоповнювати одне одного!
Відповідь: Будьмо знайомі Вы правы, я люблю Донецк и могу жить только здесь. Я уважаю свой язык как и украинский. У меня две полки заняты украинскими книгами. Мне нравится Андрухович, а Костенко любимая поэтесса. Я собираю книги о Львове, а моя любимая книга о Швейке на украинском языке. Очень уважаю Хеллера " Пастка на дурнив", у меня есть перевод на русском "Уловка 22", но она хуже. Я очень хочу чтобы наша страна процветала, я здесь родился и живу, но национализм это тупик. И я всегда считал, что дончане и львовяне - земляки
Відповідь: Будьмо знайомі Ого, тут, я бачу, всі посилено видають явки-паролі. А я Ука, маю троє маленьких донечок і одного великого бородатого чоловіка. Щось середнє між програмістом і перекладачем. Сова-зануда і кавоманка. Навіжена мама, котрій мало дітей і роботи, так вона ще й в якусь громадську роботу пхається... Більше від Львова люблю лише Горгани, а більше від Горган - тільки Львів.
Відповідь: Будьмо знайомі Тим22, я не хочу загострювати цю тему. Ми й так один одного розуміє. Націонализм - це просто одна з граней нашого спільного Брильянта - України. Вам більше подобаються інші грані - так ніхто не забороняє саме ними милуватися. Просто ... якби не було націоналізму, то люди в 1991 році просто би не знали, ЗА ЩО віддати голоси на референдумі. Погодьтеся, важко було лідерам (справжнім, а не номенклатурним) пояснити народу, ЩО нас об"єднує і ЧИМ САМЕ ми хоча би теоретично більш-менш єдині і відрізняємося від оточення.
Відповідь: Будьмо знайомі Дійсно... Коли на гори я дивлюсь Думок нема І слів нема Я просто плачу і сміюсь... Не знаю, за що їх так кохаю Згадаю - і знов до них вертаю...
Відповідь: Будьмо знайомі Всім доброго дня(вечора, ночі)! Я viltis ( мій нік ---це литовською Надія, як власне мене і звати). Мені 21 рік. Навчаюсь в ЛНУ Франка на популярній нині спеціальності --туризм, і заочно в Інфізі. Викладаю бальні танці для діточок, яких шалено люблю і хочу мати своїх 4))) . Наразі заручена, живу з коханим ( батьки дозволили, бабуся теж:shy: ). Обожнюю подорожі, вивчати іноземні мови і читати) А найбільше --розумних людей)