Привіт усім. Багато чув про Львівський форум. В основному перебував як гість, лише читав. Віднині все буде інакше...) дивно... карму додають ніби за гарний допис. Що я такого написав? може це тут такий звичай вітати новеньких? так чи інакше, мені приємно, Дякую...
мдя, хоч я трошки давненько на ЛФ, та пишу небагато, більше читаю! до того ж ніде ще не писав про себе, і не показувався... Отже... Звати мене Андрій (про що більшість напевно здогадується:smile, народився і проживаю у Львові, вважаю себе дуже тісно привязаним до міста, і навіть не можу уявити, щоб кудись переїхати звідси років мені 27, вища освіта - інженер-будівельник, постійна робота - на 90% за фахом, а ще час від часу часково беру участь у різноманітних приватних бізнесах з різних сфер - в основному ремонти, дизайн, Інтернет-технології, мобільний зв'язок, комп'ютерна техніка... (це і є ті сфери, які найбільше цікавлять, во) форум дуже подобається атмосферою спілкування, КУПОЮ цікавих тем, при чому як суто львівських, так і "глобальних", і найбільше - людьми. правда, в реалі ніколи ще не показувався, але багатьох знаю (таке враження) ніби вже роками. нещодавно народилася доця, а ще дружина, котра ВСЮ вагітність читала ЛФ - зокрема Дівочі посиденьки, нарешті зважилася, і зареєструвалася тепер вже на форумі "Дівочі посиденьки". отак-во ми з нею поділилися: я тут, вона там
Привіт! Ото надибала таку гілку і вирішила написати. Мене звати Оксана, 28 років, одружена, маю 2 донечок. Освіта вища медична. Дуже мені сподобався ЛФ і Дівочі посиденьки. Йде жвава, не образлива дискусія з форумчанами. Приємно дивитись фото зустрічів форумчан. Навіть не думала, що тепер таке існує. А які тут можна побачити таланти. Все супер.
Привіт усім! Я тут тожє цілком новенький і хотив б привітатися. ЛГ читаю вже давно, хоча живу від Львова далеко - у Вроцлаві, в Польщі. Проте до Львова намагаюсь приїжджати що рік – якось так улітку. А вже особливо сподобалось Ваше місто моім обоїм донькам. Зрештою, знайомі зі Львова кажуть, що Львів дійсно на Вроцлав схожий. Освіта – інженер, Політехніка Вр. Інститут метрології, раніше механік. Жінка працує дітячим фізйотерапевтом. Що мене найбільше інтересує, це культура та історія східной Європи, гори, улітку трохі плаваю на вітрильникові (такому старенькому...). Тилькі вибачте будь ласка шановні, коли помитите трохі ”екзотичну” лексику чи граматику – мова Ваша щоправда мені блізка, але не рідна...
прогулялся за границы излюбленных тем "фото" и "дівочіх посиденьок" и нашёл эту тему Меня зовут Артем Гукасов, 27 лет, семья - жена, сын(год с небольшим), собака и кот приехал во Львов из Чернигова в 2003 доучиваться в Политехнике , женился в 2006м и решил остаться жена Ульяна дизайнер-график, я продаю фототехнику не знаю что со мной такое но последние 4 года интересует только фотография семья(дети) и бокс, я постоянно вишу в темах про "фото", где с интересом слежу за фотожизнью форумчан. На форуме "Дівочі посиденьки" я че\то под другим ником но аватары одни и те же
Артьом, а, Артьом?! Ну шо ж то ви ім"я лише попалили... А нам тепер сиди і гадай, ну як же ж ваша фамілія...
Ех, не пройшов жартичок з Артьомом, взяв і допис відредагував... Це я просто блєснути хотів, який я оце мудрий і дотепний. Недвозначно намікаючи на ваш нік. :cool:
Форум знайшла випадково, довгий час була чітатєль, тепер трошки пісатєль. Замужем: чоловік, доросла дитина і майже сусідка (30-60 км для Америки не відстань) Марусі-мами.
Степаничу, який парадокс! Ми зареєструвались в той самий день! А ось щодо моїх попередніх "життів" на ЛФ то вже не памятаю...
Перша. Я вже після "неприємностей" зареєструвався.:rolleyes: А я й уваги не звернув! Так у Вас теж ювілей, хоч і зі штампом "Повторно". Поздоровляю!
Вже ніби досить довго на форумі - а на цю гілку натрапила вперше. Ось за що люблю ЛФ - це за постійні сюрпризи Мене звати Ліля, 27 років. Кандидат наук, працюю в Франковому універі. Ну і ще перекладач на дозвіллі Улюблене хоббі - мотоцикли