Трохи Вас відволічу, сестричка пише, що буде слідчим, юристом, а я хотіла бути, не повірете, паталогоанатомом, а закінчила факультет електроніки, от так часом трапляється.
гм - натко - я доволі прихильно ставлюся до Рогачки - але ж там люд не крикливий? чи не могли би ви не кричати на форумі?
угу. Верхній регістр в переписці застосовується для крику. Супроводжується знаками оклику (можна і не одним, - багатьма) - і іноді - знаками запитання. Ну, для прикладу - це ви вперше в інеті - це ваш перший форум - чи ЯКОГО БІСА ВОЛАТИ?!!!
Слухайте, та не підколюйте стільки. Та розкажіть людям простою доступною мовою, як треба заново зареєструватися. Ну не всі ж аси. Я колись, як на початку на форум прийшла, то теж як немовля була. Ні в компі ніц сі не розуміла, ні в Інтернеті. Добре, що хтось почав гілку про чайників, то я вже туди, як по свячену воду ходила. Та і люди якісь терплячіші були. Пояснювали. А тепер все сарказмом, по дві сторінки підкоюють, а пояснити не можуть. Хіба ж так файно? Як всі такі профі, то зрозумійте, що сюди часто приходять комп"ютерні і форумні немовлята.
Та власне, що не треба. Їм треба пп до Мартіні або пупера написати, аби змінив КОЛЯ !!! на КОЛЯ З РОГАТКИ і розблокував. То все. Левандівка про це вже двічі написав.
А це кокою? Чи правила у нас на ідіші написані? Якщо людина не потрафить прочитати/зрозуміти написане - що на форумі робити? Як далі відбуватиметься "спілкування"? Цілковиті "непонятки"? Чудово розумію. Немовлята (в реалі) коли розмовляти починають? То й тут варто почитати/послухати, для початку.
Я сапер-підривник! Зазирніть на мій альбомчик, а краще сюди - http://smotri.com/video/view/?id=v6176417a8c