А что вы ему должны? Мороженое ананасовое? Это, конечно, не моё дело, но всё же. Какой вы веры? Неужели вас притесняли в Украине?
Мням..моє улюблене)))Новий рік,ялинка і сніг... Наспівуючи: Свято наближається,свято наближається,свято наближається...
Мдя.... французы говорят шо "Одесское Золотое" весьма на уровне... (сам слышал как хлебали!) тока шо его опробовал... где эта Ледя Опиумная??? Стояла ведь в очереди за психоанализом расслабляющим... Ик)
Ага. Пересл1дували вс1х протестант1в. Т1льки не в Укра1н1, а ще в СССР. Ми ви1хали ще в 1992 роц1. п.с.Вибачайте за шрифт. Щось укра1нський не працюэ.
А-а-а, Ви про це? Та нащо мені трансліт? В мене, бачите, рос. шрифт працює. Тільки коли перемикаю на український, друкує англійською. О! Вже запрацювало!!!! ІІІІІІІІііііііієєєєєєїїїїїїїїїї!!!!!!!
Так, Степаничу! Якщо Ви загубите паспорт і вам випишуть новий - запрошуйте на святкування Вашого 16-річчя!
Кажися... Леди Опиум ёрзая всю ночь на кушетке под храпы Кертиса, обиделась. Минус поставила ё маё. Простите меня мадемуазель, в следующий раз постараюсь так быстро не отрубаться.
Справжні джентельмени не допустять собі хропіти під Ёрзання дами на кушетці) Кертіс, Вам прийдеться реабілітуватись перед Леді Опіум