Нато, я також у багатьох випадках можу не погоджуватися із модераторами, але подивіться в розділі "баня" - написана причина. Поміняйте нік.
І до чого тут мобільний телефон!? Я думаю всі, хто сюди заходять, сидять за комп"ютером, ДРУКУЮТЬ за клавіатурою і читають з НОРМАЛЬНОГО МОНІТОРУ!... Якщо нехочете відповідати на запитання, то так і напишіть! Я читала ті правила, і шось там ніде не написано як поміняти САМОМУ нік.
Ви нік не поміняєте ніяк. Вистачить написати просто КОЛЯ і без знаків оклику. І не влаштовувати розборки з модераторами привселюдно, тільки спитати без вимахувань у пп. Невже так тяжко?
Якщо треба через дорогу перевести - кажіть, не стидайтеся... Але, направду, уважно перечитайте правила.... Дійсно, там Caps Lock теж працюватиме...
Привіт всім! Моє ім’я Дмитро (але батьки колись назвали Дмітрій - хай буде так) Не дуже розумію, чому Дмітрій, бо начебто були українці, але я поважаю своїх батьків, тому тут я Дмітрій. Народився в Луганську. Це теж Україна, хоча здебільшого російськомовна. Незважаючи на це, в Луганську теж багато патріотів України! Тому я прийшов до ВАС, щоб з’ясувати - наскільки ми єдина нація або тільки єдиний народ в єдиної країні! Також мене турбує відношення до русифікації... Я неодноразово чув, що львівяне дуже розумні люди. Крім того, мав можливість спілкуватися з деякими з вас - насправді це так! Сподіваюся - порозуміємось
А я свого сина Дмитром назвала, але як ми виїжджали до Америки, то з подання москалів з Москви мого сина нарекли Dmitriy. От і мусить він жити навіть в Америці з чужим іменем. Хоча ми всі його кличемо Дмитром, Дмитриком.
Добре, що в Україні зброю не продають - купив і застрелився б... Це означає ПИШІТЬ ПП: . Добродію. З ТАКою уважністю, з ТАКим вмінням розуміти Написане... можуть бути проблеми.