Відповідь: Будьмо знайомі http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=150105&postcount=264 Не хочете назад до "Великого Яблука"? В мене сестра в Newark NJ.
Відповідь: Будьмо знайомі Я ітак щодня в тому лябуку на роботі, а жити тут не хочу нізаякі гроші. Прожила в Манхатані добрі 10 років. З мене вистарчить А я на Сагайдачного 14, коло садочку №132
Відповідь: Будьмо знайомі Трішечки розповім про себе:p. Батьки мали "необережність" охрестити мене Варварою:D , цього завжди стидилась:ninja: . Вигадувала собі інші імена, тому більшість моїх знайомих знає мене як Юлю. На даний час живу в Росії, і якби не цей форум, то забула би українську мову начисто:no: . А так видається нагода тримати себе в "формі". Так що будем знайомі.
Відповідь: Будьмо знайомі Боже, як мені подобається ім"я Варвара!!! :radist: Навіть доньку так хотіла назвати, але чоловік не дозволив Так що даремно ви стидаєтесь цього імені. Дуже горде ім"я :y:
Відповідь: Будьмо знайомі Мій батько також не хотів:D , він відчував, що у мене згодом виникнуть проблеми з однолітками (блін, діти деколи такі жорстокі). Але мама тріснула кулаком по столі, і останнє слово залишилось за нею:bazar: :D . Зараз імені свого вже не стидаюсь, але по звичці всім називаюсь Юлею.
Відповідь: Будьмо знайомі А можна я вас буду називати Варя? :shy: Мені б ваше ім"я - була б місцевою звЄздою А мамі вашій - величезний респектище :bazar: Поважаю таку непохитну позицію :y:
Відповідь: Будьмо знайомі В мене знайома теж свою дитину Варею назвати хоче...Правда,її хлопець не дуже "за".Вирішили назвати Владою.
Відповідь: Будьмо знайомі Я Наталя, 31 рік. Народилась і живу у Львові в районі краківського базару. Одружена, дочці 4 роки. Працюю інженером, на роботі в проміжках між звітами і таблицями люблю вишивати... Обожнюю добрі комедії, коли можна просидіти дві години з дурною посмішкою і мокрими очима... А ще люблю читати жахи (це коли чоловік не бачить) .
Відповідь: Будьмо знайомі О. Натрапив тему. Народився в Ростові-на-Дону, до школи жив в Чернігівській області, потім знову в Ростові, у 2000 році перевіз батьків до Харкова, сам зостався в Ростові. Дядько перевівся в 90-х до Києва. Часто їзджу до Харкова машиною, іноді - проїздом з Москви з відряджень. Працюю в залізничному НДІ.
Відповідь: Будьмо знайомі А я Kaff. За ідеєю це майже Людовік 14, за формою - кава. Проміжків між роботою не маю. Не сплю, не їм. :8: Колись мешкав під іншим ніком на старому форумі. А ще раніше – у тім же «районі Кайзервальду». Маю друзів із ССШ № 37. Хоча – всі дещо старші за середньостатичних форумлян. Французької не знаю. Вчився в іншій, дружній ССШ. Біля Оперного – штири рази в день. На каві – двічі (один раз обов’язково о 12.00). Цивільний.
Відповідь: Будьмо знайомі Привіт. Мене звати Оля. Я з Ужгорода. Мені 29 років, заміжня. Разом з чоловіком любимо подорожувати. Найбільше мені подобається відпочинок в горах, на природі. Зараз в нас синочок 7 місяців. Але навіть з ним виходили на природу. Я художник, але для творчості трохи бракує часу і можливостей, весь час іде на сина. Люблю робити сувеніри своїми руками а також в"зати і шити. А ще я колекціоную фігурки котиків. Нещодавно чоловік був у відрядженні у Львові - привіз класну кицьку. Дуже рада, що знайшла цей форум.:dance: Значно розширилось коло спілкування. Для мене це дуже важливо, адже я вдекретній відпустці. Дуже задоволена спілкуванням. Багато приємних спібесідників.:rolleyes:
Відповідь: Будьмо знайомі Щож наклікаю щось і про себе. Я Аня, 21, навчаюсь у Києві, сама з Луцька. Нестача укр.спілкування дається взнаки. На форумі майже тиждень. Обожнюю Львів. Як кажуть в деякі міста закохуєшся.
Відповідь: Будьмо знайомі Привіт, мене звати Сергій, мені 22. А псевдо моє-перше, що прийшло до голови. Як в анекдоті: До 6 років я думав, що мене звати "Заткнись!" Я родом з Волині, та вже 6 рік живу у Львові, закінчую медуніверситет. За цей час встиг полюбити Львів. Перейшов з розчинної кави на заварну, очистив свою мову від суржику,змінив погляд на життя. Не знаю, як буду жити без міста, в якому пройшли найкращі мої роки. Чомусь думав, що на цьому форумі лише львівяни. Дуже помилявся. Приємно, що тут є дописувачі з-за кордону.
Відповідь: Будьмо знайомі Твій підпис-це перше, що вдалось запам'ятати на парі з латинської. Ех, де мій 1 курс Ми не колеги? Додано через 1 годину 8 хвилин Мою бабцю теж назвали ім'ям-Текля. Ну, правда це було 80 років тому. :shy: :shy: :shy: :shy: Не порівняти. Але вона теж соромилась, хотіла з настанням повноліття змінити, але всі вже звикли... Словом,не важливо, як тебе звати. Головне, щоб були люди, яким байдуже твоє ім'я, але не твоя сутність.
Відповідь: Будьмо знайомі а я звичайна собі дівчина, яка навчається на 3 курсі, староста групи з пірсингом у брові (ніяк не можу забути, як стирчала у кабінеті декана і запевняла, що не належу до готів, емо і так далі), намагаюся приймати участь у різних конференціях і світитися. на 1 курсі "досвітилася" до молодіжного депутатства у міській раді, але побувавши серед отих "депутатіків" самодискваліфіцировалася - себто,виключили мене звідти за моїм бажанням. зараз у політику не ногою. маю коханого в Києві, дуже люблю Львів і його вулиці і підземелля...
Відповідь: Будьмо знайомі я валєра, мені 23 роки, працюю інженер-електроніком, навчаюсь в політесі на екстерні захоплююсь волейболом . жив, живу і буду жити у Львові.