Весь цукор - Ваш. Приємного солодкого попивання... Можна ще й тістечко... Ромко, це не старість, а втома... Від політики люди втомлюються, відпочівають...і знов повертаються.
Для того, что б вернуться обсуждать политику, нужно сначала нынешних политических актеров куда-то спровадить и новых набрать. А то глотка свежего воздуха там явно не хватает... Все равно как роль Снегурочки дать играть пенсионерке...
Ну... Я теж добрий! Тільки не люблю, коли кілька дописів одного автора написано поспіль, доводицця клеїти їх за авторів. (плодовитих, млін). То ми теж "зустрічалися".
Пан levandivka, доброго Вам здоров'я! Перепрошую! Я вже зрозуміла, що Вам не до вподоби, коли кілька дописів одного автора написано поспіль . Але зважте, вже за північ було... Рибко, карма, то добре. Дуже цікава фішка - своєрідна дружня підтримка у віртуальній бесіді. Але про прихильність модератора теж не завадить потурбуватися....
кертіс думає, що ми забули його обіцянки.Але ж галичани нічого не забувають, правда?) Мені теж представлятись?Чи може мене й так всі знають, примелькалась тут) Ну добре, може хто ще не знає, то я Ірина, люблю все льавівське, львів"ян і львів"янина, каву і засиджуватися на ЛФ.Ах, да!Я ще навчаюсь на третьому курсі дизайнерського факультету.А проживаю на Миколаївщині. Багіро,для Вас
о-о, а про це я не подумала... Так хотілам познайомитися з усіма... жи виказала хто я така.... вже пробувала гуглити... гугль на ЛФ лінка не дає, значть не знатимуть (сподіваюся)
Лен, ничего разберемся)) В нашем полку прибыло, теперь мы их быстренько раскидаем.. Только ты не пропадай надолго..)) У вас каникулы сейчас?
Привіт! А я Наталя, мені 20. Маю доцю Дануту, 8 місяців. Навчаюся на 4 курсі Львівської фінансової академії на факультеті "фінанси". Живу у Львові (на рогатці).