Може.. Одне скажу - це дійсно дуже важка робота. Не знаю як у вас, але у нас вона коштує багато нервів і грошей.. А без зв'язків чи грошей попадають дівчатка на роботу, яка зовсім в інших кольорах малюється, ніж в мріях.. Тому краще подумати багато багато разів..
Батьки наполягають на натаріуса, а я не люблю такої сидячої скучної роботи.була на практиці в суді, то вони там більше чаї п"ють, ніж роботи роблять.Побачимо ще..поки є час на роздуми
А СКІЛЬКИ там папіркової роботи... То просто ЖАХ! Гм... там теж багато сидіти й писати. А як ви собі раду дасте із допитами, із виїздами на місце події, із оглядом покалічених тіл, потопельників?... А з відсутністю вихідних? З викликами в будь-який час доби... Ви бува нічого не наплутали із назвою професії?
сестричко! я бачу перед нами стоїть однаковий вибір... зараз розкажу про свої роздуми... слідчий, прокурор я не хочу... бо то тяжка, чоловіча робота... багато говорити не буду, бо самі то всьо знаєте... нотаріус то канєшно скучно, але в теперішній час роботу вибирають не по хоббі.. як нема де працювати, то нотарус ще ой як файно... біда хіба в тому, що є певний ліміт нотаріусів на місцевість.. зокрема у Львові місця давно забиті на пару поколінь... і вписатися туди коштує багато грошей і звязків... тому нотаріус для мене тоже відпадає, через те що скучно.. а якщо раптом зацікавлюся - то через те, що не по кишені коротше, якою дорогою не йди... суд, то цікаво, але то ддуууже велика відповідальність та й троха страшно, коли ті всі засуджені тобов злочинцці повтікають з тюрми і що з тобою зроблять... то треба мати залізні нерви і мінімум фантазії, щоб то всьо не снилось в кошмарах... во! а ще я люблю господарське і земельне право
Наш викладач права став викладачем права з іншої причини: злочинці не були засуджені, а оправдані. І він ту справу покинув.
та ні..але щось здається дійсно фільмів надивилася для мене нотаріусом стати реально, відкрити свою контору, але ж романтики хочеться) хочу бути фотографом!
А, ну то зверніть увагу, кілько паперів на столах у комісарів із серіялу про "Рекса". А в нас воно взагалі не так казково. Чи ви до Австрії емігрувати зібралися? Завжди можна лишити час на гоббі.
та всьо реально, якщо постаратися і докласти скільки треба зусиль... бажання бути фотографом в мене з дитинства.. але його не вистачає для того, щоб я цим зайнялася... і нотаріусом при бажанні можу стати, але не у Львові (бо там декілька десятків тисяч дольців треба відвалити ( ну то з чуток) ), а у місті, де живуть батьки... але ж ота скукота... при вашій ситуації пропоную стати експертом з судової фотографії... типу криміналістом...
Це залежить як попасти.. Знаю про одну дівчину, яка їздить на виїзди (чи як то називається) вся в повному мундирі (чи як то?) - бронежелетка, зброя, що важить немало, а вона зовсім маленька. А друга сидить з паперами.. І працюють в міліції не по 8 годин. І ніхто за поверх-години не доплачує. Про постійну втому я взагалі мовчу.. А як ось криза в державі? Моїй подружці зменшили зарплату зараз.. Хоч і міліція. Це зовсім інший стиль життя. Знаю його нутрощі, бо найкраща подруга пройшла університет внутрішніх справ і зараз працює в міліції, як і її чоловік. Не солодко їм, дуже не солодко. Я б сказала - просто жахіття! І то при чому їм ще повезло отримати більш-менш нормальну роботу після закінчення навчання. Так що, Сестричко, не роби дурниць. Краще вибирай місце навчання таке, де навчишся того, що в житті пригодиться. Можеш щось з мистецького, якщо до фотографії тягне. Міліція - то не та романтика, щоб в ній загубитись..
Привіт!!! Мене звати Коля, мені 23роки. Маю доцю ДАНУСЮ і дружину НАТКУ З РОГАТКИ!!! Працюю в КПФ "КАРПАТИ". Тепер ми у вас всім сімейством
Криміналістика мені нійбільше подобається. Розумію, що не мед і зарплата не дуже.Але ж цілий день сидіти і виписувати повістки або підшивати справи теж не хочеться.Ну та нічого, у мене ще є час.Хочеться щоб робота була до душі .