Пишіть у приват, може й справді знайомі. ---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ---------- До речі, про "Самый свободный форум Донецка", мне там позавчора вже забанили назавжди без попередженнь і пояснень
Привет всем. Меня зовут Алёна. Я из Мариуполя. У нас всвязи с недостаточным финансированием закрылась психиатрическая больница и дабы больные не шатались праздно по улицам города, а тихо сидели в интернете по домам, им в подарок от Януковича раздали подключенные к инету ноуты со ссылками на лучшие в сети украинские форумные ресурсы. Вот так я здесь и появилась)
Всем здрасте)) Меня зовут Богдан. Недавно переехал из Харькова в Ужгород. Побывал у вас в городе и понял что буду частым гостем. По работе юрист, специализация защита банковских заемщиков, гражданское право. Скоро буду открывать офис своей конторки во Львове, от того скоро буду. Обязательно возьму жену, которая там не была ни разу. В целом один из самых лучших форумов, что я видел. Есть порядок и народ в адеквате.
Овва.... раз я затримався у вас, думаю варто і про себе щось написати... "чишо" (с) Роман, програміст, 21 рік, виріс та живу у славетному місті Левів... хоча практично все дитинство тусувався по карпатах (не на відпочинку... працював там... як коник... з педальками... ну і відпочивав... хоча тоді це для мене була мука пекельна і я ще не розумів, що насправді це такий кайф...). моя освіта настільки заплутана, що мабуть тягне на окрему тему, так що роскажу лише те, що вчуся в Політесі на Програмній інженерії і хочу іти в Аспірантуру... буду пудрити мозги студентам.... люблю усе... починаючи від квантової фізики та теорій побудови всесвіту... до усілякого паяння усіляких дивацтв і написання під ці дивацтва програм.... Найбільше люблю карпати та туризм... дикий... в палатці з каструлькою.... Ну наче вистачить з вас....
давайте знайомитись Доброго дня, шановні Я тут новенька. Потребую Вашої допомоги Все своє життя я мешкала в Харкові, але доля примусила мене змінити місце проживання і я опинилась у Львівській області. Для мене тут все чуже, все нове, нікого не знаю Життя змінилось, але я не уявляю його без музики, мандрівок, пісень під гітару, друзів, концертів ... Поки що ніде поїхати не можу, бо маю маленьку доньку, але ж донька виросте. Давайте будемо друзями
Віктор<можна просто Вітя>. 18 років. студент ЛДУФК. Перейшов на другий курс) по планам - майбутній лікар-реабілітолог. будьмо знайомі