Шановне ТОВАРИСТВО-ЗЕМЛЯКИ ! Довідався про існування цього ФОРУМУ від колєгів з ОБОЗу,де я зараз тусуюсь під тим самим ніком і гаслом,з яким "регнувся" і тут.Але я ще троха кремпуюся і встидаюся,як новачок.Може хтось зорієнтує : шо тут є найцікавше і найприкольніше ?
Всім привіт! Мене звати Тетяна, мені 24. Я одружена, виховую донечку Роксолянку, їй в травні буде 5 років. Закінчила ЛНУ ім. І.Франка, працюю кошторисником. Народилася і виросла у Львові, ось вже 18 років живу в Рясне-2. Люблю вишивати, не можу жити без кави і не уявляю свого життя поза межами Львова .
Гм... Рясне2... пупера нема... він би сказав зара де Львів і його межі..а де Рясне2... до речі я теж не у Львові жию...
Ну от... Нарекли Іриною, але по ходу життя як тільки не називали... Найчастіше Ірена, тому і нік як суміш... 26 років, розлучена, виховую сина 7 років і вже пару років сама не знаю, чи хочу знову заміж, чи ні... Благо, що сонце теж боїться... Там побачим... Стан душі - вічний студент... вчуся, вчуся і вчуся... Поки не отримаю МВА буду продовжувати навчання. Працюю керівником відділу збуту скло продукції і троха інших напрямків своїх. Люблю біль*ярд, боулінг, кувирятись в своєму авто, осодливо кузовні і карбюраторні роботи, але не люблю мити і чистити салон. Дуже вперта, але компромісна. Іноді імпульсивна, особливо коли справа стосується сім*ї або близьких мені людей. Живу в оточенні колишніх і теперішнього мера біля Алтайських боліт, ой... "озер"... Тобто біля Лісотехнічного... Проста і відверта. От таке... не знаю чи добре шось в моїх батьків получилось, чи ні, але... маємо те що маємо...