і я ще трошечки поофтоплю ) ще не написали кіко років дітям, як звати дружину (це такий собі відволікаючий маневр) і головне: де зберігаєте зароблені гроші або принаймі ключ від сейфа )
Моя версія - абревіатура моєї кафедри - Системи автоматизованого проектування А найперша асоціація була - кеп, капітан
А яка різниця? Хай буде так, як хто собі думає, бо під час спілкування можна виглядати цапом, кепом, капеланом і навіть нагадувати Сару. Коли напишу щось нерозумне, прирівняєте до цапа, про закон прирівняєте до кепа, про релігію - до капелана, а якщо про секс, значить щось від Сари і т.д.. Щоб не кидалось в очі.
Привіт з Черкас Мене зовуть Микола. Я підприємець, маленький. Я за Юлю, як і більшість Черкащан. Хам не може бути нашим президентом. Маю надію, що більшість львівян з цим погоджуються. ПС: приємний фейс вашого форуму, доброзичлива реєстрація, цікаві теми, класні смайли. Це зовсім не "Самый свободный форум Донецка". :cesored: Хоча треба і там нести українство.
Ха...то ж треба!Вже тут трохи пожила тепер побачила цю тему Думаю,що нікого я не здивую,коли скажу,що звати мене Христина Я студентка,ше сі вчу,як каже моя подруга. А вчуся у ЛНУ ВМтаБТ імені С.З.Гжицького на факультеті ветеринарної медицини(спеціальність іхтіопатологія). Живу на Сихові з бабою(бо вона вже другий рік відходить від складної операції),і цьоцею(вона сама манюню виховує,теж треба допомагати).Батьки "настарість" захотіли власний будинок,а не квартиру купили собі хатку в Городку,і я отак у Львові,а вони там.Деколи їжду до них на вихідні.
Доброї ночі. Щойно зареєструвалась. Дурнуватий пунто свінчер переробляє слова, тому як що не так - не звертайте уваги. Закохана у ваше місто, форум теж не розчарував - вразив з першого погляду, тож планую у вас затриматись. Я сама виросла у Росії, останні 20 років мешкаю на Півдні України, отже - россійськомовна. Але, як бачу, на форумі досить толерантно ставляться до таких як я. І це викликає повагу. Модери, чесно визнаю, я ще той флудер. Не карайте суворо.
Може і знаю, але ж справжнє ім'я в неї інше ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ---------- Іноді це дуже корисно. Як кажуть: а порядок быть должОн.