Сестричко, привіт ! Ми вже чули про історичні суперечки "хто з вас двох старша і головна" Приєднуйтеся до гурту. А щоби не вовтузитися зі входами-виходами, користуйтеся різними браузерами. Кожний бразуер збереже свої налаштування. І - фото в студію. І докази, що - не фотошоп іншої сестрички !
Фото вже на личку. Але треба відкривати ще й фото аліас одночасно. А коли Аліас повернеться, запропонувати їй пошукати конкурс на зразок нірванчиного, аби за компутер не битися.
Я вже собі життя без гумору львівського форуму не уявляю. Як коментів начитаюсь, то і в "Анекдоти" заходити не треба П.С. Сестрички на форумі, мама на форумі, а тато ще не ревнує? П.С.2. Може і добре, що у вас нема на всіх трьох комп'ютерів, а то б засіли три панянки, а татові б прийшлось самому чергувати на кухні. А, до речі, як там Іринка, вже доїхала? Все гаразд?
А мій Лінукс вже не раз просився на форум, але я йому сказала - поки не навчишся писати по нашому, то на форум тебе не пустять! Але то йому не грозить..
Саме так ы зробила тепер зрозумыло, чого Ірка на всю хвту реготала).Гумор галичан неперевершений. Тепер я вже сид. і сміюся(ггг..мама так поглядує зацікавлено) От тепер думаю, де третього браузера взяти?) Ревнує, ще й як!)Коли ми його дістанемо своїми суперечками за комп, то все бідкається для чого він його нам купив Дякую, там все нормально.Та з таким як Макс у Ірки і не може бути погано.То ж справжнісінький скарб!Сьогодні у них корпоративна вечірка О, слушна порада.Треба буде подумати і знайти конкурс з таким призом Тааакс..здається я попалася на гачок ЛФ....затягує...