"И довольно оригинальный способ борьбы с домашними муравьями – принести несколько штук диких муравьёв из леса. Через некоторое время не остаётся ни одного домашнего муравья. То ли дикие их истребляют, то ли соблазняют волной жизнью и уводят из дома…" Ось це мені сподобалось. Та не ІКС а ИХ. Є такий болотний божок. Пане Пупере а цо Ви оце бідних новачків Бан Журом (банним днем) лєкаєте? Жур Бон, Цінитель Вашого нешабльонного гумору, Воронъ
Привіт! Мене звуть Оксана. Мене тут кавою пригостять??? Дуже рада буду з Вами познайомитись і поспілкуватись!!!
Привітик. Мене звати Адріана, але зовсім нещодавно мому імені вигадали різновид який мені дуже сподобався - Адріася, під тим різновидом мого імені Ви мене і знате і бачите тут. Раніше я реєструвалася під своїм творчим псевдонімом Anairda Кashef, але зараз мені надоїло що всі мої родичі і просто знайомі можуть про мене все знати лише погугливши моє псевдо. Тому я Адріася
Дорогі форумляни, Хочу вибачитись перед Фей з якою у мене виникли деякі непорозуміння щодо звертання на ВИ.Я ж не знала, що Ромко, кертіс, пупер і деякі ще форумляни давно між собою знайомі і можуть так спілкуватись.А я мала необережність про це зауважити ФЕЙ, що у нас на ЛФ до всіх звертаються на ВИ.