всім привіт з Одеси! народився та живу в Одесі, зі Львовом мене повязують студетські 5 років, як не дивно, але здається, за 5 років став "западенцем". навіть коли грає чорноморець з карпатами, то вболіваю за карпати. завжди з радістю їду до Львова якщо є така нагода. дуже шкода, що Львівський форум ледь жевріє, у нас в Одесі на форумі постійне живе, активне спілкування, біля 2000 відвідувачів одночасно, на Львівському - ледь 100 налічується в різний час. Спілкуймось активніше, всім удачі!
І Вам удачі! А на якому саме Одеському форумі таке активне спілкування? Наприклад, на "Одесский форум" зайшла глянути "Кто на форуме" - прихована інформація, ніц не пише, ані скільки осіб, ані хто ці особи. То так спеціально задумано, щоб потім кожен міг придумати "свою цифру" присутніх? Інший кажуть, популярний одеський форум "Остров" теж не нараховує біля 2000 відвідувачів одночасно. п.с. взагалі, "оригінальне" у Вас знайомство з ЛФ...за це і мінус.
Не знав, що є така тема. Що ж будьмо знайомі, я сар. Народився і живу в Україні. Одружений, дружина, двоє дітей. Працюю на трьох роботах. Загалом матеріально достатньо забезпечений. Не судимий. На разі думаю достатньо.
якийсь дисбаланс - дружина одна (прописом - одна), діточок двоє, і три роботи... щось треба міняти...
Хм! Власне цап має відношення до сільського господарства... А до нашого політикума - безпосереднє (САР - єина аграрна поліика (англ.) сар не сприйміть в свою адресу...
САР - система авто-регулювання. А Сара (для тих, хто не в темі - Свєта) - колишня сексапільна моя сусідка. Тепер - чиясь сусідка в Ізраїлі.
що Вас так зачепило??? щодо Одеського форуму, то якщо не зареєструвавшись увійти, то дійсно не буде доступна інформація про присутніх. в данний момент (Кто на форуме Присутствуют: 1754 (1170 пользователей и 584 гостей) ) а взагалі-то не для порівняння форумів я зайшов на "Львівський".
скоріше для антиреклами цікаво придумали одесити - тільки після реєстрації стає відома інформація недемократично ЛФ відкритіший форум для відвідувачів!