Відповідь: Будьмо знайомі Тут задовго людям пояснювати. То ми між собою кажемо український, польський, російський магазин. Місцевим нема коли над тим мізкувати, то вони усе те руським називають. Звертати увагу не надто культурно, зрештою. А щодо національностей, то в Канаді досить уважні. Особливо щодо українців. Тут із ким не познайомлюся, усі або напівукраїнці, або на четвертину, або просто мають близьких друзів українців. Українською знають в основному "ч'кай-ч'кай" та назви страв. :D
Відповідь: Будьмо знайомі Все правильно , тільки не Польща , а Німеччина. Привіт. Я Патрик.Або Марко.Це моє імя.Патрик , тому що моє день народження на St.Patrick's Day (17 березня).Живу в Канаді з 92р. В Едмонтоні.Перед тим жив в Чікаґо , Торонто , Ванкувері.Жонатий, маю дочку 1,5р. Додому ,до Львова, найближчим часом в планах повернення на постійно не передбачається.В гості до батьків приїзджаю часто. На ЛФ давно , з часів Бориса і Олі.Але багато не пишу і буваю часто відсутній(робота така) . Останній раз на 8 місяців.
Відповідь: Будьмо знайомі нічого собі... Це ж треба, як лаконічно Алеж хочеться більш детальної інформації про Вас, так що не "з"їжджайте", а хоч би щось про себе розкажіть Банду_таки_геть Нє, ну мені подобається!.. А про себе кілька слів сказати? Дуже приємно А що за робота така, що віднімає стільки часу (якщо не секрет, звичайно)?
Відповідь: Будьмо знайомі Геолого-розвідка , по сумісництву геодезія. мій офіс - це поле , або ліс з комарами.
Відповідь: Будьмо знайомі О! в мого тата обидвоє батьків були геологами. І обидвоє у відрядження частенько їздили. А двою хлопців самі собі раду в хаті пробували давали:8: Мама їх, правда, не так надовго їздила, як батько. А потім зайнялися "осідлою" геодезією Дідусь викладав в політесі на кафедрі геології.
Відповідь: Будьмо знайомі Привіт! Мене звуть Віктор. Тимчасово - злий модератор Салуну (для зайд... спамерів. Нє?). :bazar: 40, жінка-діти. Фотографія і жертви війн, репресій.
Відповідь: Будьмо знайомі сергій... львів’янин (корінний), батьки тут народилися.... 30 років... освіта: геодезія, редагування, громадські організації та дри....
Відповідь: Будьмо знайомі а я Іра з Южноукраїнська. 18 років, маю сестру-близнючку і ще одну, навчаюсь в Кіровограді на дизайнера.Шаленно закохана в свого Макса і в місто моєї мрії - Львів. На ЛФ недавно, але відчуваю, що "захворіла"і відчуваю, що надовго .
Відповідь: Будьмо знайомі А я не така.. Думаю, якщо таки переїду, то ще більше часу буду проводити на форумі, адже саме з нудних днів на чужині почалось моє активне життя тут..
Відповідь: Будьмо знайомі Було дуже приємно читати дописи! Всім від себе дякую!!! Напишу кілька речень про себе. Мене звати Юля. Киянка, студентка правового університету. Мати - громадянка Німеччини вже рік , (хоча народилась в Україні).Татко -живе в Києві. Намагалися і мене перетягнути закордон, але я не готова до того. Не покладаю всі надії на "гарне життя" в Україні. Не маю дітей і не одружена (бо планую це зробити в 30 років).
Відповідь: Будьмо знайомі Эээээ! Не знаете Вы мужей-поляков.... Соломия по первости, наверное, тоже ТАК думала....
Відповідь: Будьмо знайомі Та трохи вже знаю Чоловік сам виділяє мені години на форум за його ноутбуком в Польщі, щоб я не нудилась Бо інакше я втікаю додому
Відповідь: Будьмо знайомі Дуже приємно Кажете, злий модератор?... Це напевно тому, що у вас велосипеда нема
Відповідь: Будьмо знайомі Соломиен Миша тоже по началу ВЫДЕЛЯЛ. Даже вместе постили песенку про "комариков" (давно что-то не слышал её). А потом....вот ТАКАЯ катавасия случилась.... Вашего-то как зовут? Не Анджеем, случайно?
Відповідь: Будьмо знайомі ТАК я не став чекати, поки Ви стройовий смотр до мене доведете. Додано через 2 хвилини Та є! Аж 2 ровери. Але через клятих спамерів і проч. врєдітєлєй , нема часу покататися...