Просто не хочу, чтобы за мной следили. :ninja: Если б я писала только о природе-погоде, тогда ничего страшного. А я пишу иногда таааак... :padonak: ну, уже дважды в бане сидела...
Я на Л.Ф. ще з літа, а до цієї гілочки руки не доходили. Я Мирослава, мені ще поки що 25, наразі не працюю, бо виховую маленьку донечку Христинку, заміжня, наразі маю два хобі "ЩО?ДЕ?КОЛИ?" і форум. Правда перше на деякий час відсуното, бо відлучатися з дому на довгий термін не виходить. А Л.Ф це те що додає оптимізму і звісно спілкування з різними цікавими людьмим, що правда я більше на Д.П. пропадаю
Рыбка, у Вас столько фоторгафий, что любому знакомому, который случайно попадет на форум будет просто Вас узнать. И это конспирация!? Срочно все фото в фотошоп! И рыбок тоже... Ну хотя бы так А Вас-то в баню за ЧТО???
Это маловероятно. У меня все знакомые в Киеве и они навряд ли зайдут на ЛФ. В баню в превый раз меня посадили, когда вас ещё не было на ЛФ. Левандивка меня просто достал своими подколками, и я, мягко сказать, негативно отозвалась о "Дівочих посиденьках". Эту тему уже удалили. А второй раз за это.
Рибцю, не за "ето" виключно. То була остання крапля до покарання... І припиняйте обговорювати такі речі, бо за них карають.
Уже лучше, хорошо иметь ещё и как минимум три подключения к интернету) Как у меня. Четыре компа и три в сети независимо друг от друга. Мир, дружба, жвачка! Из комнат нихто не выходит. Общаемся по аське)))) Шутка.
ну всі з нетом, просто не всі дома)) а спілкування по асі то дійсно прикол... іноді коханий так зі співробітниками спілкується, щоб не тривожити інших в офісі.. навіть якщо всі решту вийдуть на обід, то далі так спілкується
Вирішила доповнити своє резюме) Я майбутній юрист, хочу працювати слідчим, дуже захоплююсь фото, не палю, не п"ю, коханого не маю