Відповідь: Будьмо знайомі І я хочу познайомитися Мені 24 роки, звати Наталя, народилася і живу в Червонограді. Одружена, маю доню трьохмісячну Так що зараз перебуваю в декретній відпустці. Працювала в соціальній сфері, держслужбовець. І цього року закінчила магістратуру УжНу. Львівський форум недавно для себе відкрила, дуже подобається тут все, особливо форумчанки і форумчани. Хоч я тут нещодавно, а здається що давно-давно всіх знаю. Лиш часу мало маю - дитя відбирає весь час :rolleyes: Приємно познайомитися!!!
Відповідь: Будьмо знайомі Красно дякую.:rolleyes: :radist: Сьогодні у вечір напишу деякі рецепти, якщо не забуду і не знайду повторень.
Відповідь: Будьмо знайомі Всім привітик і від мене! Я Вітюк Ігор Вікторович, можна просто Ігор!!! Родом з міста Луцька, хоча й за паспортом зараз також з тих країв вже третій рік живу у місті Тернополі, де й гризу граніт науки Тернопільського національного економічного університету на факультеті комп'ютерних інформаційних технологій! Де опинюся далі, незнаю... та й нічого не планую. Невдячна як на мене справа... Тут в Тернополі, знайшов другу половинку. З якою дуже щасливий!!! Так що... Народ шукайте і не зраджуйте цьому, цьому що ви любите!Бережіть його!!! Всім раджу!!! Папа!!! Удачі!!!
Відповідь: Будьмо знайомі Мене не треба в цьому переконувати! Кажу про напої. Ще у Вас роблять смачне пиво ("смачне" - мені так казали, бо сама не п"ю)
Відповідь: Будьмо знайомі Мене знають а може і не знають, але я всюди йду і до вас зайшла. Називаюсь Марія. Народилась і виросла у Львові під Кайзервальдом. Закінчила Львівське Муз-Пед училище а з зими 1993 року живу в Америці. Приїхала сюди біженцем за релігійними мотивами. Приїхала сама з бабусею, вуйком, тетою і двойорідним братом. Спочатку ми жили у Ню-Йорку. Мені 34 роки. В 1998 повернулась в Україну знайти чоловіка. З того часу ми переїхали в інший штат - Ню Джерзі, де зараз і живемо і виховуємо 4-х діточок. Найстарший син 7 років буде в Грудні, і троє дівчаток. Я працюю в компютерній сфері, але не програмістом. Також вчу в тутешній українській школі по-суботах. Я дуже люблю свої обидві роботи, дітей і чоловіка.
Відповідь: Будьмо знайомі я теж в нашу спільну школу ходив 10 років..... теж на кайзервальді уроки прогулював...
Відповідь: Будьмо знайомі ага.... особливо любила калина федорівна.... 15 хвилин йти в один бік і 15 хвилин -- назад.... 15 хвилин лишалося на те, щоб у футбол пограти.... ми завше дивувалися: навіщо такі складнощі?... адже за школою була "плофа"....